Yardım Mi5s Wifi Hız Sorunu

MehmetPakna

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Konular
4
Merhaba arkadaşlar. Xiaomi Mi5s 4gb/32gb cihaz aldım yeni. Wifi ile internete bağlandığımda hız problemi yaşıyorum. Google Play'den uygulama indirirken 300kb'tı geçmiyor. Yotube'da falan aynı sorun var sadece uygulama indirirken değil. Hücresele geçince hiç bir problem kalmıyor. Version: V8.0.3.0.MAGMIDI global rom yüklü. Unlock başvurusu yaptım bekliyorum onaylandığında çin romu kurup birde öyle deneyeceğim. bu problemi yaşayan çözüm önerisi olan var mı ? Sizce unlock işlemi bekleyip rom mu yüklemeliyim yoksa garantiye mi vermeliyim cihazı. Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için.

AndTurk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Durmuş
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
15
isin ozu turkiye google play serverlerinde bir sikinti var Telefonla alakali bir durum soz konusu degil :) telefonun maasallahi var hic bir sikintisi yok bende

Oyla:

MehmetPakna

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Konular
4
isin ozu turkiye google play serverlerinde bir sikinti var Telefonla alakali bir durum soz konusu degil :) telefonun maasallahi var hic bir sikintisi yok bende
Benim ki telefonla ilgili modem bile değiştirdim inanır mısın fayda etmedi.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

MehmetPakna

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Konular
4
t

elefonla alakali ve vpn nasil ise yariyor? :)))
Telefonla alakalı değil o zaman sol elimdeki lg g2 modem niye aynı wifi ağından fişek gibi giriyor :))))

Oyla:

AndTurk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Durmuş
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
15
Telefonla alakalı değil o zaman sol elimdeki lg g2 modem niye aynı wifi ağından fişek gibi giriyor :))))

bende 3 telefon var Lg, sony, ve samsung Google play download hizi cok dusuk hepsinde bilmiyorum 1 aydir boyle daha oncesi 2mb download hizi vardi google play de
o nedenle telefonda sorun yok demistim
ki 1 ay oncesinde 2mbit goren telefon simdi neden 150 kb gecmiyor :) rom ayni telefon ayni hat ayni wifi modem ayni
Amacim size yardimci olmak bu nedenle telefonunuzla alakali bir durum degil kardesim bos yere kafaya takmaya gerek yok turkiyede suan icin google play download hizi tirt

Son düzenleme:
Oyla:

Nautilous35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oytun Beşikc
Cihazım
Xiaomi Mi5S
Konular
0
Merhaba aynı sorun bende de mevcut.
Telefonu Çin'den getirtmiştim ilk çıktığı sıralarda zira henüz TR'de satılmıyordu.
O zamandan beri wi-fi ve google play store sorunu devam ediyor.
Yurt dışı forumlarında da bu şekilde sorun yaşayan kullanıcı çok. herkes yeni 8.2 Global Rom'u bekliyor. İnşallah çözerler, zira telefon müthiş.
Evde Uydunet kablo modem ve 50Mbps bağlantı var. Denemediğim rom kalmadı. Alet geldiğinde çin stabil rom yüklü idi. Bootloader açtırdım. Global rom yükledim değişiklik olmadı. EU romları denedim olmadı. En son bir custom rom buldum onu denedim ilk yüklediğimde biraz daha iyiydi fakat bu aralar yine aynı hız sıkıntısı. Sorun sadece google playde değil wi-fi bağlantısı kurduğumda internet bağlantım gitmiş oluyor.
Mamafih eşimin Samsung S7'sinden bir sefer hotspot açıp bağlanmıştım bildiğiniz sömürdü bağlantıyı. Saniyeler içinde indirdi uygulamaları.
Araştırmadığım yabancı forum kalmadı. Bu custom rom'da wi-fi fix yayınlamışlardı onların dediklerini de harfiyen yaptım ama sonuç aynı. Şuan kullandığım rom merak edenler için Resurrection Remix OS v.5.8.3
Türkiye'de garanti veren Delta Servis'miş onlara ulaştım onlar da bizim ithal etmediğimiz cihazlara bakmıyoruz dediler.
Yahu ücreti mukabil, yok almıyoruz o cihazları dediler. Cüzzamlı mıdır nedir bizim cihazlar anlamadım...
Benim en son çözümüm tarifemi değiştirmek oldu. Neyse ki onda şanslı çıktım 10GB internet paketli bir tarifeye çok uygun fiyata geçtim, fakat ne olursa olsun her şey internet olmuşken 10GB bile daha ne kadar yeterli olur bilemiyorum...

Oyla:
Üst Alt