- Adım
- 1
- Cihazım
- mi 5 prime
- Konular
- 1
cmd den adb klasörüne bi giremedim
Minimal ADB and Fastboot'u kurup açacaksınız bu kadar.cmd den adb klasörüne bi giremedim
72 saat bekliyeceksiniz sonra kilidi açmayı deneyin üzerindeki romla %50 takılırsa edl modda çin developer romu kurarsınız.geldiğim son nokta bu arkadaşlarında tavsiyeleriyle eski flash sürümleriylede denedim ama kimisi 50 de kaldı kimisi bu hatayı verdi
Hocam merhaba;
3-4 gün önce MI6 aldım çinden. Mi nin kendi sitesinden stable versiyonu indirmemi söylemişlerdi bende onu indirip kurmuştum, sonrasında sizin yazıya istinaden developer versiyonu indirip telefonun updater uygulamasından yükledim ancak telefonun updater uygulaması kayboldu nasıl bir yol izlemeliyim, yukarıda yazdığınız işlemleri bu versiyon üzerinden de yapabilir miyim , ekte snapshotlarını yolluyorum yardımlarınızı rica ederim.
Merhaba, Resimdeki anlatımlarınaza göre ilk önce çin stable romu kurup sonra çin developer romu kurmuşsunuz çin romunda çince ve ingilizce diller mevcut ve google uygulamaları yok.
Bootloader kilidiniz açıksaLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGlobal (Türkçe dil içeren) romu cihazı fastboot moda alarak mi flash programı ile flash all seçeneğini seçerek Burdaki yöntemle temiz kurulum yapınız.Bootlader kilidiniz açık değilse 1.sayfadaki yöntemle kilidi açıp romu kurabilirsiniz.
Denedim söylediklerinizi ancak fotoğraftaki gibi bir hata veriyor.Merhaba, Resimdeki anlatımlarınaza göre ilk önce çin stable romu kurup sonra çin developer romu kurmuşsunuz çin romunda çince ve ingilizce diller mevcut ve google uygulamaları yok.
Bootloader kilidiniz açıksaLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGlobal (Türkçe dil içeren) romu cihazı fastboot moda alarak mi flash programı ile flash all seçeneğini seçerek Burdaki yöntemle temiz kurulum yapınız.Bootlader kilidiniz açık değilse 1.sayfadaki yöntemle kilidi açıp romu kurabilirsiniz.