Haber Mi5 SAR Değeri

• Konbuyu başlatan raizo
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 67
  • Görüntüleme 41K

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
sözlüklerde dahi mi5'in sar degeri konusuluyorken kafamın karısması dogal değil mi sizce? olması gereken resmi site olarak bu tip çekinceleri olan kişileri aydınlatmak değil midir?tavrınızı, uslubunuzu doğru buluyorsanız diyecek bir şeyim yok...sözüm sadece sizin için değildir...ben kalkıp mi5 hakkında kötü konusmadım...sadece bilgi almak istedim...resmi site yöneticisi ve kullanıcısı olarak davranılmadı üzgünüm...iyigeceler
Madem öyle niçin verilen onca cevaba rağmen halen daha açıklama istiyor, noter onaylı, isminize özel bir cevap bekliyorsunuz? Boşuna beklemeyin, Xiaomi'nin böyle safsatalarla uğraşacak zamanı yoktur. Bir de kendi mesajlarınıza bu gözle bir bakın.
Benim mesajım bunların hepsinden sonra yazıldı. Dikkatinizi çekerim.

Bu arada unuttum, sözlük yazarlarının yazdıkları doğrudur yada gerçektir diye birşey yok. Hepsini bu kadar dikkate almanıza gerek yok. Allah akıl vermiş. Yazılanları bu akıl süzgecinden geçirerek dikkate alıp almama konusunda karar verebilirsiniz. Akıl yaşı 3 bile olmayan sözlük yazarları çok fazla. Onları dikkate alıp onların seviyesine inmeniz gerekmiyor.

Son düzenleme:

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28
Ucuz mal bulunca insanın binesimi geliyor? 1100 liralık boyle bir cihazdan ne bekliyorsun. 3000 lira olsa dersin sar felanda 1100 lira adamlar bi yerlerden kisicak. Makul degerlerin altina indirmisler. Bu fiyata daha iyi bir cihaz varsa git al kardesim. Sar felan hic alicakmis gibi bakmiyorsun. Sen icini rahatlatmamiz evet sar yuksek alma dememizi bekliyorsun. İcin oyle rahat etcek. Kisacasi alma. Sar degerleri yuksek. Cevrende okadar pc radyasyon varken. Helede televizyon. Mi5 allah korusun kanser yapar :). Kamu spotuda cekeriz. Xiaomi pişmanlık tır. Xiaomi bırakma hattı diye. 1100 lira ver. Git j7 prime felan al. Kanser felan olmassın. Cok onemsiyorsun. Onemseyen adam mi5 e yaklasmaz. Sen hala bisyler söylüyorsun. Almak istiyorum diyorsun. Baktin yuksek almakdan vazgec. Bunu uzatmayami gerek var.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alperdutkin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Lumia 720
Konular
2
chatin_62 size ayrıntılı cevaplarınız için tesekkur ederim ama yine de ince ince yazdıklarınızı göndermelerinizi anladım merak etmeyin...ben yanlış yere gelmişim bilgi almak için...dispanserZ sana ücretli teknik destek verme yolunda sana başarılar dilerim...bu kadar hiddetlenmenin nedeni budur diye düşünüyorum...ben sagda solda yazılan belki de gercek dısı olan bilgiler hakkında doğrulama istedim ama daha cok terslik gördüm..size iyi günler

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28
chatin_62 size ayrıntılı cevaplarınız için tesekkur ederim ama yine de ince ince yazdıklarınızı göndermelerinizi anladım merak etmeyin...ben yanlış yere gelmişim bilgi almak için...dispanserZ sana ücretli teknik destek verme yolunda sana başarılar dilerim...bu kadar hiddetlenmenin nedeni budur diye düşünüyorum...ben sagda solda yazılan belki de gercek dısı olan bilgiler hakkında doğrulama istedim ama daha cok terslik gördüm..size iyi günler
Ucretli teknik destegi mi5 icin vermiyorum :). Forumda gez butun konularda ucretsiz destek veriyorum. :D ezbere konusmaya gerek yok. 2399 TL olan p9un sar degeri mi5 ile aynıdır. Cok bilincsiz konusuyorsun. Eger birgun mi5 yuzunden kanser felan olursam donor verirsiniz... 3000 ver s7 edge al. Kanseri tedavi ediyormus

