Rehber Mi5 Unlock == Videolu Anlatım==

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
ya

Yaptım ama hala aynı MI ve andorid ekranı var android yazısı üzerinde üç nokta yanıp sönüyor bekleyin anlamında sanırım, yani az önceki ekran devam ediyor aynı şekilde.
bazı rom kurulumunda sonra mi yazsında kalıp kurulum ekranı gelmiyor olmazsa birazda bekleyin bakalım duruma göre bakarız.:)

bayezid

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusuf
Cihazım
MI-6
Konular
0
bazı rom kurulumunda sonra mi yazsında kalıp kurulum ekranı gelmiyor olmazsa birazda bekleyin bakalım duruma göre bakarız.:)
valla bidaha flaş all dedim, az önce except storage demiştim, belki ondan olmamıştır.

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
valla bidaha flaş all dedim, az önce except storage demiştim, belki ondan olmamıştır.
olabilir temiz kurulum yapmamaşsınız kalıntı dosyalar sistemin açılmasını neden olabiliyor.

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
bugün işlerden de zaman bulup dışardan bir bilgisayar ile BL açmak için işlemlere başladım her şeyi hallettik bir tek 72 saat sorununu halledemedik:) şaka bir yana bekleyeceğiz artık fakat adb ve Fastboot için indirdiğimiz dosyaları tam olarak hangi dizine atacağız CMD çalıştırdım fakat komutları veremedim tabiki Fastboot Driverlari yuklemedi şimdiden teşekkür ederim cevaplar için

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
bugün işlerden de zaman bulup dışardan bir bilgisayar ile BL açmak için işlemlere başladım her şeyi hallettik bir tek 72 saat sorununu halledemedik:) şaka bir yana bekleyeceğiz artık fakat adb ve Fastboot için indirdiğimiz dosyaları tam olarak hangi dizine atacağız CMD çalıştırdım fakat komutları veremedim tabiki Fastboot Driverlari yuklemedi şimdiden teşekkür ederim cevaplar için

Adb fastboot indirdiğimiz dosyaları demişssiniz hangi dosyalar hocam bu konuyu biraz daha açarsanız yardımcı olmaya çalışırız.

MI flash'ı bu yazılımı yinede yükle seçeneğini seçip kurarsanız gerekli driverleri yükler,yeterli olmazsa google'den pdanet driver indirip kurun.

harunserefli

Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
Adb fastboot indirdiğimiz dosyaları demişssiniz hangi dosyalar hocam bu konuyu biraz daha açarsanız yardımcı olmaya çalışırız.

MI flash'ı bu yazılımı yinede yükle seçeneğini seçip kurarsanız gerekli driverleri yükler,yeterli olmazsa google'den pdanet driver indirip kurun.

lopus hocam pdanet indirdim kurdum cihaz Driverlari yüklendi sıkıntı yok fakat CMD komut penceresinden adb devices komutu vermeme rağmen cihazı tanımıyor bakalım olmassa adb minimal yükleyip denerim tekrar işlerden vakit bulduğumda

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
lopus hocam pdanet indirdim kurdum cihaz Driverlari yüklendi sıkıntı yok fakat CMD komut penceresinden adb devices komutu vermeme rağmen cihazı tanımıyor bakalım olmassa adb minimal yükleyip denerim tekrar işlerden vakit bulduğumda

Animal adb fastboot programınızı kurmanız lazım hocam cihazı görmesi için direk cmd'ekranindan komutu verdiğinde görmeyebiliyor cihazı.

harunserefli

Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
Animal adb fastboot programınızı kurmanız lazım hocam cihazı görmesi için direk cmd'ekranindan komutu verdiğinde görmeyebiliyor cihazı.
evet aynen görmedi cihazı zaten fazlada bir vaktim yoktu çok üzerine düşmedim önemli olan ilk etap kilidi açmaktı ordada 72 saat bekle deyince tüm işleri bıraktım orda kalsın dedim

medyanet60

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Xiaomi Mi5s
Konular
0
72 saat bekliyeceksiniz sonra kilidi açmayı deneyin üzerindeki romla %50 takılırsa edl modda çin developer romu kurarsınız.

Hocam bende 72 saat bekle hatası verdi dün. Cihazda Global Beta kurulu. China developer geçmek lazımsa, edl moda nasıl alacağız? Burda bi çelişki var çünkü cihaz bootloader kilidi kapalıyken EDL moda geçmiyor? ne yapmam lazım anlatımların hiçbir faydası yok. EDL moda geçmeyen cihaza nasıl edl modda rom kurucaz? 72 saat bekledikten sonra Global Beta ile açabilir miyim sizce?

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Hocam bende 72 saat bekle hatası verdi dün. Cihazda Global Beta kurulu. China developer geçmek lazımsa, edl moda nasıl alacağız? Burda bi çelişki var çünkü cihaz bootloader kilidi kapalıyken EDL moda geçmiyor? ne yapmam lazım anlatımların hiçbir faydası yok. EDL moda geçmeyen cihaza nasıl edl modda rom kurucaz? 72 saat bekledikten sonra Global Beta ile açabilir miyim sizce?

Cihazda resmi ve güncel rom kurulu ise EDL moda geçmeyebiliyor. Komutlarla ve tuş kombinasyonlarıyla 72 saat bekleyip öncelikle cihazda kurulu olan romla deneyin bootloader kilidini açmayı., %50 takılırsa hazır satılan edl aparatı temin edip veya forumda yapımı mevcut konusu var cihazı edl aparatı ile EDL Moda alıp çin developer romunu kurup kilit açma işlemine başlayabilirsiniz.

Üst Alt