Haber Mi5 SAR Değeri

• Konbuyu başlatan raizo
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 67
  • Görüntüleme 41K

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Bu SAR konusu iyice kabak tadı verdi artık. Birazcık mantıklı olun lütfen. Bırakın bu değerin yüksek yada alçak olmasını. Dünyaca belirlenmiş bir üst limit var değil mi? Bu değerin üstünde bir cihaz üretmek sizce mümkün mü? Üretim izni alınabilir mi? Alınamaz. Eee bu değerin altında ise sorun ne? Üst limit 2 ise 0,5 olsa ne olacak 1,5 olsa ne? Kraldan çok kralcı olmanın bir manası yok.

Eğer becerebiliyorsanız yaptırın testlerini, eğer standartların üzerinde ise verin mahkemeye zengin olun.

MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

YahyaArslan52

Premium Üye
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
HuaweiMate10
Konular
10
Bu SAR konusu iyice kabak tadı verdi artık. Birazcık mantıklı olun lütfen. Bırakın bu değerin yüksek yada alçak olmasını. Dünyaca belirlenmiş bir üst limit var değil mi? Bu değerin üstünde bir cihaz üretmek sizce mümkün mü? Üretim izni alınabilir mi? Alınamaz. Eee bu değerin altında ise sorun ne? Üst limit 2 ise 0,5 olsa ne olacak 1,5 olsa ne? Kraldan çok kralcı olmanın bir manası yok.

Eğer becerebiliyorsanız yaptırın testlerini, eğer standartların üzerinde ise verin mahkemeye zengin olun.

Türkiyede bu testı yapacak yer varmı ben bılmıyorum :)

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28

Hocam konuyu kapatın. Olur olmaz saçma sapan bildirlemeler takip edenlerin aklını karıştırıcaktır.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alperdutkin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Lumia 720
Konular
2
nasıl bir ortam burası arkadas konuyu kapatın, kabak tadı verdi falan...seni ilgilendirmiyorsa cevap vermezsin olur biter...kraldan çok kralcı olma konusunda da belli ki deyimi bilmiyorsunuz...ben okuduklarımı geldim sordum bu kadar basit...xiaomi de bu konuda resmi bir açıklama yapmıyorsa da hakkımdır...size mi soracağım sorgulayıp sorgulamayacağımı...üst limite yakın olmamayı istemek doğal değil mi? bu sizin için önemli olmayabilir baskası için önemlidir

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28
nasıl bir ortam burası arkadas konuyu kapatın, kabak tadı verdi falan...seni ilgilendirmiyorsa cevap vermezsin olur biter...kraldan çok kralcı olma konusunda da belli ki deyimi bilmiyorsunuz...ben okuduklarımı geldim sordum bu kadar basit...xiaomi de bu konuda resmi bir açıklama yapmıyorsa da hakkımdır...size mi soracağım sorgulayıp sorgulamayacağımı...üst limite yakın olmamayı istemek doğal değil mi? bu sizin için önemli olmayabilir baskası için önemlidir
Oyle degilse dusuncelerini baska forumda gosterebilirsin. Yada dusuncelerini kendine sakla. Alacak yada almayacak önemserse açar bakar zaten. Önemsemeyen bakmaz. Uslubunada dikkat et. Uslupsuz davrandigin kiside forumun en ileri geleni. Kimsenin hakkı yok. Saygı cercevesinde konusmana devam et.

hakantr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
mi4 4g
Konular
5
Sar değeri çok önemli bir konudur, fakat mi telefonları çift simli ölçüldüğü için 2 katı değer çıkma ihtimali var, tek simli kullanımla ilgili net bir bilgi olmadığı için kullanıcılar da merak ediyor, kabak tadı verme durumu ise gerçekten doğru çünkü tek simli kullanımla ilgili bilimsel veri olmadigi halde sar yüksek vb konuşmalar mi markasini sevenler için gerçek dışı olarak algılanıyor ve sanki karalama kampanyası gibi algılanabilir o yüzden bu konuda bilimsel veri olmadigindaki tüm konuşmalar gerçek dışı olarak kalacaktır ve bazı kullanıcılar da o degeri ikiye bölerek tek sim ile kullanımdaki sar değerini bulma yolunda gidip içlerini raharlatmaktadirlar.
Sar değerinden daha tehlikeli durum ise telefon bağımlılığı ve telefonda muhabbet etmektir. Gereksiz konuşmalar, saatlerce telefon gorusmeleri, sosyal medya bağımlılığı almış başını gidiyor. Sar değeri ne olursa olsun, telefonla kulaklıksiz konuşmamak lazım. Ya da konuşmayı kısa kesmek lazım beyinden uzak tutarak ve kulak değiştirerek konuşmak gerek.
Saygı ve sevgilerimle..