alperdutkin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Lumia 720
Konular
2
dispanser Z sar değerinin yüksek olmasının zararları aşağıda listelenmiş...onun dışında kanser gibi hassas bir konu hakkında sürekli şaka yapma çabası içerisinde olman utanç verici...öz kardeşi bu hastalığa yakalanmış ve şükür ki kurtulmuş biriyim..ancak herkes bu kadar şanslı değil...özetle ve son olarak ben mi5 hakkında okuduklarımın doğruluk payı olup olmadığını geldim xiaomi forumunda sormak istedim ancak gördüğüm resmi forum iddiasında bulunan bu sitede saygısızlığın hat safhada olduğu...ayıptır..illa ki mi5 övücüsü olmak ve koşulsuz kabul etmek zorunda mıyım...öğrendiğim şu oldu bir telefon alacakken kullanıcı profiline de bakmak lazım...size iyi forumlar
KISA VADELİ ZARARLARI (24 saat):

• Görüş alanında daralma.
• Kalp rahatsızlıkları.
• Kalp pilinin bozulma riski.
• Hafıza zayıflaması ve beyin tümörü riski
• Yoğun stres ve yorgunluk hissi.
• Kalıcı işitme bozuklukları.
• Konsantrasyon ve dikkat bozulması.
• Embriyo gelişiminin zarar görmesi.
• Kulak çınlaması ve kulaklarda ısınma
• Kadınlarda düşük riskinin artması.
• İşitmede geçici aksaklıklar oluşması.
• Kan hücrelerinin bozulması.
• Bas ağrıları ve sersemleme
• Bağışıklık sisteminin bozulması.

UZUN VADELİ ZARARLARI (10 yıl):

• Yüksek tansiyon.
• Genetik yapının bozulması.
• Sperm sayısının azalması.
• Beyaz kan hücresi (lenfoma) kanseri.
• Cilt kanseri.
• Kan beyin bariyerinin zedelenmesi.

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28
dispanser Z sar değerinin yüksek olmasının zararları aşağıda listelenmiş...onun dışında kanser gibi hassas bir konu hakkında sürekli şaka yapma çabası içerisinde olman utanç verici...öz kardeşi bu hastalığa yakalanmış ve şükür ki kurtulmuş biriyim..ancak herkes bu kadar şanslı değil...özetle ve son olarak ben mi5 hakkında okuduklarımın doğruluk payı olup olmadığını geldim xiaomi forumunda sormak istedim ancak gördüğüm resmi forum iddiasında bulunan bu sitede saygısızlığın hat safhada olduğu...ayıptır..illa ki mi5 övücüsü olmak ve koşulsuz kabul etmek zorunda mıyım...öğrendiğim şu oldu bir telefon alacakken kullanıcı profiline de bakmak lazım...size iyi forumlar
KISA VADELİ ZARARLARI (24 saat):

• Görüş alanında daralma.
• Kalp rahatsızlıkları.
• Kalp pilinin bozulma riski.
• Hafıza zayıflaması ve beyin tümörü riski
• Yoğun stres ve yorgunluk hissi.
• Kalıcı işitme bozuklukları.
• Konsantrasyon ve dikkat bozulması.
• Embriyo gelişiminin zarar görmesi.
• Kulak çınlaması ve kulaklarda ısınma
• Kadınlarda düşük riskinin artması.
• İşitmede geçici aksaklıklar oluşması.
• Kan hücrelerinin bozulması.
• Bas ağrıları ve sersemleme
• Bağışıklık sisteminin bozulması.

UZUN VADELİ ZARARLARI (10 yıl):

• Yüksek tansiyon.
• Genetik yapının bozulması.
• Sperm sayısının azalması.
• Beyaz kan hücresi (lenfoma) kanseri.
• Cilt kanseri.
• Kan beyin bariyerinin zedelenmesi.
Kimse Burda mi5 i ovme cabasinda degil. Biz bundan para alan insanlar degiliz. Sizin yanlış bilgilendirmeleriniz yuzunden karsilik veriyoruz. Gerektigi elestiriyi yapin ama siz elestiri degil resmen burda mi5 e laf yapmak icin gelmissiniz. Neden uzaatigini anlamiyorum bile. Attığın zararlarida kacin ustundeki cihazlarda gordugunu bi bak. Mi5 de bunun olmayacagi kesindir. 199 TL lik sahte cihaz degil.

