Rehber Mi5s Cihazlara Orijinal Global Rom Yükleme

Firostr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Buğra
Cihazım
Mi 6
Konular
11
Normal şartlarda hayır sorun olmamalı fakat nasıl bir sebepten ötürü yüklemeyi düşünüyor ve nasıl bir sorun olmasını beklediğinizi belirtebilirseniz daha net bir cevap verebiliriz :)

Doğrudan Facebook grubuna yazdığım yazıyı atayım

2 ay önce Mi5s aldım Delta Garantili(N11 Turuncu Mağaza). Aldıktan yaklaşık 1-2 hafta sonra bir sıkıntı olmaya başladı, sıkıntı ise şu:
Telefonda normal gezinirken bir anda donuyor, bazen sadece ekranı kapatmaya izin veriyor bazen vermiyor ekranı kapattıktan sonra bir daha açılmıyor ve herhangi bir tepkide vermiyor, sadece güç tuşuna basılı tutarsam telefon kendini herhalde yeniden başlatıyor ve açılıyor, bazen öylede açılmıyor, güç+ses kısma'ya aynı anda basılı tutuyorum fastboot yazısı çıkıyor, fastboot yazısı gittikten sonra güç tuşuna basılı tutuyorum öyle Mİ logosu geliyor ve telefon açılıyor, bazen telefon olduğu yerde donmuş oluyor ekranı dahi açamıyorum.
Telefonu gün içinde sık kullansam da kullanmasamda kimi zaman günde 1-2 kere yaşıyorum kimi zaman günde 4-5 kere yaşıyorum.
İnternetten hem mi5 hem mi5s şeklinde arattım genelde yaşanan sorun kapanıp hiç açılmayıp güç tuşuna basılı tutunca tepki vermemesi şeklinde idi.
Son sürüm global kullanıyorum, güncellemeden öncede böyleydi.
Güncellemeden sonra yanılmıyorsam fastboot ekranına girmek zorunda kalmıyordum ve Mİ logosu daha geç gelmeye başladı gibi.

Eğer aynı sürümü bootloader kilidini açıp, Xiaomi'nin pc uygulamasından tekrar yükleyebilme şansım var ise o şekilde yapmayı düşünüyorum

Şuan son sürüm yüklü

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Doğrudan Facebook grubuna yazdığım yazıyı atayım

2 ay önce Mi5s aldım Delta Garantili(N11 Turuncu Mağaza). Aldıktan yaklaşık 1-2 hafta sonra bir sıkıntı olmaya başladı, sıkıntı ise şu:
Telefonda normal gezinirken bir anda donuyor, bazen sadece ekranı kapatmaya izin veriyor bazen vermiyor ekranı kapattıktan sonra bir daha açılmıyor ve herhangi bir tepkide vermiyor, sadece güç tuşuna basılı tutarsam telefon kendini herhalde yeniden başlatıyor ve açılıyor, bazen öylede açılmıyor, güç+ses kısma'ya aynı anda basılı tutuyorum fastboot yazısı çıkıyor, fastboot yazısı gittikten sonra güç tuşuna basılı tutuyorum öyle Mİ logosu geliyor ve telefon açılıyor, bazen telefon olduğu yerde donmuş oluyor ekranı dahi açamıyorum.
Telefonu gün içinde sık kullansam da kullanmasamda kimi zaman günde 1-2 kere yaşıyorum kimi zaman günde 4-5 kere yaşıyorum.
İnternetten hem mi5 hem mi5s şeklinde arattım genelde yaşanan sorun kapanıp hiç açılmayıp güç tuşuna basılı tutunca tepki vermemesi şeklinde idi.
Son sürüm global kullanıyorum, güncellemeden öncede böyleydi.
Güncellemeden sonra yanılmıyorsam fastboot ekranına girmek zorunda kalmıyordum ve Mİ logosu daha geç gelmeye başladı gibi.

Eğer aynı sürümü bootloader kilidini açıp, Xiaomi'nin pc uygulamasından tekrar yükleyebilme şansım var ise o şekilde yapmayı düşünüyorum

Şuan son sürüm yüklü

Hocam sorununuz yazılımsal gibi görünüyor temiz bir kurulum büyük ihtimalle sıkıntınızı giderecektir.

Firostr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Buğra
Cihazım
Mi 6
Konular
11
MiFlash'ı yüklemek için exe dosyasına çift tıkladığımda aşağıdaki hatayı alıyorum

Bir sorum daha olacaktı Pda Netin PC versiyonunu yükledim ama biraz karışıktı bazı sorular sordu anladığım kadarıyla cevap verdim ve programı kurdum bir sıkıntı olurmu?

Firostr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Buğra
Cihazım
Mi 6
Konular
11
MiFlash'ı yüklemek için exe dosyasına çift tıkladığımda aşağıdaki hatayı alıyorum

Bir sorum daha olacaktı Pda Netin PC versiyonunu yükledim ama biraz karışıktı bazı sorular sordu anladığım kadarıyla cevap verdim ve programı kurdum bir sıkıntı olurmu?
Windows 10 kullanıyorum sürücü imzalaması zorlamasını devre dışı bırakıpta denedim

nedimvtnsvr

Bursaspor
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nedim
Cihazım
mi5s
Meslek
MAKİNA OPERATORU
Konular
28
Ben ne yaptıysam bu telefonun bt kilidini açamadım. Miu sitesinden onay filan geldi pc den yapmaya çalıştım ama olmadı telefoncular bunu halledebilir mi yeni güncelleme sürümlerini yükleyemiyorum?

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
Ben ne yaptıysam bu telefonun bt kilidini açamadım. Miu sitesinden onay filan geldi pc den yapmaya çalıştım ama olmadı telefoncular bunu halledebilir mi yeni güncelleme sürümlerini yükleyemiyorum?
telefoncuya gerek yok zaten çoğu telefoncu bu işten anlamaz bile..
sen driverleri yükle fastboot ta cihazı bağla ve tuşa bas saniyeler içinde işlem başlar

nedimvtnsvr

Bursaspor
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nedim
Cihazım
mi5s
Meslek
MAKİNA OPERATORU
Konular
28
telefoncuya gerek yok zaten çoğu telefoncu bu işten anlamaz bile..
sen driverleri yükle fastboot ta cihazı bağla ve tuşa bas saniyeler içinde işlem başlar
Beceremedim hocam driver flash işini beceremedim pc nin güvenlik duvarından sıkıntı çıktı vs hala öyle kaldı

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
windows 10 da sürücü imzalaması zorlamsını devre dışı bırakıp deneyin birde eğer varsa antivirüs programını devre dışı bırakın öyle indirin driverleri.pdanet sitesinden windows için olanı bilgisayara indirip kurulumu yönetici olarak yapın

FthAltnsk81

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
5
Hocam merhaba
Ben Mi 5s kullanıcısıyım. Rom güncellemesi yapamıyorum. Şu anda Miui 8.5.3.0 guncellemesi Güncelleyicide gözüküyor. Güncellemeyi indirdim ve güncelleme paketini seçin dediğim zaman paket doğrulanmadi diyor ve güncellemeyi yapamıyorum. Yardım ederseniz sevinirim.

Karagce0

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Feyyaz
Cihazım
Kızılkula
Konular
0
Selam aleyküm telefonumun bootlader kilidini açmaya çalıştım ama bi turlu olmadı sürekli doğru adı yazın dedi ne yapabilirim birde bootlader kilidini açık heralde foto aticam

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt