Yardım Mi5s Wifi Hız Sorunu

MehmetPakna

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Konular
4
Merhaba arkadaşlar. Xiaomi Mi5s 4gb/32gb cihaz aldım yeni. Wifi ile internete bağlandığımda hız problemi yaşıyorum. Google Play'den uygulama indirirken 300kb'tı geçmiyor. Yotube'da falan aynı sorun var sadece uygulama indirirken değil. Hücresele geçince hiç bir problem kalmıyor. Version: V8.0.3.0.MAGMIDI global rom yüklü. Unlock başvurusu yaptım bekliyorum onaylandığında çin romu kurup birde öyle deneyeceğim. bu problemi yaşayan çözüm önerisi olan var mı ? Sizce unlock işlemi bekleyip rom mu yüklemeliyim yoksa garantiye mi vermeliyim cihazı. Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için.

halilumit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil Ümit
Cihazım
mi5
Konular
4
Arkadaşlar sorun tekrarladı ne yapsam bilemedim. Google play de resimde görüldüğü gibi sorun var ama youtubeda sıkıntı yok.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende de aynı sıkıntı var

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

AndTurk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Durmuş
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
15
google play bazrn boyle oluyor xiaomi ile alakasi yok google play serverleri ile alakali Sony,lg ve samsung da ayni cogu zaman yavas download hizi google play da

Oyla:

MehmetPakna

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Konular
4
Sorun google play ile alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü sürekli aynı hız sınırı ile karşılaşıyorum. Vpn kullanarak bu hızı aşabiliyorum. Şu anda mecburen geçici olarak Vpn kullanarak işlemlerimi gerçekleştiriyorum. En kısa sürede kalıcı çözüm buluruz umarım.

Oyla:

MehmetPakna

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Konular
4
Bende de aynı sıkıntı var

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Usta Turbo Vpn kullan baya işime yaradı diğer vpnleride denedim bu diğerlerinden daha hızlı google playde.

Oyla:

altan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Altan
Cihazım
MiNote 3 Mi8
Meslek
Teknisyen
Konular
29
Benim görüşüm önce
uygulaması ile 5 er dakika arayla 3 ölçüm yapın sonuçlar arasında ciddi fark yoksa modem ayarlarınıza direk DNS girin bir de öyle deneyin. Kullandığınız başka bir Wi-fi cihaz varsa onunla da test yapın ancak aynı uygulamayı kullanmaya özen gösterin.
Zira wi-fi sorunu ile ilgili bugün 2 müşterimde de aynı sorun vardı birinde modem firmware ile çözdüm diğerinde modem değiştim.

Oyla:

MehmetPakna

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Konular
4
Benim görüşüm önce
uygulaması ile 5 er dakika arayla 3 ölçüm yapın sonuçlar arasında ciddi fark yoksa modem ayarlarınıza direk DNS girin bir de öyle deneyin. Kullandığınız başka bir Wi-fi cihaz varsa onunla da test yapın ancak aynı uygulamayı kullanmaya özen gösterin.
Zira wi-fi sorunu ile ilgili bugün 2 müşterimde de aynı sorun vardı birinde modem firmware ile çözdüm diğerinde modem değiştim.
Speed test yapıyorum 30 mbitten aşağı düşmüyor. Superonline vdsl kullanıyorum sağolsunlar dns değiştirmeyi kapatmışlar ondan modemden de müdahale edemiyorum. Ama evde baska cihazlarla giriş yaptığımda google playde sıkıntı çıkmıyor. Diğer cihazlarda da sıkıntı olsa internette veya modemde sorun var dicem ama sadece benim cihazda sıkıntı var ve Vpn ile düzeliyor. Temiz kurulumdan sonra düzeldi ama sonra yine sıkıntı çıktı. Yüzde 99 telefonun yazılımında sıkıntı var.

Oyla:

mkaradag

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 5s
Konular
4
Benim evde 75 mbit vdsl var ve wifi ile telefondan 6-7 Mb/s ile indirme yapıyor. Demek tüm Mi 5s lerde sorun yok.

Oyla:

MehmetPakna

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Konular
4
Benim evde 75 mbit vdsl var ve wifi ile telefondan 6-7 Mb/s ile indirme yapıyor. Demek tüm Mi 5s lerde sorun yok.
Şu anlık sorun yaşayan iki bahtsız bedevi var galiba

Oyla:

altan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Altan
Cihazım
MiNote 3 Mi8
Meslek
Teknisyen
Konular
29
temiz kurulum sonrası herhangi bir ayar veya uygulama yükleme yapmadan denediniz mi ?

Oyla:

AndTurk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Durmuş
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
15
Sorun google play ile alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü sürekli aynı hız sınırı ile karşılaşıyorum. Vpn kullanarak bu hızı aşabiliyorum. Şu anda mecburen geçici olarak Vpn kullanarak işlemlerimi gerçekleştiriyorum. En kısa sürede kalıcı çözüm buluruz umarım.

dedigim gibi iste turkiyeden baglaniyorsun ve indirme hizin az google playde vpn ile baska ulkeden baglaniyorsun gibi hiz artiyor Dedigim gibi google play de sorun var turkiye serverlerinde turkiyede 1 aydir boyle google play

Oyla:
Üst Alt