- Adım
- Gökhan
- Cihazım
- Mi6
- Konular
- 2
Arkadaslar güncelleme alıp yapanlar değişiklikleri yazabilirmisiniz
Performans ve küçük ekran istiyorsan mi6. Buyuk ekran ve fotoğraf istiyorsan note3. Cokta detaya girme yani bu ikisine bakarak alabilirsin. Note3 te daha fazla ekran süresi alınıyormuş tabi karaborsa olmus stoklarda bitmek üzereymis dunden itibarenMerhaba arkadaşlar mi 6 ile mi note 3 arasında kaldım ama formu okudum sanki mi note 3 biraz sorunlu gibi geldi kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok sorun var gibi gözüküyor mi note 3 te o yüzden sormak istedim pişman etmez umarım beniPerformans ve küçük ekran istiyorsan mi6. Buyuk ekran ve fotoğraf istiyorsan note3. Cokta detaya girme yani bu ikisine bakarak alabilirsin. Note3 te daha fazla ekran süresi alınıyormuş tabi karaborsa olmus stoklarda bitmek üzereymis dunden itibaren
Özür dilerim öncelikle forumda yeniyim kusura bakmayinBurasi mi6 kullanıcılarınin yazdığı bölüm baslik mi6 bize note3 sorman hata dostum. Facede gruplar var sorulmus defalarca ve benim sana dedigim seyde karar kılmışlar
Tabiki.mi6 kardeşim düşünme bileÖzür dilerim öncelikle forumda yeniyim kusura bakmayin
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bana daha gelmediben güncelledim arkadaşların söylediği gibi değil kesinlikle kısaca şöyle söyleyim yeter sanırım antutu benchmark testinden 210 bin skor aldım daha ne olsun ve telefon hızlandı bu bariz.ram konusunda da 4gb boş alan görüyorum.şarjda da hiçbir sıkıntı yok gayet optimize çalışıyor.1 gün yani 24 saat sonunda normal kullanımda %10 u görüyorum.
Eu beta 7.12.7 sürümünü tavsiye ederim.Sorunsuz bir EU rom arıyorum. Sıkıldım artık böyle şeylerle uğraşmaktan. Bi güncelleme gelir bir yer düzelirken diğer yerler bozulur.
Bu tür sıkıntıların tamamen yok olduğu günler sabırsızlıkla bekliyorum.