Haber Mi6 Android 9 testi başladı.

blackrow67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
DoğuHan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
16
Android 9 gelince açılacak başlıkları söyleyeyim
-Yeni güncelleme sonrası batarya sorunu
-Mi 6 android 9 güncellemesi performans sorunu...

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295

abrahamaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Lenovo P1
Konular
4
Android 9 gelince açılacak başlıkları söyleyeyim
-Yeni güncelleme sonrası batarya sorunu
-Mi 6 android 9 güncellemesi performans sorunu...
Ikiside benim beklentim ve korkularım malesef :)

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

blackrow67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
DoğuHan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
16
Arkadaşlar yeni güncelleme ile yenilik beklemeyin. Xiaomi artık eski telefonlarına öncelik vermeyi kesti. Yani güncelleme olsun diye veriyorlar. Mi5'de trilyon sorun var son güncelleme ile lakin o kadar bildirim yapılmasına rağmen tenezzül edip bir fix güncellemesi vermediler. Adamlar artık her ay model çıkartıyorlar, sonra da yeni modelleri bahane edip eski telefonlardan desteği kesiyorlar. Markayı tercih sebeplerinden biriside uzun süreli güncelleme vermesiydi. Ancak Mi5 ile beni büyük hayal kırıklığına uğrattı. Mi6'ya bile vermeyeceklerdi ayıptır ya, oneplus 3/3t modellerine pie güncellemesi veriyor hiç soruyorlarmı kullanıcı varmı diye?. Kaldı ki Samsung bile atağa geçmiş güncelleme konusunda s7'lere pie hazırlıyormuş. Mevzu bu değil ya adamlar çok basit şeyleri bile çözmekten aciz durumdalar. Bir telefon çıkartıyorlar bilerek bazı özellikler eklenmiyor misal PocoPhone yani bu telefon çıkarken sonradan gelen tüm özellikler eklenip öyle yayımlanabilirdi lakin yapmadılar şirket öyle bir revizyona gitmiş ki artık tanıyamıyorum. Eski sempatileri kalmadı. Çevremden kimseye tavsiye etmiyorum kendim de yeni bir marka arayışındayım. Miui 11 ile birçok telefon EOL yani yolun sonuna gelecek. Tahmin ediyorum ki mi6'da bunlardan birisi olacak. Eskiden güncelleme için donanımlar bahane ediliyordu lakin günümüzde artık hiç bir firma özellikle SD820 serisinden sonra donanımı bahane edemiyor. Mi6/Mi5 hala güçlü telefonlar. Ama marka bile ilgiyi alakayı kesmiş telefonlarından. Mevzu ucuz telefon, birden fazla ara model üretmek olmuş.

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Arkadaşlar yeni güncelleme ile yenilik beklemeyin. Xiaomi artık eski telefonlarına öncelik vermeyi kesti. Yani güncelleme olsun diye veriyorlar. Mi5'de trilyon sorun var son güncelleme ile lakin o kadar bildirim yapılmasına rağmen tenezzül edip bir fix güncellemesi vermediler. Adamlar artık her ay model çıkartıyorlar, sonra da yeni modelleri bahane edip eski telefonlardan desteği kesiyorlar. Markayı tercih sebeplerinden biriside uzun süreli güncelleme vermesiydi. Ancak Mi5 ile beni büyük hayal kırıklığına uğrattı. Mi6'ya bile vermeyeceklerdi ayıptır ya, oneplus 3/3t modellerine pie güncellemesi veriyor hiç soruyorlarmı kullanıcı varmı diye?. Kaldı ki Samsung bile atağa geçmiş güncelleme konusunda s7'lere pie hazırlıyormuş. Mevzu bu değil ya adamlar çok basit şeyleri bile çözmekten aciz durumdalar. Bir telefon çıkartıyorlar bilerek bazı özellikler eklenmiyor misal PocoPhone yani bu telefon çıkarken sonradan gelen tüm özellikler eklenip öyle yayımlanabilirdi lakin yapmadılar şirket öyle bir revizyona gitmiş ki artık tanıyamıyorum. Eski sempatileri kalmadı. Çevremden kimseye tavsiye etmiyorum kendim de yeni bir marka arayışındayım. Miui 11 ile birçok telefon EOL yani yolun sonuna gelecek. Tahmin ediyorum ki mi6'da bunlardan birisi olacak. Eskiden güncelleme için donanımlar bahane ediliyordu lakin günümüzde artık hiç bir firma özellikle SD820 serisinden sonra donanımı bahane edemiyor. Mi6/Mi5 hala güçlü telefonlar. Ama marka bile ilgiyi alakayı kesmiş telefonlarından. Mevzu ucuz telefon, birden fazla ara model üretmek olmuş.

Tıpkı Samsung gibi . Aynı modelin lite ı pro su bilmem nesi diye 99 tane model çıkarılarsa olacağı buydu . Yap abi yılda 5 6 cihaz üst orta giriş tamamdır . Oneplus o yönden rahat adamlar yılda 2 seri 4 cihaz tanıtıyor tamamdır .

blackrow67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
DoğuHan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
16
Tıpkı Samsung gibi . Aynı modelin lite ı pro su bilmem nesi diye 99 tane model çıkarılarsa olacağı buydu . Yap abi yılda 5 6 cihaz üst orta giriş tamamdır . Oneplus o yönden rahat adamlar yılda 2 seri 4 cihaz tanıtıyor tamamdır .

Evde bir tane j6 plus diye bir modeli var telefonda nfc bile yok...

serkan_esk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Sagit
Konular
9
Benim telefonda var, aldim alali kac kere kullandim? 1 kere odeme yapabildim o da cagdas markette. Digerler marketlerde istesende odeme yapamiyorsun zaten. Xiaomi gibi bildirim sorunu olan kac telefon markasi var merak etmeye basladim

Furkanbal

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
3
Cihazım
Mi6
Konular
37
Global sürümüne ne zaman geçecek bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen

serkan_esk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Sagit
Konular
9
Global sürümüne ne zaman geçecek bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen
Her yaptiklari rom kusursuz ya, bi test etsinler once çin kapali betaya gelsin sonra public betaya gelsin sonra global kapali betaya gelsin sonra global public betaya gelsin sonra çin stabile gelsin sonrada global stabile gelsin. Al sana 6 ay

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27

Güya plus :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her yaptiklari rom kusursuz ya, bi test etsinler once çin kapali betaya gelsin sonra public betaya gelsin sonra global kapali betaya gelsin sonra global public betaya gelsin sonra çin stabile gelsin sonrada global stabile gelsin. Al sana 6 ay

Bak bide bu var hocam doğru dediniz. Bı romun 3 4 çeşidi var . Çine ayrımcılık yapıyorlar :D

Üst Alt