alperdutkin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Lumia 720
Konular
2
dispanserZ sen başka bir boyuttasın...neden mi5'i kötüleyeyim ben.ne gibi bir amacım olabilir?elimdeki telefon nokia lumia 720 gibi bir şey.)fiyat performansa önem verdiğim için ilgimi çekti. ben sar değerleri hakkındaki bilgilendirmelerin yanlış oldugunu duymak için geldim buraya ama ilginç ilginç hareketlerle uğraşırken buldum kendimi...mi5 almayı düşünüyorsam da soruyu mi5 forumunda sorarım değil mi ki sana mı soracağım bunu...Türkiye'ye ofis açmayan xiaomi yüzünden oluyor bunlar kesinlikle...Böyle kullanıcılar da inisiyatif alıp daha da baltalıyor...Net bir soru sordum...Web sitelerinde gecen sar haberleri doğru mu değil mi? kendime kızıyorum cevap verdiğim ve özellikle Türkçesi bu kadar bozuk olan birine hala cevap yetiştirmeye çalıştığım için...

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28
dispanserZ sen başka bir boyuttasın...neden mi5'i kötüleyeyim ben.ne gibi bir amacım olabilir?elimdeki telefon nokia lumia 720 gibi bir şey.)fiyat performansa önem verdiğim için ilgimi çekti. ben sar değerleri hakkındaki bilgilendirmelerin yanlış oldugunu duymak için geldim buraya ama ilginç ilginç hareketlerle uğraşırken buldum kendimi...mi5 almayı düşünüyorsam da soruyu mi5 forumunda sorarım değil mi ki sana mı soracağım bunu...Türkiye'ye ofis açmayan xiaomi yüzünden oluyor bunlar kesinlikle...Böyle kullanıcılar da inisiyatif alıp daha da baltalıyor...Net bir soru sordum...Web sitelerinde gecen sar haberleri doğru mu değil mi? kendime kızıyorum cevap verdiğim ve özellikle Türkçesi bu kadar bozuk olan birine hala cevap yetiştirmeye çalıştığım için...
1.49w/kg sar degeri. Bunun disinda baska birsey soyleyen yok zaten. Biz ne kandırıyoruz, nede yanlış bilgi veriyoruz burda. He bilmiyorsan tabi foruma sorucaksin. Ama banada sorucaksin. Mi5 tarafina bak biraz gezin kime sorup sormicagini bilirsin. Sen daha neyin seyini soyluyorsun. Koskoca iphone 6s in bile 0.939 w/kg. Huawei p9 un bile 1.49. adi ustunde fiyat performans diyosun. Ondan sar degeri biraz yuksek olabilir. Ama bu cihaz global dunyada satılıyorsa sorun yok. Sen bunu sorun olarak soyluyorsun. Hala cahil cahil ileri geri konusuyorsun. Elindeki lumia 720 de iyi bil. Uzerindeki plastiklerinde sana vericegi zararı düşünmüşsundur. Sen suan mi5 uzerine bakiyorsun. Genel bakisin yok. Objektif bak. 1100 lira op başına koy. Kısaca alma diyorum bende sar degeri sana yuksekmis. Sen uzatiyorsun forumda hala

alperdutkin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Lumia 720
Konular
2
1.49w/kg sar degeri. Bunun disinda baska birsey soyleyen yok zaten. Biz ne kandırıyoruz, nede yanlış bilgi veriyoruz burda. He bilmiyorsan tabi foruma sorucaksin. Ama banada sorucaksin. Mi5 tarafina bak biraz gezin kime sorup sormicagini bilirsin. Sen daha neyin seyini soyluyorsun. Koskoca iphone 6s in bile 0.939 w/kg. Huawei p9 un bile 1.49. adi ustunde fiyat performans diyosun. Ondan sar degeri biraz yuksek olabilir. Ama bu cihaz global dunyada satılıyorsa sorun yok. Sen bunu sorun olarak soyluyorsun. Hala cahil cahil ileri geri konusuyorsun. Elindeki lumia 720 de iyi bil. Uzerindeki plastiklerinde sana vericegi zararı düşünmüşsundur. Sen suan mi5 uzerine bakiyorsun. Genel bakisin yok. Objektif bak. 1100 lira op başına koy. Kısaca alma diyorum bende sar degeri sana yuksekmis. Sen uzatiyorsun forumda hala

sorucaksın değil soracaksın...sormicagini değil sormayacağını...0.36 olarak okudugum yerler de vardı...ben sana ve sen gibilere sormuyorum arkadas..önce saygı bu son mesajımdır...xiaomi alırsam da bu forum da soru sormayacağım ilk kişisin.)

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28