- Adım
- Çetin
- Cihazım
- Xiaomi 12TPro
- Meslek
- Bilgi Teknolojiler
- Konular
- 99
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu saçmalığı getiren Miui yetkilileri.Bu kilit açılması için çin developer yüklenmesi saçmalığını kim getirdi 2 tane mi 5 aldım 64 ve 32 gb. Yetkim var diye ikisinibde kilidini kaldırdım. Bende ilk alınca 64 gb tı yok çin yok developer rom falan filan fistan. Direk açılıyor yetkin varsa.
Unlock sadece Çin Developer sürümü yüklüyse açılabiliyor(du). Sonradan görüldü ki BAZI cihazlarda diğer romlar varken de Unlock yapılabiliyor. Ama maalesef her cihazda olmuyor. Mesela bende olmadı ve Çin Developer romu yüklemek zorunda kaldım. Aynı şekilde forumdaki konuları takip edenler bilecektir, birçok kişinin aldığı hatalar da Çin Developer rom olmaması nedeniyle alınmıştı. Onlar da Çin Developer rom yükleyip Unlock yaptılar. Bunun yanında diğer romlar yüklüyken Unlock yapılan birçok cihaz da var. Aynen sizin cihazlarınız gibi. Bu yüzden diyoruz ki önce bir deneyin, eğer olmazsa Çin Developer rom yükleyin.
Ancak haklısınız ki her yerde bunu yazdığımız halde asıl konusu olan bu konuya eklenmemiş. İlk mesajım 75.mesajda kalmış. Hemen 1.mesaja da ekliyorum.
MI PAD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi