İpucu Mi5s Twrp Yükleme/Root Aracı (Kolay Yöntem)

typhonee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emirhan
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
1
Otto_man Abi Allahrazı olsun zaman ayırıp TW ile çözdüğün için çok sağolasın

mazluMerve

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mazlum
Cihazım
Mi note 10 lite
Konular
0
İyi akşamlar, beta güncellemelerini yaparken twrpnin silinmemesi için ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz?

mazluMerve

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mazlum
Cihazım
Mi note 10 lite
Konular
0
İşte bende siliniyor. Güncellemeyi indirip kuruyorum. Sonra telefonda her şey olduğu gibi duruyor ama twrp ve bu programla yüklediğim şeyler siliniyor.

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
İşte bende siliniyor. Güncellemeyi indirip kuruyorum. Sonra telefonda her şey olduğu gibi duruyor ama twrp ve bu programla yüklediğim şeyler siliniyor.
Hocam normal şartlarda twrp yi boot ederek yüklüyoruz. Güncellemeyi yine twrp üzerinden mi kuruyorsunuz?

ebmk17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi max
Konular
46
Arkadaşlar herkeze kolay gelsin.Mimax 64 ver bende ve root etmeden sadece TWRP yüklemek istiyorum.Hangi yolu denediysem çözemedim.Bootlader açık, çözüm konusunda yardımcı olabilecek varmı

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Arkadaşlar herkeze kolay gelsin.Mimax 64 ver bende ve root etmeden sadece TWRP yüklemek istiyorum.Hangi yolu denediysem çözemedim.Bootlader açık, çözüm konusunda yardımcı olabilecek varmı
Hocam sorunuzun cevabını yanlış yerde arıyorsunuz ama, yinede dipnot geçeyim. ADB yi pc ye kurun, telefonunuza uygun TWRP indirin Adb klasörü içine atın. Daha sonra telefonu Fastboot moduna alıyorsunuz. ADB klasörüne gelip shift tuşu ile mause sağ tık yapıp komut penceresinde aç diyorsunuz ve aşağıdaki komutları girip işlemleri tamamlıyorsunuz. Aşağıdaki twrpxxxxxx ler indiriğiniz dosya ismi.

fastboot flash recovery twrpxxxxxxx.img

fastboot boot twrpxxxxxxx.img

mazluMerve

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mazlum
Cihazım
Mi note 10 lite
Konular
0
Hocam normal şartlarda twrp yi boot ederek yüklüyoruz. Güncellemeyi yine twrp üzerinden mi kuruyorsunuz?
Yukarıda anlattığınız gibi kuruyorum twrpyi. Daha sonra twrp üzerinden güncellemeyi kuruyorum. Tabi bunu 3.0.2 sürümünde yaşadım. Şu an 3.1.1 kullanıyorum ve miui pro sürümünde olduğum için silinmiyor. Ancak beta sürümüne geçmek istiyorum. Tabi bu silinmeme işini başarabilirsem.

Üst Alt