- Adım
- Çetin
- Cihazım
- Xiaomi 12TPro
- Meslek
- Bilgi Teknolojiler
- Konular
- 99
Madem öyle niçin verilen onca cevaba rağmen halen daha açıklama istiyor, noter onaylı, isminize özel bir cevap bekliyorsunuz? Boşuna beklemeyin, Xiaomi'nin böyle safsatalarla uğraşacak zamanı yoktur. Bir de kendi mesajlarınıza bu gözle bir bakın.sözlüklerde dahi mi5'in sar degeri konusuluyorken kafamın karısması dogal değil mi sizce? olması gereken resmi site olarak bu tip çekinceleri olan kişileri aydınlatmak değil midir?tavrınızı, uslubunuzu doğru buluyorsanız diyecek bir şeyim yok...sözüm sadece sizin için değildir...ben kalkıp mi5 hakkında kötü konusmadım...sadece bilgi almak istedim...resmi site yöneticisi ve kullanıcısı olarak davranılmadı üzgünüm...iyigeceler
Benim mesajım bunların hepsinden sonra yazıldı. Dikkatinizi çekerim.
Bu arada unuttum, sözlük yazarlarının yazdıkları doğrudur yada gerçektir diye birşey yok. Hepsini bu kadar dikkate almanıza gerek yok. Allah akıl vermiş. Yazılanları bu akıl süzgecinden geçirerek dikkate alıp almama konusunda karar verebilirsiniz. Akıl yaşı 3 bile olmayan sözlük yazarları çok fazla. Onları dikkate alıp onların seviyesine inmeniz gerekmiyor.
Son düzenleme: