- Adım
- Metin
- Cihazım
- Mi5s Premium
- Konular
- 33
Tamamdır birde. Sim yuvası 2 okumuyor. 1. kısma takınca okuyor. Temiz kurulum yapınca düzelir mi parmak izi okuyucu vs.
Kaybedecek hiç bir şeyiniz yok hocam, deneyinTamamdır birde. Sim yuvası 2 okumuyor. 1. kısma takınca okuyor. Temiz kurulum yapınca düzelir mi parmak izi okuyucu vs.
Tamamdır oldu çok şükür. Şimdi romlar arasında yüzmeye başlayalım Teşekkürler yardımın için tekrardan Otto_man hocam seviliyorsunuz.Tamamdır çok teşekkür ederim yardımın için hocam. Sonucu yazıcam buraya
Eyvallah hocam. Geçmiş olsunTamamdır çok teşekkür ederim yardımın için hocam. Sonucu yazıcam buraya
[doublepost=1511794900,1511791732][/doublepost]
Tamamdır oldu çok şükür. Şimdi romlar arasında yüzmeye başlayalım Teşekkürler yardımın için tekrardan Otto_man hocam seviliyorsunuz.
aynı sorun bendede mevcut kuramadım bi türlü yardım edebilecek var mı?bu twrp yükleme konusunda bi eksiklik var gibi, bat dosyasını çalıştırıp ekrana gelen menüden 1'i seçiyorum dos ekranında bişeyler yapıyor ama hata veriyor. "boot.img" dosyası eksik değilmi?
aynı sorun bendede mevcut kuramadım bi türlü yardım edebilecek var mı?
hocam twrp den romu nasıl yüklerizHocam Mi5s için daha sadece bir güncelleme verildi, o yüzden OTA deneme şansı hiç olmadı. Güncelleme geldiğinde yükleyip deneyim öyle eklerim demiştim... Ama madem sizin cihazda o şekilde bunda da aynıdır. Ekliyorum hemen.
hocam twrp den romu nasıl yükleriz
Tam ben yazacaktımki senin paylaştığını gördüm