Hocam capricorn.bat isimli dosyayı çalıştırıyorum ve 1 e basıyorum fakat usb debugging in açık olduğundan emin olunuz gibi bir hata veriyor ki açık ve bilgisayara tamamen bağlı dosya aktarımı şeklinde bağlanıyorum ve klasörlere erişimim var fakat enter yaptıktan sonra bat dosyası kendini kapatıyor ve telefonda hiç bir değişiklik olmuyor OEM kilit açma da açık durumda sorun ne anlamadım yardımcı olursanız müteşekkir olacağım
[doublepost=1517600808,1517599556][/doublepost]
Hocam capricorn.bat isimli dosyayı çalıştırıyorum ve 1 e basıyorum fakat usb debugging in açık olduğundan emin olunuz gibi bir hata veriyor ki açık ve bilgisayara tamamen bağlı dosya aktarımı şeklinde bağlanıyorum ve klasörlere erişimim var fakat enter yaptıktan sonra bat dosyası kendini kapatıyor ve telefonda hiç bir değişiklik olmuyor OEM kilit açma da açık durumda sorun ne anlamadım yardımcı olursanız müteşekkir olacağım
You are not connected yet ... Check your connection ...
Check the message on the device screen ...
Allow USB Debugging for Device ...
Press Enter to continue ...
diyor enterlayınca program kendini kapatıyor tüm driverları sildim tekrar yükledim yine bir şey değişmedi aynı hata bilgisayara da bağlantı da sıkıntı yok
[doublepost=1517600871][/doublepost]
[doublepost=1517600808,1517599556][/doublepost]
You are not connected yet ... Check your connection ...
Check the message on the device screen ...
Allow USB Debugging for Device ...
Press Enter to continue ...
diyor enterlayınca program kendini kapatıyor tüm driverları sildim tekrar yükledim yine bir şey değişmedi aynı hata bilgisayara da bağlantı da sıkıntı yok ve usb hata ayıklaması bağlandı diyor telefon bildirimlerinde lütfen yardımcı olun
[doublepost=1517601717][/doublepost]Tamam hocam daha önce cevaplanmış yorumumu silebilirsiniz teşekkürler