nasıl bir ortam burası arkadas konuyu kapatın, kabak tadı verdi falan...seni ilgilendirmiyorsa cevap vermezsin olur biter...kraldan çok kralcı olma konusunda da belli ki deyimi bilmiyorsunuz...ben okuduklarımı geldim sordum bu kadar basit...xiaomi de bu konuda resmi bir açıklama yapmıyorsa da hakkımdır...size mi soracağım sorgulayıp sorgulamayacağımı...üst limite yakın olmamayı istemek doğal değil mi? bu sizin için önemli olmayabilir baskası için önemlidir
Yazılanları doğru dürüst okumadan saygı sınırlarını zorlayıcı mesajlar yazmayınız lütfen. Dikkat ederseniz mesajlarımda kimseyi itham etmiyor genel yazıyorum. Çünkü sadece siz değilsiniz bunu yapan.
O deyimin ne olduğunu çok iyi biliyorum ama esas yazmak istediğim deyimi yazmaya elim varmadığı için biraz daha yumuşak olsun diye onu yazdım. Ne demek istediğim de gayet net anlaşılmıştır.
Ben okuduklarımı geldim sordum diyorsunuz. Herkes öyle yapıyor zaten. Sadece siz değil. Yanlış olan da bu. Dünya tepsi şeklindedir diye birşey okusanız onu da gelip dünya gerçekten tepsi gibimi diye soracaksınız. Soruyorsunuz da. Düşünmek yok. Ben sadece birazcık kafanızı çalıştırmanız için sizleri tetikledim. Çalıştırıp çalıştırmamak sizin bileceğiniz bir iş. Düşünmek yerine yine işin kolayına kaçıp saldırıya geçmek felsefemiz olmuş artık.
Ben diyorum ki insan sağlığını etkileyecek bir cihazı değil Xiaomi, hiçbir firma üretemez. Hiç aklınıza gelmiyor mu acaba? Eğer gerçekten bu değer yüksek olsaydı Samsung'uydu, Lenovo'suydu, Oppo'suydu, Zopo'suydu kısaca Xiaomi'nin tüm rakipleri bunun üzerine saldırmaz mıydı? Rakiplerin açığını yakalamak için milyonlar harcayanların kafası sizinkiler kadar çalışmıyor mu?
Üstteki mesajı yazmamın ana sebebi de, yukarda bir sürü cevap yazılmışken, forumda bununla ilgili bir sürü konu daha varken, halen daha SAR değeri yüksekmiş diye mesajlar yazılıyor. Adam Mi'nin sitesinden ekran görüntüsünü alıp koymuş, diğer birçok cihazdan daha düşük olduğunu göstermiş. Xiaomi'nin işi gücü yok hepinize ayrı ayrı laboratuvar testi mi gönderecek? Eğer hiçbirinden tatmin olunmadıysa bu cihaz alınmaz olur biter. Kimse size silah zoruyla birşey satmıyor.
Bunun dışında cep telefonu kullanan herkes bilir ki "cep telefonu en sağlıklı kulaklık ile kullanılır ve sağlık konusunda ileri derecede hassas kişiler bunu mutlaka uygular. Eşeği sağlam kazığa bağlamak en iyisidir. Buna sözüm yok zaten. Ama cep telefonu sinyalleri haricinde etrafımız milyonlarca sinyal ile çevriliyken, çok merak ediyorum acaba evinizde, işyerinizde bulunduğunuz ortamlarda, ne kadar radyasyona maruz kaldığınızı hiç ölçtünüz mü de bunca cevaba rağmen halen daha SAR SAR diye dolanıyorsunuz? Önce daha fazla maruz kaldığımız radyasyon için kavga verin.
MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi