Yardım Mi5s Wifi Hız Sorunu

MehmetPakna

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Konular
4
Merhaba arkadaşlar. Xiaomi Mi5s 4gb/32gb cihaz aldım yeni. Wifi ile internete bağlandığımda hız problemi yaşıyorum. Google Play'den uygulama indirirken 300kb'tı geçmiyor. Yotube'da falan aynı sorun var sadece uygulama indirirken değil. Hücresele geçince hiç bir problem kalmıyor. Version: V8.0.3.0.MAGMIDI global rom yüklü. Unlock başvurusu yaptım bekliyorum onaylandığında çin romu kurup birde öyle deneyeceğim. bu problemi yaşayan çözüm önerisi olan var mı ? Sizce unlock işlemi bekleyip rom mu yüklemeliyim yoksa garantiye mi vermeliyim cihazı. Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Merhaba arkadaşlar. Xiaomi Mi5s 4gb/32gb cihaz aldım yeni. Wifi ile internete bağlandığımda hız problemi yaşıyorum. Google Play'den uygulama indirirken 300kb'tı geçmiyor. Yotube'da falan aynı sorun var sadece uygulama indirirken değil. Hücresele geçince hiç bir problem kalmıyor. Version: V8.0.3.0.MAGMIDI global rom yüklü. Unlock başvurusu yaptım bekliyorum onaylandığında çin romu kurup birde öyle deneyeceğim. bu problemi yaşayan çözüm önerisi olan var mı ? Sizce unlock işlemi bekleyip rom mu yüklemeliyim yoksa garantiye mi vermeliyim cihazı. Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için.

Daha önce bir kaç Mi5'te bu sorunu duymuştum ama Mi5s'te ilk defa duyuyorum hocam... Bence yeni yazılım ile deneyin çok büyük ihtimalle düzelecektir, olmazsa garantiye gönderirsiniz. Yalnız custom rom değil resmi romlardan kurmanız gerekli aksi halde garantide sorun olabilir :)

Oyla:

Cery

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Cahit
Cihazım
Mi5s
Meslek
Eczacı
Konular
13
Global Stabil de hız sınırı var sanırım. Bende de yapıyordu öyle. Ondan sonra kullandığım
Çin developer
Lineage OS 14.1
Xiaomi.eu rom
Romların hiçbirinde bu problemi yaşamadım.
Beklenen 8.2 güncellemesiyle çözülür ama ne zaman geleceği meçhul

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

MehmetPakna

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Global Stabil de hız sınırı var sanırım. Bende de yapıyordu öyle. Ondan sonra kullandığım
Çin developer
Lineage OS 14.1
Xiaomi.eu rom
Romların hiçbirinde bu problemi yaşamadım.
Beklenen 8.2 güncellemesiyle çözülür ama ne zaman geleceği meçhul

Cevap için teşekkür ederim. Dün konu açtıktan sonra yattım yatağa baktım sms geldi bootloader kilidi açıldı. Üşenmedim kalktım miflash ile önce çin romunu daha sonra global romu clean all yaparak kurdum sorun çözüldü. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar global romu clean all yaparak kurarlarsa çin romunu yüklemeye gerek kalmadan düzeleceğini düşünüyorum. Düzelmezse benim gibi önce çin sonra global rom kurarak deneyebilirler.

Oyla:

MehmetPakna

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Konular
4
Daha önce bir kaç Mi5'te bu sorunu duymuştum ama Mi5s'te ilk defa duyuyorum hocam... Bence yeni yazılım ile deneyin çok büyük ihtimalle düzelecektir, olmazsa garantiye gönderirsiniz. Yalnız custom rom değil resmi romlardan kurmanız gerekli aksi halde garantide sorun olabilir :)

Teşekkürler sorunu hallettim bende nette ararken zorlandım Mi 5s'te pek bu sorun yoktu bana denk geldi demekki ama çözdük çok şükür.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Oyla:

AndTurk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Durmuş
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
15
mi5s te wifi sorunu hic yasamadim bende 8.0.3.0 rom ile wifide 2mb goruyorum isyerindeki fiber internet ile wifi de 15mb

Oyla:

MehmetPakna

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Konular
4
mi5s te wifi sorunu hic yasamadim bende 8.0.3.0 rom ile wifide 2mb goruyorum isyerindeki fiber internet ile wifi de 15mb

Bana denk geldi demek ki ama çözdüm şu anda bir sıkıntı yok 50 mbit internet var evde saniyede 4 5 mb görüyorum rahat.

Oyla:

MehmetPakna

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Konular
4
Geçmiş olsun hocam. Neymiş sıkıntı?

Sağolasın sıkıntının kaynağını bilemiyorum tam ama temiz kurulum yapınca miflash ile sorun düzeldi. Birilerine yardımcı olur inşallah.

Oyla:

MehmetPakna

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Konular
4
Arkadaşlar sorun tekrarladı ne yapsam bilemedim. Google play de resimde görüldüğü gibi sorun var ama youtubeda sıkıntı yok.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:
Üst Alt