- Adım
- Gökhan
- Cihazım
- Mi6
- Konular
- 2
Arkadaslar güncelleme alıp yapanlar değişiklikleri yazabilirmisiniz
Eu beta 7.12.7 en iyisiSorunsuz bir EU rom arıyorum. Sıkıldım artık böyle şeylerle uğraşmaktan. Bi güncelleme gelir bir yer düzelirken diğer yerler bozulur.
Bu tür sıkıntıların tamamen yok olduğu günler sabırsızlıkla bekliyorum.
NS varmı o sürüm deEu beta 7.12.7 en iyisi
Yok hocamNS varmı o sürüm de
Var. Ayrı paket olarak yükleniyor. Ben sana linkini atarım hocam.NS varmı o sürüm de
Hocam ns var 7.12.7 sürümünde. Ama dosyayı ayrı indirip flaşlamak gerek. Haberiniz olsun. Ben kullanıyorum.Yok hocam
Sağol,Link varsa flaşlayalım hocamVar. Ayrı paket olarak yükleniyor. Ben sana linkini atarım hocam.
[doublepost=1518598319,1518598284][/doublepost]
Hocam ns var 7.12.7 sürümünde. Ama dosyayı ayrı indirip flaşlamak gerek. Haberiniz olsun. Ben kullanıyorum.
Sağol,Link varsa flaşlayalım hocam
Sağol hocam.mi6 7,12,8 global olanı flaşladım zaten linkte başka yoktu mi6 için bunun bi ayarı falan varmı acaba?sanki hiç değişiklik olmamış gibi geldi.ayarlarda ns ile ilgili bişey göremedimLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirburdan mi6 için olanı indir hocam. Flaşladıktan sonra wipe/dalvik yaptın mı tamamdır.
Doğru olanı indirmişsin sorun yok. Flaşladıktan sonra wipe/dalvik yaptıysan tamamdır dostum. Ayarı falan yok. Bildirimler geldikçe değişimi farkedersin.Sağol hocam.mi6 7,12,8 global olanı flaşladım zaten linkte başka yoktu mi6 için bunun bi ayarı falan varmı acaba?sanki hiç değişiklik olmamış gibi geldi.ayarlarda ns ile ilgili bişey göremedim
Sağolasın hocam.oldu.bildirimler kocaman kocaman geliyor artıkDoğru olanı indirmişsin sorun yok. Flaşladıktan sonra wipe/dalvik yaptıysan tamamdır dostum. Ayarı falan yok. Bildirimler geldikçe değişimi farkedersin.
Eu beta 7.12.7 sürümünü tavsiye ederim.