- Adım
- 3
- Cihazım
- Mi6
- Konular
- 37
Arkadaşlar çoğu telefona android 9 Pie güncellemesi geldi fakat MI6 da hala tık yok ne zaman güncelleme geleceğini bilen varmı ?
kusura bakma ben alınganlık yapmışım
nerdeyse aynı fikirdeyiz zaten.
cogu custom romlara eu rom dahil değil hocam
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güncellemenin iki amacı var biri performans diğeri yenilikler. Biz genelde yeniliklere odaklanıyoruz. Bunlar da çok önemli şeyler olmaz. Telefonu ilk aldığımız özelliklerden ekstra bir şey beklemek mantıklı değil. Ben aldığımda 9.2.2.0 sürümü vardı. Şimdi karşılaştırsan görsellik dışında bir fark göremiyorum. Benim de miui arayüzü ile sıkıntılı olduğum noktalar var tam olarak memnun olduğumu söyleyemem.
hocam sende aldığın versiyon olan 9.2.2 ye geri dön ben öyle kullanıyorum 0 sıkıntı telefon canavar gibiama eu rom'un pil performansı pek iç açıcı değil.
Snapdragon 835 ve 6 gb ram'i olan bir cihaza bile abuk subuk sürümler çıkartıp kanser ettiler. En çok sevilen özelliklerden biri olan age recognition'u sildiler, birçok şeyi ios'a iyice benzettiler.
Telefon şu an aldıgımın gerisinde. Çıktıgında performans olarak iphone x ile karsılastırılan bir cihazın serüveni böyle olmamalıydı.
9.2.2 global kararlı yoksa betadan mı bahsediyorsunuz. Ben de pil performansından sıkıntılıyım. 4g pil acayip hızlı bitiyor. Gece şarjdan çekiyorum sabaha 90 lira gelmiş oluyor şarjım. 9.2.2. Ye nasıl geri dönerim. Global stabilize roma. Şuna global beta kullanıyorumhocam sende aldığın versiyon olan 9.2.2 ye geri dön ben öyle kullanıyorum 0 sıkıntı telefon canavar gibi
ben global stabil kullanıyorum ama bl kilidinin açık olması lazım sonra mi flash programı yardımıyla dönebiliyorsun9.2.2 global kararlı yoksa betadan mı bahsediyorsunuz. Ben de pil performansından sıkıntılıyım. 4g pil acayip hızlı bitiyor. Gece şarjdan çekiyorum sabaha 90 lira gelmiş oluyor şarjım. 9.2.2. Ye nasıl geri dönerim. Global stabilize roma. Şuna global beta kullanıyorum
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mailden falan hep bu durumu yazın. Global forum ve mail. Biraz sıkıştıralım firmayıbir haber var mı arkadaşlar ne zaman gelecek