malesef yok ben direk global rom yükledim. pek anlamıyorum acıkcası. ilk aldıgımda geçici bir rom yükledik onda yapılabiliyordu. seçenekler vardı bu resmi global romda göremedim. eger yoksa cok kötü.
cihazı ögrenene kadaar umarım beni pişman ettirip sattırmazeğer çok istiyorsanız cihazın bl (bootloader) kilidini açın
sonra twrp atın sonra istediğiniz menü düzenini atabilrsiniz
cihazı ögrenene kadaar umarım beni pişman ettirip sattırmaz
tema bölümünde freeway diye çıkmadı arattım iyice. ama yok.Freeway diye bir tema var tema bölümünde arat ana menüyü vs bildirim 5 e çıkartıyor
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tşk ederim. şimdilik bununla idare edicez. en azından bir sıra daha eklenmiş oldu. yukardaki renkli şeker işareti ne oluyor?Tema bu hocam tekrar aratınGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tşk ederim buda gayet başarılı. bu temeları nereden görüyoruz cihazdan temelara giriyorum. daha fazla ücretsiz temaları al yazıyor sonra aşagıda listeleniyor ama kısıtlı galiba. mesela bu uygulama yoktu koloran yazınca çıktı. uygulama ismi yazmadan hepsini nereden görebiliriz.6lı için koloran kullanabilirsiniz.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi