Onu bende bilmiyorum, bir bilen bilgilendirir umarım.tşk ederim buda gayet başarılı. bu temeları nereden görüyoruz cihazdan temelara giriyorum. daha fazla ücretsiz temaları al yazıyor sonra aşagıda listeleniyor ama kısıtlı galiba. mesela bu uygulama yoktu koloran yazınca çıktı. uygulama ismi yazmadan hepsini nereden görebiliriz.
aynen bilen birileri yardım etsede tüm temaları görebileceğimiz bir yer olsa. en azından tercihimize göre bişeyler seçerdim. bu şekilde fazla uygulama eklemek için istemesekte mecbur kalıyoruz..Onu bende bilmiyorum, bir bilen bilgilendirir umarım.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Hocam elinize sağlık, diyecek bir şey kalmadı benim adıma. Süper....İsteyen arkadaşlarımız temalar uygulamasından içe aktar diyerek deneyebilirler.
denedinmi. temelara girince içe aktar kısmıda çıkmıyor bende )) iyice kafayı yedim heralde...Hocam elinize sağlık, diyecek bir şey kalmadı benim adıma. Süper....
Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
süper oraya kadar geldim. oradan dosyaladan hangisini seçiyoruz?Bendeki yol şöyle
Temalar>daha fazla ücretsiz temalar al>hesabım>temalar>en altta içe aktar
Hesabıma girmek için sol üstteki insan silüeti olana tıklamak gerekiyor.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende downloads klasörüne indirdi cantaranın paylaştığı temaları, onları tek tek indirdim.süper oraya kadar geldim. oradan dosyaladan hangisini seçiyoruz?