- Adım
- Buğra
- Cihazım
- Mi 6
- Konular
- 11
Normal şartlarda hayır sorun olmamalı fakat nasıl bir sebepten ötürü yüklemeyi düşünüyor ve nasıl bir sorun olmasını beklediğinizi belirtebilirseniz daha net bir cevap verebiliriz![]()
Doğrudan Facebook grubuna yazdığım yazıyı atayım
2 ay önce Mi5s aldım Delta Garantili(N11 Turuncu Mağaza). Aldıktan yaklaşık 1-2 hafta sonra bir sıkıntı olmaya başladı, sıkıntı ise şu:
Telefonda normal gezinirken bir anda donuyor, bazen sadece ekranı kapatmaya izin veriyor bazen vermiyor ekranı kapattıktan sonra bir daha açılmıyor ve herhangi bir tepkide vermiyor, sadece güç tuşuna basılı tutarsam telefon kendini herhalde yeniden başlatıyor ve açılıyor, bazen öylede açılmıyor, güç+ses kısma'ya aynı anda basılı tutuyorum fastboot yazısı çıkıyor, fastboot yazısı gittikten sonra güç tuşuna basılı tutuyorum öyle Mİ logosu geliyor ve telefon açılıyor, bazen telefon olduğu yerde donmuş oluyor ekranı dahi açamıyorum.
Telefonu gün içinde sık kullansam da kullanmasamda kimi zaman günde 1-2 kere yaşıyorum kimi zaman günde 4-5 kere yaşıyorum.
İnternetten hem mi5 hem mi5s şeklinde arattım genelde yaşanan sorun kapanıp hiç açılmayıp güç tuşuna basılı tutunca tepki vermemesi şeklinde idi.
Son sürüm global kullanıyorum, güncellemeden öncede böyleydi.
Güncellemeden sonra yanılmıyorsam fastboot ekranına girmek zorunda kalmıyordum ve Mİ logosu daha geç gelmeye başladı gibi.
Eğer aynı sürümü bootloader kilidini açıp, Xiaomi'nin pc uygulamasından tekrar yükleyebilme şansım var ise o şekilde yapmayı düşünüyorum
Şuan son sürüm yüklü