Rehber Mi5s Cihazlara Orijinal Global Rom Yükleme

Setry

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berat
Cihazım
Mi 6
Konular
59
Setry eğer romu sıkıştırılmış dosyadan çıkardığınızda içerisinde sadece tek bir dosya varsa o dosyayı da 7zip ile açıp farklı bir klasöre çıkartmanız gerekli.Sıkıştırılmış dosyayı çıkarttığınızda içerisinde images klasörü ve flashall.bat dosyası gibi dosyalar görünüyorsa başka klasöre gerek yoktur.
Hocam bide telefondaki fake global romdan orijinal global roma gecmek için Bu yöntemi uygulamak olur mu yoksa farkli şeylermi yapıcaz ( bunun hakkında forumda bi konu fln var mı )

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam bide telefondaki fake global romdan orijinal global roma gecmek için Bu yöntemi uygulamak olur mu yoksa farkli şeylermi yapıcaz ( bunun hakkında forumda bi konu fln var mı )

İlk mesajın başındaki açıklamayı tekrar okuyabilirsiniz.

aerdogan85

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Meizu mx4
Konular
0
Merhabalar benim tel de 8.0.3.0 global stable yüklü ve güncelleme yok diyor fakat miui nin sitesinde şunu buldum bu nasıl oluyor..

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Merhabalar benim tel de 8.0.3.0 global stable yüklü ve güncelleme yok diyor fakat miui nin sitesinde şunu buldum bu nasıl oluyor..

Bu rom yayınlandıktan bir süre sonra içerdiği hatalar nedeniyle geri çekildi hocam.

aerdogan85

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Meizu mx4
Konular
0
bu mi5s in hali ne olacaksa artık. miui 9 da gelecekse gelse de kurtulsak. miui forumda 5s kullanıcıları isyanda.. sözde amiral gemisi telefona güncelleme gelmiyor... aldığıma pişman ettirmeye başladılar. valla ne yalan söyleyeyim meizu snapdragon lu telefon çıkarsa hemen flyme ye tekrar geçerim. şu an güncel flyme deki birçok özellik miui de yok henüz. miui 9 la gelecek yeni özellik bölünmüş ekran diye onu dillendiriyorlar. sanki çok yenilikçi bir özellikmiş gibi. samsung da yıllardır var. flyme de de var dı hatta ufak bir modifikasyonla bütün uygulamaları bölebiliyorsun.

LastWorld

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mİ5S
Konular
61
Global Betaya nasıl geçebiliriz peki ? TWRP olmadan bunu denesek olur mu ?

endera

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
Redmi Note4G
Konular
12
bu mi5s in hali ne olacaksa artık. miui 9 da gelecekse gelse de kurtulsak. miui forumda 5s kullanıcıları isyanda.. sözde amiral gemisi telefona güncelleme gelmiyor... aldığıma pişman ettirmeye başladılar. valla ne yalan söyleyeyim meizu snapdragon lu telefon çıkarsa hemen flyme ye tekrar geçerim. şu an güncel flyme deki birçok özellik miui de yok henüz. miui 9 la gelecek yeni özellik bölünmüş ekran diye onu dillendiriyorlar. sanki çok yenilikçi bir özellikmiş gibi. samsung da yıllardır var. flyme de de var dı hatta ufak bir modifikasyonla bütün uygulamaları bölebiliyorsun.

Miui9 bir haftadır kullanıyorum. Canavar gibi..sen neyi bekliyorsun

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

endera

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
Redmi Note4G
Konular
12

Miui9 bir haftadır kullanıyorum. Canavar gibi..sen neyi bekliyorsun

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Firostr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Buğra
Cihazım
Mi 6
Konular
11
Şuanda son sürüm global rom kurulu, bir sebepten ötürü yukarıda ki işlemleri yapsam bir sorun çıkar mı?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Şuanda son sürüm global rom kurulu, bir sebepten ötürü yukarıda ki işlemleri yapsam bir sorun çıkar mı?

Normal şartlarda hayır sorun olmamalı fakat nasıl bir sebepten ötürü yüklemeyi düşünüyor ve nasıl bir sorun olmasını beklediğinizi belirtebilirseniz daha net bir cevap verebiliriz :)

Üst Alt