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alperdutkin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Lumia 720
Konular
2
Oyle degilse dusuncelerini baska forumda gosterebilirsin. Yada dusuncelerini kendine sakla. Alacak yada almayacak önemserse açar bakar zaten. Önemsemeyen bakmaz. Uslubunada dikkat et. Uslupsuz davrandigin kiside forumun en ileri geleni. Kimsenin hakkı yok. Saygı cercevesinde konusmana devam et.

dispanserZ nasıl bir arkadaşsın çözemedim...xiaomi mi5 almayı düşünüyorum bu nedenle geldim burada sordum...yazdıgım da "mi 5 inanılmaz radyasyon yayıyor sakın almayın! değildi...bu sitenin kullanıcılarına danısmak istedim forumun amacı da bu değil midir? ortada bir gercek varsa da neden saklama çabasındasın ki? konuyu kapatın vs çok mu demokratik...üslubumu bozdugumu düşünmüyorum...isterseniz bir sakin olun okuyun ve algılamaya calısın...bu kadar fanatik olmanın manası yok...

alperdutkin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Lumia 720
Konular
2
Sar değeri çok önemli bir konudur, fakat mi telefonları çift simli ölçüldüğü için 2 katı değer çıkma ihtimali var, tek simli kullanımla ilgili net bir bilgi olmadığı için kullanıcılar da merak ediyor, kabak tadı verme durumu ise gerçekten doğru çünkü tek simli kullanımla ilgili bilimsel veri olmadigi halde sar yüksek vb konuşmalar mi markasini sevenler için gerçek dışı olarak algılanıyor ve sanki karalama kampanyası gibi algılanabilir o yüzden bu konuda bilimsel veri olmadigindaki tüm konuşmalar gerçek dışı olarak kalacaktır ve bazı kullanıcılar da o degeri ikiye bölerek tek sim ile kullanımdaki sar değerini bulma yolunda gidip içlerini raharlatmaktadirlar.
Sar değerinden daha tehlikeli durum ise telefon bağımlılığı ve telefonda muhabbet etmektir. Gereksiz konuşmalar, saatlerce telefon gorusmeleri, sosyal medya bağımlılığı almış başını gidiyor. Sar değeri ne olursa olsun, telefonla kulaklıksiz konuşmamak lazım. Ya da konuşmayı kısa kesmek lazım beyinden uzak tutarak ve kulak değiştirerek konuşmak gerek.
Saygı ve sevgilerimle..

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tesekkurler nazik cevabınız için...

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Yazılanları doğru dürüst okumadan saygı sınırlarını zorlayıcı mesajlar yazmayınız lütfen. Dikkat ederseniz mesajlarımda kimseyi itham etmiyor genel yazıyorum. Çünkü sadece siz değilsiniz bunu yapan.
O deyimin ne olduğunu çok iyi biliyorum ama esas yazmak istediğim deyimi yazmaya elim varmadığı için biraz daha yumuşak olsun diye onu yazdım. Ne demek istediğim de gayet net anlaşılmıştır.

Ben okuduklarımı geldim sordum diyorsunuz. Herkes öyle yapıyor zaten. Sadece siz değil. Yanlış olan da bu. Dünya tepsi şeklindedir diye birşey okusanız onu da gelip dünya gerçekten tepsi gibimi diye soracaksınız. Soruyorsunuz da. Düşünmek yok. Ben sadece birazcık kafanızı çalıştırmanız için sizleri tetikledim. Çalıştırıp çalıştırmamak sizin bileceğiniz bir iş. Düşünmek yerine yine işin kolayına kaçıp saldırıya geçmek felsefemiz olmuş artık.

Ben diyorum ki insan sağlığını etkileyecek bir cihazı değil Xiaomi, hiçbir firma üretemez. Hiç aklınıza gelmiyor mu acaba? Eğer gerçekten bu değer yüksek olsaydı Samsung'uydu, Lenovo'suydu, Oppo'suydu, Zopo'suydu kısaca Xiaomi'nin tüm rakipleri bunun üzerine saldırmaz mıydı? Rakiplerin açığını yakalamak için milyonlar harcayanların kafası sizinkiler kadar çalışmıyor mu?

Üstteki mesajı yazmamın ana sebebi de, yukarda bir sürü cevap yazılmışken, forumda bununla ilgili bir sürü konu daha varken, halen daha SAR değeri yüksekmiş diye mesajlar yazılıyor. Adam Mi'nin sitesinden ekran görüntüsünü alıp koymuş, diğer birçok cihazdan daha düşük olduğunu göstermiş. Xiaomi'nin işi gücü yok hepinize ayrı ayrı laboratuvar testi mi gönderecek? Eğer hiçbirinden tatmin olunmadıysa bu cihaz alınmaz olur biter. Kimse size silah zoruyla birşey satmıyor.

Bunun dışında cep telefonu kullanan herkes bilir ki "cep telefonu en sağlıklı kulaklık ile kullanılır ve sağlık konusunda ileri derecede hassas kişiler bunu mutlaka uygular. Eşeği sağlam kazığa bağlamak en iyisidir. Buna sözüm yok zaten. Ama cep telefonu sinyalleri haricinde etrafımız milyonlarca sinyal ile çevriliyken, çok merak ediyorum acaba evinizde, işyerinizde bulunduğunuz ortamlarda, ne kadar radyasyona maruz kaldığınızı hiç ölçtünüz mü de bunca cevaba rağmen halen daha SAR SAR diye dolanıyorsunuz? Önce daha fazla maruz kaldığımız radyasyon için kavga verin.

alperdutkin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Lumia 720
Konular
2
sözlüklerde dahi mi5'in sar degeri konusuluyorken kafamın karısması dogal değil mi sizce? olması gereken resmi site olarak bu tip çekinceleri olan kişileri aydınlatmak değil midir?tavrınızı, uslubunuzu doğru buluyorsanız diyecek bir şeyim yok...sözüm sadece sizin için değildir...ben kalkıp mi5 hakkında kötü konusmadım...sadece bilgi almak istedim...resmi site yöneticisi ve kullanıcısı olarak davranılmadı üzgünüm...iyigeceler

Üst Alt