- Adım
- Gökhan
- Cihazım
- Mi6
- Konular
- 2
Arkadaslar güncelleme alıp yapanlar değişiklikleri yazabilirmisiniz
Rica ederim. Yardımcı olduysam ne mutlu bana ns ile birlikte bu sürüm çok güzel gerçektenSağolasın hocam.oldu.bildirimler kocaman kocaman geliyor artık
Dostum epic rom kullanmadım hiç ama genel olarak kullanan kişiler memnun kalıyor o sürümden. Ama eu betanın bu sürümü beni yeterince tatmin ediyor. O yüzden rom değiştirmiyorum pek.Hocam Epic Rom Global Beta 7.12.14'ü kullandıysanız, karşılaştırmasını bekleriz Bende bu romdayım 2 aydır, Magisk'deki GMS Doze modülü ile de iyi batarya performansı aldığımı düşünüyorum.
[doublepost=1518641037][/doublepost]Mıuı Sürümü: MIUI 9.3 by xiaomi.eu 8.2.1 Beta
Adroid Sürümü: 8.0.0
[doublepost=1518435718,1518435397][/doublepost]
Ayrıca Çağrı da alamıyorum. Sürekli olarak Kim aramış tan msj geliyor arayanlar ile ilgili.
[doublepost=1518641179][/doublepost]Ulaşılamıyor sürekli mesaj geliyor hat türkcellben güncelledim arkadaşların söylediği gibi değil kesinlikle kısaca şöyle söyleyim yeter sanırım antutu benchmark testinden 210 bin skor aldım daha ne olsun ve telefon hızlandı bu bariz.ram konusunda da 4gb boş alan görüyorum.şarjda da hiçbir sıkıntı yok gayet optimize çalışıyor.1 gün yani 24 saat sonunda normal kullanımda %10 u görüyorum.
Şebeke ful çektiği halde arandığımda ulaşılamıyor hat türkcellArkadaslar güncelleme alıp yapanlar değişiklikleri yazabilirmisiniz
Güncelleme sonrası ekran kilidi açma sesi ve sonrasında bildirim sesi ve titreşim var bundan nasıl kurtulucam bulamadim bir yolunuArkadaslar güncelleme alıp yapanlar değişiklikleri yazabilirmisiniz
Aynen bende de sorun yok sadece hangi uygulamadanben güncelledim arkadaşların söylediği gibi değil kesinlikle kısaca şöyle söyleyim yeter sanırım antutu benchmark testinden 210 bin skor aldım daha ne olsun ve telefon hızlandı bu bariz.ram konusunda da 4gb boş alan görüyorum.şarjda da hiçbir sıkıntı yok gayet optimize çalışıyor.1 gün yani 24 saat sonunda normal kullanımda %10 u görüyorum.
bu tam olarak ne için acaba ? eski versiyon a dönebilmek icin gıib birşey miLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirburdan mi6 için olanı indir hocam. Flaşladıktan sonra wipe/dalvik yaptın mı tamamdır.
Hayır dostum. Eu beta 7.12.7 sürümünün notification shade yaması.bu tam olarak ne için acaba ? eski versiyon a dönebilmek icin gıib birşey mi