cantara denedim uyguladım ancak hepsindede ''üçüncü parti kaynaklardan gelen temalar desteklenmemektedir. errorownload auth rejected 402'' böyle bir yazı çıkıyor.Bende downloads klasörüne indirdi cantaranın paylaştığı temaları, onları tek tek indirdim.
Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu mevzu da beni aştıcantara denedim uyguladım ancak hepsindede ''üçüncü parti kaynaklardan gelen temalar desteklenmemektedir. errorownload auth rejected 402'' böyle bir yazı çıkıyor.
çok tşk ederim. bişeyler yaptım oldu sanırım şimdi mail gelmesini bekliyorum.O sorun içinde buraya bakabilirsiniz : Tema - MIUI Theme Desinger Türkçe Anlatım (üçüncü parti kaynaklardan gelen temalar desteklenmemektedir)
ara ara deneyin temayı uygulamayı mail'in gelmesini beklemeyin uzun bi süre oldu ben designer olalı hala mail gelecek.çok tşk ederim. bişeyler yaptım oldu sanırım şimdi mail gelmesini bekliyorum.
Birebir aynı durum bende de oldu. Mail gelmedi hala ama bende designer olmuşum.ara ara deneyin teamyı uygulamayı mailin gelmesini beklemeyin uzun bi süre oldu ben designer olalı hala mail gelecek.
hadi yaa bende heveslendim bir iki güne mail gelirde rahatlarım diyeara ara deneyin temayı uygulamayı mail'in gelmesini beklemeyin uzun bi süre oldu ben designer olalı hala mail gelecek.