Rehber Mi5 Unlock == Videolu Anlatım==

alidursun2322

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
1
Cihazım
mi 5 prime
Konular
1
cmd den adb klasörüne bi giremedim

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269

alidursun2322

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
1
Cihazım
mi 5 prime
Konular
1
telefonumda pdanet için onay istemiyor.oraya kadar geldim orada kaldım.benimde sistemim sizinki gibi windows 7 64 bit aygıt yöneticisinde sizinki gibi android adb diye bişey çıkmıyor.acaba romum global rom diye mi

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    120,6 KB · Görüntüleme: 31
  • Adsız..png
    Adsız..png
    981,5 KB · Görüntüleme: 31

alidursun2322

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
1
Cihazım
mi 5 prime
Konular
1
hocam mi hesabımı yalnış giriyomuşum.şimdi doğru girdim ama son olarak geldiğim nokta bu

Ekli dosyalar

• m.png
    m.png
    141,9 KB · Görüntüleme: 24

alidursun2322

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
1
Cihazım
mi 5 prime
Konular
1
geldiğim son nokta bu arkadaşlarında tavsiyeleriyle eski flash sürümleriylede denedim ama kimisi 50 de kaldı kimisi bu hatayı verdi

Ekli dosyalar

• öç.png
    öç.png
    178,1 KB · Görüntüleme: 23

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
geldiğim son nokta bu arkadaşlarında tavsiyeleriyle eski flash sürümleriylede denedim ama kimisi 50 de kaldı kimisi bu hatayı verdi
72 saat bekliyeceksiniz sonra kilidi açmayı deneyin üzerindeki romla %50 takılırsa edl modda çin developer romu kurarsınız.

bayezid

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusuf
Cihazım
MI-6
Konular
0
Hocam merhaba;

3-4 gün önce MI6 aldım çinden. Mi nin kendi sitesinden stable versiyonu indirmemi söylemişlerdi bende onu indirip kurmuştum, sonrasında sizin yazıya istinaden developer versiyonu indirip telefonun updater uygulamasından yükledim ancak telefonun updater uygulaması kayboldu nasıl bir yol izlemeliyim, yukarıda yazdığınız işlemleri bu versiyon üzerinden de yapabilir miyim , ekte snapshotlarını yolluyorum yardımlarınızı rica ederim.

Ekli dosyalar

• misoru.png
    misoru.png
    149,1 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_2017-07-20-11-58-02-897_com.android.settings.png
    Screenshot_2017-07-20-11-58-02-897_com.android.settings.png
    115,5 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_2017-07-20-11-56-34-596_com.miui.home.png
    Screenshot_2017-07-20-11-56-34-596_com.miui.home.png
    1,7 MB · Görüntüleme: 23

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Hocam merhaba;

3-4 gün önce MI6 aldım çinden. Mi nin kendi sitesinden stable versiyonu indirmemi söylemişlerdi bende onu indirip kurmuştum, sonrasında sizin yazıya istinaden developer versiyonu indirip telefonun updater uygulamasından yükledim ancak telefonun updater uygulaması kayboldu nasıl bir yol izlemeliyim, yukarıda yazdığınız işlemleri bu versiyon üzerinden de yapabilir miyim , ekte snapshotlarını yolluyorum yardımlarınızı rica ederim.

Merhaba, Resimdeki anlatımlarınaza göre ilk önce çin stable romu kurup sonra çin developer romu kurmuşsunuz çin romunda çince ve ingilizce diller mevcut ve google uygulamaları yok.

Bootloader kilidiniz açıksa Global (Türkçe dil içeren) romu cihazı fastboot moda alarak mi flash programı ile flash all seçeneğini seçerek Burdaki yöntemle temiz kurulum yapınız.Bootlader kilidiniz açık değilse 1.sayfadaki yöntemle kilidi açıp romu kurabilirsiniz.

bayezid

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusuf
Cihazım
MI-6
Konular
0
Merhaba, Resimdeki anlatımlarınaza göre ilk önce çin stable romu kurup sonra çin developer romu kurmuşsunuz çin romunda çince ve ingilizce diller mevcut ve google uygulamaları yok.

Bootloader kilidiniz açıksa Global (Türkçe dil içeren) romu cihazı fastboot moda alarak mi flash programı ile flash all seçeneğini seçerek Burdaki yöntemle temiz kurulum yapınız.Bootlader kilidiniz açık değilse 1.sayfadaki yöntemle kilidi açıp romu kurabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim , yarın Türkiyeye geldiğimde söylediklerinizi deneyeceğim.

bayezid

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusuf
Cihazım
MI-6
Konular
0

Denedim söylediklerinizi ancak fotoğraftaki gibi bir hata veriyor.

Ekli dosyalar

• mi_hata.png
    mi_hata.png
    57 KB · Görüntüleme: 17
Üst Alt