Rehber Mi5 Unlock == Videolu Anlatım==

medyanet60

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Xiaomi Mi5s
Konular
0
Cihazda resmi ve güncel rom kurulu ise EDL moda geçmeyebiliyor. Komutlarla ve tuş kombinasyonlarıyla 72 saat bekleyip öncelikle cihazda kurulu olan romla deneyin bootloader kilidini açmayı., %50 takılırsa hazır satılan edl aparatı temin edip veya forumda yapımı mevcut konusu var cihazı edl aparatı ile EDL Moda alıp çin developer romunu kurup kilit açma işlemine başlayabilirsiniz.

Anladım hocam. Kendi resmi olarak izin verdiği işlemler için kullanıcısını bu kadar mağdur eden Bi Xiaomi var sanrım. Romlar arası geçiş olsun bootloader olsun. Resmen saçmalık.. Peki global betadan Global stable ye tekrar geçiş yapma şansım varmı bootloader kilidi kapalıyken? Trwpden flashlamak dışında yani. Son olarak edl kablosunu aparatını kimden temin edebilirim

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Anladım hocam. Kendi resmi olarak izin verdiği işlemler için kullanıcısını bu kadar mağdur eden Bi Xiaomi var sanrım. Romlar arası geçiş olsun bootloader olsun. Resmen saçmalık.. Peki global betadan Global stable ye tekrar geçiş yapma şansım varmı bootloader kilidi kapalıyken? Trwpden flashlamak dışında yani. Son olarak edl kablosunu aparatını kimden temin edebilirim

Bootloader kapalı iken EDL modda mi flash programı ile global beta'dan global stable rom'a geçebilirsiniz.Bootlader kilidi kapalı iken EDL mod dışında rom yükleyemezsiniz,linkte verdiğim konudan satıcı arkadaşa ulaşabilirsiniz.

Satış - DeepFlash Kablosu / EDL Kablosu

medyanet60

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Xiaomi Mi5s
Konular
0
Bootloader kapalı iken EDL modda mi flash programı ile global beta'dan global stable rom'a geçebilirsiniz.Bootlader kilidi kapalı iken EDL mod dışında rom yükleyemezsiniz,linkte verdiğim konudan satıcı arkadaşa ulaşabilirsiniz.

Satış - DeepFlash Kablosu / EDL Kablosu

hocam chatin_62 hocamın yaptığı üzere edl kablosu yaptım uğraşıp. voltmetre ile ölçtüm bi sıkıntı görünmüyor kablo düzgün çalışıyor şarj data fln . Ancak telefonu kapatıp kabloları değdirip bağlıyorum ancak cihaz normal şarj olur gibi açılıyor. yani sanki kablolara dokunmamışım gibi. tepki vermiyor kabloya kısaca. Deli olacam artık , sorun ne ne yapmam lazım. açamıyorum lanet bootloaderi. nede rom atabiliyorum.

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
hocam chatin_62 hocamın yaptığı üzere edl kablosu yaptım uğraşıp. voltmetre ile ölçtüm bi sıkıntı görünmüyor kablo düzgün çalışıyor şarj data fln . Ancak telefonu kapatıp kabloları değdirip bağlıyorum ancak cihaz normal şarj olur gibi açılıyor. yani sanki kablolara dokunmamışım gibi. tepki vermiyor kabloya kısaca. Deli olacam artık , sorun ne ne yapmam lazım. açamıyorum lanet bootloaderi. nede rom atabiliyorum.

Herhangi bir yerde yanlışlık yapıyor olabilirsiniz yada kabloda bir sıkıntı olabilir hazır EDL kablosu bulabilrseniz hazır alın.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Güncel romlar ile edl kablo artık işe yaramıyor. Üzerindeki rom ile açmayı denesenize? Neden edl ye ihtiyaç duydunuz?

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

medyanet60

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Xiaomi Mi5s
Konular
0
Güncel romlar ile edl kablo artık işe yaramıyor. Üzerindeki rom ile açmayı denesenize? Neden edl ye ihtiyaç duydunuz?

Siz söyledikten sonra üstündekiyle açmaya uğraşıcam zaten hocam başkada şansım yok :) şu 72 saat hatasını verince yanlış yaptım sanmıştım ama dediğiniz üzere beklemek zorundaymışız zaten. bir kaç saate süre bitiyor deneyip sonucu yazarım inş.

medyanet60

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Xiaomi Mi5s
Konular
0
Herşey için çok teşekkür ediyorum . Global beta üzerinden 72 saat süresi dolunca kolayca açtım bootloaderi ve trwp kurdum şükür.

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
Herşey için çok teşekkür ediyorum . Global beta üzerinden 72 saat süresi dolunca kolayca açtım bootloaderi ve trwp kurdum şükür.
desene boşa salladik xiaomi ye hayırlı olsun benimde dün akşam dolması lazım di fakat işten geç gelince hiç ugrasmadim öğlenden sonra bende deneyip geri dönüş yaparım inşallah

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

medyanet60

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Xiaomi Mi5s
Konular
0
desene boşa salladik xiaomi ye hayırlı olsun benimde dün akşam dolması lazım di fakat işten geç gelince hiç ugrasmadim öğlenden sonra bende deneyip geri dönüş yaparım inşallah

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen öyle oldu ama yinede sallayabiliriz bence bu işin bi standardı olmalı :) 3 ayda bir yöntem değişirse ohoo :) yinede şimdilik olay bundan ibaret. açılıyor içiniz rahat olsun. Rootlu cihazımla rahatça takılıyorum artık

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
Aynen öyle oldu ama yinede sallayabiliriz bence bu işin bi standardı olmalı :) 3 ayda bir yöntem değişirse ohoo :) yinede şimdilik olay bundan ibaret. açılıyor içiniz rahat olsun. Rootlu cihazımla rahatça takılıyorum artık
evet hocam an itibariyle cihazın kilidi açtık müsait bir zamandada twrp yükleriz de işte orda sıkıntı başlar benim kaşıntılar çoğalırsa ordan oraya geçer cihazı kullanmayı unuturuz:)

Üst Alt