Yardım Mi5 telefonun ekran kilidi fazla şifre girmekten dolayı kilitledi açılmıyor

memolika

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
mi5
Konular
1
Merhaba
Telefonumun ekran kilidi fazla şifre denemekten dolayı kilitlendi açılmıyor parmak izide çalışmıyor nedenini bilmiyorum ekranı açamıyorum yardım etmeniz rica
telefonum mi5

Elitekillaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
5
merhaba arkadaşlar,
kardeşimin mi5 telefonu var. şifreyi yanlış girmiş ve parmak izi çalışmamış o anda 120 dakika bekleyin diyor. bootloader kilidi açık değil, mail adresinide unutmuş nasıl açıcaz bu telefonu biz şimdi??? biri bir yol göstersin

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
merhaba arkadaşlar,
kardeşimin mi5 telefonu var. şifreyi yanlış girmiş ve parmak izi çalışmamış o anda 120 dakika bekleyin diyor. bootloader kilidi açık değil, mail adresinide unutmuş nasıl açıcaz bu telefonu biz şimdi??? biri bir yol göstersin

Android device manager üzerinden kilitleme işlemini yaparak şifrenizi değiştirebilirsiniz.

Oyla:

societykutlu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kutlu Can
Cihazım
Redmi k20 pro
Meslek
Sinema
Konular
1
merhaba, mi6 kullanıcısıyım. geçenlerde gelen güncellemeyi yapayım dedim az önce. yaptım ve şu an ekran kilidimi açamıyorum. unuttuğumdan dolayı mı oldu bilmiyorum ama kilidi açamamaktayım. cihazımın içindeki veriler ise gerçekten önemli, silmeden nasıl kilidi açabilirim? bilgisi olan varsa paylaşabilirse çok mutlu olurum. teşekkürler.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
merhaba, mi6 kullanıcısıyım. geçenlerde gelen güncellemeyi yapayım dedim az önce. yaptım ve şu an ekran kilidimi açamıyorum. unuttuğumdan dolayı mı oldu bilmiyorum ama kilidi açamamaktayım. cihazımın içindeki veriler ise gerçekten önemli, silmeden nasıl kilidi açabilirim? bilgisi olan varsa paylaşabilirse çok mutlu olurum. teşekkürler.
Bootloader açık mı?

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

societykutlu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kutlu Can
Cihazım
Redmi k20 pro
Meslek
Sinema
Konular
1
Bootloader açık mı?

maalesef açık değil. unlock sayfasından unlock başvurusu yapmak istedim fakat telefonuma doğrulama kodu atıyorlar ve ben zaten sms kısmına erişemiyorum. ne yapacağımı şaşırmış haldeyim.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
maalesef açık değil. unlock sayfasından unlock başvurusu yapmak istedim fakat telefonuma doğrulama kodu atıyorlar ve ben zaten sms kısmına erişemiyorum. ne yapacağımı şaşırmış haldeyim.
Add account and device işlemini yapmış mıydınız? Hattı başka telefona takarak kodu alırsınız o önemli değil. Geliştirici seçeneklerden add account and device işlemi yapmadıysanız bl açamazsınız.

Oyla:

societykutlu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kutlu Can
Cihazım
Redmi k20 pro
Meslek
Sinema
Konular
1
Add account and device işlemini yapmış mıydınız? Hattı başka telefona takarak kodu alırsınız o önemli değil. Geliştirici seçeneklerden add account and device işlemi yapmadıysanız bl açamazsınız.

bunların nasıl yapıldığını bilmiyorum, yapmış dahi olabilirim emin değilim hocam.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
bunların nasıl yapıldığını bilmiyorum, yapmış dahi olabilirim emin değilim hocam.
Bunu yapmadıysanız bootloader açılamaz ve cihazın içindeki veriler de kurtarılamaz hocam malesef.

Oyla:

societykutlu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kutlu Can
Cihazım
Redmi k20 pro
Meslek
Sinema
Konular
1
Bunu yapmadıysanız bootloader açılamaz ve cihazın içindeki veriler de kurtarılamaz hocam malesef.

unlock sitesinden başvurumu yaptım, ses kısma ile güç tuşlarına aynı anda basınca fastboot diye bir simge ile karşılaşıyorum ve cihaz kapanıyor. açmaya bastığımda ise reboot wipe data connect kısmı açılıyor. yani ben bootloaderı açmış mıyım hocam baştan? ve bu izni vermeleri ne kadar sürer. ona göre bekleyeceğim.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
unlock sitesinden başvurumu yaptım, ses kısma ile güç tuşlarına aynı anda basınca fastboot diye bir simge ile karşılaşıyorum ve cihaz kapanıyor. açmaya bastığımda ise reboot wipe data connect kısmı açılıyor. yani ben bootloaderı açmış mıyım hocam baştan? ve bu izni vermeleri ne kadar sürer. ona göre bekleyeceğim.
Hocam izni verseler bile açamazsını şu durumda kilidi. Üstte yazdıklarımı okuyun.

Oyla:
Üst Alt