- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- Mi 9T Pro
- Konular
- 127
Hocam özelden tw atın bekliyorum.Eyvallah sağolasın ya
Hocam özelden tw atın bekliyorum.Eyvallah sağolasın ya
TWRP normal şartlarda silinmez hocam.İyi akşamlar, beta güncellemelerini yaparken twrpnin silinmemesi için ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz?
Hocam normal şartlarda twrp yi boot ederek yüklüyoruz. Güncellemeyi yine twrp üzerinden mi kuruyorsunuz?İşte bende siliniyor. Güncellemeyi indirip kuruyorum. Sonra telefonda her şey olduğu gibi duruyor ama twrp ve bu programla yüklediğim şeyler siliniyor.
Hocam sorunuzun cevabını yanlış yerde arıyorsunuz ama, yinede dipnot geçeyim. ADB yi pc ye kurun, telefonunuza uygun TWRP indirin Adb klasörü içine atın. Daha sonra telefonu Fastboot moduna alıyorsunuz. ADB klasörüne gelip shift tuşu ile mause sağ tık yapıp komut penceresinde aç diyorsunuz ve aşağıdaki komutları girip işlemleri tamamlıyorsunuz. Aşağıdaki twrpxxxxxx ler indiriğiniz dosya ismi.Arkadaşlar herkeze kolay gelsin.Mimax 64 ver bende ve root etmeden sadece TWRP yüklemek istiyorum.Hangi yolu denediysem çözemedim.Bootlader açık, çözüm konusunda yardımcı olabilecek varmı
Yukarıda anlattığınız gibi kuruyorum twrpyi. Daha sonra twrp üzerinden güncellemeyi kuruyorum. Tabi bunu 3.0.2 sürümünde yaşadım. Şu an 3.1.1 kullanıyorum ve miui pro sürümünde olduğum için silinmiyor. Ancak beta sürümüne geçmek istiyorum. Tabi bu silinmeme işini başarabilirsem.Hocam normal şartlarda twrp yi boot ederek yüklüyoruz. Güncellemeyi yine twrp üzerinden mi kuruyorsunuz?