- Adım
- 3
- Cihazım
- Mi6
- Konular
- 37
Arkadaşlar çoğu telefona android 9 Pie güncellemesi geldi fakat MI6 da hala tık yok ne zaman güncelleme geleceğini bilen varmı ?
Betaya geçebilirsin hocam her hafta güncelleme alıyor.10'a tek güncelleme alıp 11in gelmesi de iyiymiş. arayüz güzel, cihaz güzel, sık güncelleme alıyor diye mi 6 aldım nasıl pişmanım belli değil.
Betaya geçebilirsin hocam her hafta güncelleme alıyor.
beta'dayım zaten, anlamsız güncellemeler. 50 güncelleme geçti ne yüz tanıma geldi, ne camera2api destegi. bir çift bildirim sorununu 6 ayda düzelttiler. öyle güncelleme olsa ne olur olmasa ne olur?
şimdi biri cıkıp eu rom kur diyecek custom rom kuracak olsam başka telefon alırdım. ki denedim cogu custom rom unstable.
muhtemelen lg v40 alacağım.
Ne kadar ekmek o kadar köfte dostum. Bu parayla anca bu kadar. İşinize geliyorsa ürün bu gelmiyorsa satın cihazı
Güncellemenin iki amacı var biri performans diğeri yenilikler. Biz genelde yeniliklere odaklanıyoruz. Bunlar da çok önemli şeyler olmaz. Telefonu ilk aldığımız özelliklerden ekstra bir şey beklemek mantıklı değil. Ben aldığımda 9.2.2.0 sürümü vardı. Şimdi karşılaştırsan görsellik dışında bir fark göremiyorum. Benim de miui arayüzü ile sıkıntılı olduğum noktalar var tam olarak memnun olduğumu söyleyemem.beta'dayım zaten, anlamsız güncellemeler. 50 güncelleme geçti ne yüz tanıma geldi, ne camera2api destegi. bir çift bildirim sorununu 6 ayda düzelttiler. öyle güncelleme olsa ne olur olmasa ne olur?
şimdi biri cıkıp eu rom kur diyecek custom rom kuracak olsam başka telefon alırdım. ki denedim cogu custom rom unstable.
cogu custom romlara eu rom dahil değil hocambeta'dayım zaten, anlamsız güncellemeler. 50 güncelleme geçti ne yüz tanıma geldi, ne camera2api destegi. bir çift bildirim sorununu 6 ayda düzelttiler. öyle güncelleme olsa ne olur olmasa ne olur?
beta'dayım zaten, anlamsız güncellemeler. 50 güncelleme geçti ne yüz tanıma geldi, ne camera2api destegi. bir çift bildirim sorununu 6 ayda düzelttiler. öyle güncelleme olsa ne olur olmasa ne olur?
dostum ben seni anladım da sen beni anlamadın. Ben genelde sıkıntıları yazdığımda bu tarz repkiler alıyorum. İroni yapmaya çalıştım ama belli edemedim herhalde kusura bakma.
Ayrıca yazdığın yorumada sonuna kadar katılıyorum.