Haber Mi5 SAR Değeri

• Konbuyu başlatan raizo
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 67
  • Görüntüleme 41K

çetinincdr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
çetin
Cihazım
xiaomi mi 5
Konular
1
altdaki linkide incelemenizi tavsiye ederim

kaşif

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
htc
Konular
2
Hepsinin aynı diyenlere katılmıyorum. Sar olayını araştırdım, fiyat performas ürünü markaların Xiaomi, Alcatel, Huawei maalesef SAR değerleri yüksek. Samsung İphone HTC ile karşılaştırmışsınız, ben de karşılaştırdım ve değerler yüksek maalesef. Ha bu pratikte bir sorun yaratır mı, veya yıllar sonra mı etkileri belli olur bilmiyorum ama ölçümlere göre sar değerleri 1 civarında geziyor bu markaların.

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28
Hepsinin aynı diyenlere katılmıyorum. Sar olayını araştırdım, fiyat performas ürünü markaların Xiaomi, Alcatel, Huawei maalesef SAR değerleri yüksek. Samsung İphone HTC ile karşılaştırmışsınız, ben de karşılaştırdım ve değerler yüksek maalesef. Ha bu pratikte bir sorun yaratır mı, veya yıllar sonra mı etkileri belli olur bilmiyorum ama ölçümlere göre sar değerleri 1 civarında geziyor bu markaların.
Ya sana sunu soyliyim oncedrn millet dunyalarca telefon kullaniyordu ozamanlarda sar degeri yokmuydu? Simdi fiyat performans telefonları çıkınca yeni sar degerleri çıktı ortaya niye. Buyuk markalar artık millete iyi geciremiyordu bunu atarak ortaya satislarini iyi tutmaya calisiyorlar. Kuresel güçlerin oyunları hic bosuna sar felan geçin bunları. Yıllardır telefonlar var ve simdi sar degerlerinin patlak vermesi niye acaba

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Berke

Mi5 32GB White - Mi4C 32GB Black - 4X 32GB Black
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
11T Pro
Meslek
-
Konular
6
Hepimiz sonunda öleceğiz beyler fazla takılmayın böyle şeylere :)

kaşif

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
htc
Konular
2
Ya sana sunu soyliyim oncedrn millet dunyalarca telefon kullaniyordu ozamanlarda sar degeri yokmuydu? Simdi fiyat performans telefonları çıkınca yeni sar degerleri çıktı ortaya niye. Buyuk markalar artık millete iyi geciremiyordu bunu atarak ortaya satislarini iyi tutmaya calisiyorlar. Kuresel güçlerin oyunları hic bosuna sar felan geçin bunları. Yıllardır telefonlar var ve simdi sar degerlerinin patlak vermesi niye acaba

Fark yoksa, fark olmadığını anlatsınlar o zaman bu markalar. Bakın Samsung, HTC, LG sar değeri bu, bizimkilerin de bu, desinler. İtiriraz etsinler eğer haksızlık varsa. Birşey diyemiyorlarki itiraz etmiyorlar çünkü değerler yüksek çıkıyor. Neden yüksek bilemem, kullanılan malzeme kalitesinden midir, başka bir şeyden mi bilemem ama ölçümlerde yüksek çıkıyor, diğer markalar da bunu kullanıyor, kullanmasın mı? Sen de değerlerini düşür, diğer markalar bunu kullanamasın.

General

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
General
Cihazım
Xioami Mi5
Konular
4

Bu siteyi de bir inceleyelim. Ben güvenilir olduğunu düşünüyorum.

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28
Fark yoksa, fark olmadığını anlatsınlar o zaman bu markalar. Bakın Samsung, HTC, LG sar değeri bu, bizimkilerin de bu, desinler. İtiriraz etsinler eğer haksızlık varsa. Birşey diyemiyorlarki itiraz etmiyorlar çünkü değerler yüksek çıkıyor. Neden yüksek bilemem, kullanılan malzeme kalitesinden midir, başka bir şeyden mi bilemem ama ölçümlerde yüksek çıkıyor, diğer markalar da bunu kullanıyor, kullanmasın mı? Sen de değerlerini düşür, diğer markalar bunu kullanamasın.
Miui forumu takip edersen zaten hep itiraz ediyorlar. Bunu ortaya samsung boyle boyle demiyor zaten. Buyuk markalarin destegiyle boyle seyler cikariliyor. Buyuk markalarda gun yuzunde olmadigindan kanitlari olmadigindan diyemiyorlar samsungun boyle bizim boyle diye. Telif var ve binlerce hak var. Samsung cihazimin adini kullandi diye bile milyonlarca dolar tazminat alir. Xiaomide bunu goze almiyor. Anca biz itiraz edip gosteriyoruz. Hersey dedigin kadar kolay degil. Almiyorsanda alma yani cok sara takiliyorsan

bydogan20

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
10
Cihazım
mi5 pro
Konular
6
tek sim kullananlar için sorun yok çift sim ise bir iphone kadar bile değil. bu konuda bazı endişelerim vardı ama hepsi gitti.

çetinincdr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
çetin
Cihazım
xiaomi mi 5
Konular
1
en.mıuı den indirdim pdf dosyası sar la ilgili bir sayfa
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

alperdutkin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Lumia 720
Konular
2
ben sigara içmiyorum dert edebilir miyim...xaomi'den bu konuda aydınlatıcı bir açıklama yapılmadıysa durum ciddidir...

Üst Alt