- Adım
- 3
- Cihazım
- Mi6
- Konular
- 37
Arkadaşlar çoğu telefona android 9 Pie güncellemesi geldi fakat MI6 da hala tık yok ne zaman güncelleme geleceğini bilen varmı ?
bunlar hala tatildeler dimiMailden falan hep bu durumu yazın. Global forum ve mail. Biraz sıkıştıralım firmayı
Evet )bunlar hala tatildeler dimi
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şimdi baktım 9.1.10 güncellendi gelmiş. Deneyen var mı. Nasıl
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mi10'a tek güncelleme alıp 11in gelmesi de iyiymiş. arayüz güzel, cihaz güzel, sık güncelleme alıyor diye mi 6 aldım nasıl pişmanım belli değil.
Mi 6 pie güncellemesi almayacağı söyleniyor dogrumu sayın moderatörAceleye gerek yok hocam, tam otursun. Android 9 Pie güncellemesi alan telefonların durumu belli, bir çok bug ve sorun var beklemedeyiz
hocam sende aldığın versiyon olan 9.2.2 ye geri dön ben öyle kullanıyorum 0 sıkıntı telefon canavar gibi
Mi
Mi 6 pie güncellemesi almayacağı söyleniyor dogrumu sayın moderatör
9.2.2.0 stabil rom hocam geçen yılki android 7.1 ' in son sürümü. Bizim kullandığımız 9 la başlayan bu yıl 2019 olduğu için beta romun başındaki rakam.9.2.2 rom nerede? ben en düşük 9.5.8 bulabildim
Gelmezse yazık olmaz, yok eğer gelirse de bir artısı olmaz. Mi 6 cihazlar, Android 9 Pie de gelmesi beklenen bir çok yenilik ve özelliğe Miui 10 arayüz güncellemesi ile zaten kavuştuğu için değişen fazla bir şey olmayacaktır. Sadece cihazınızın ayarlar kısmındaki android sürümünde 8.0 yerine 9.0 yazısını göreceksiniz. Xiaomi yetkililerinin güncellemeyi bu kadar sürüncemede bırakmalarının bence tek sebebi de bu. Kaldı ki Xiaomi cihazlar için önemli olan android güncellemesi değil sistem güncellemesidir.9.2.2 rom nerede? ben en düşük 9.5.8 bulabildim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aynen ben de gelmeyeceği yönünde yorumlar duydum ortalık belirsiz. bu telefonlar androidin en sonunu dahi kaldırır, gelmezse yazık olur