İnceleme Mi5 Pro / Mi5s / Mi5s Plus Farkları

Ordan Geçenbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
K20 PRO
Konular
24
Rica ederim hocam. Bende Mİ5 Pro ve Mİ5 S arasında gidip geliyorum bakalım, 2 sebebi var, birincisi S de Ultrasonik Parmak izi sensörü olması, Pro da ise kasa görünümü. İkisininde öne çıkan al benisi bu. Diğer farklılıklar o kadar önemli değil. :)
Arkadaşım sırf seramik merakından daha fazla para vererek mi5 pro aldı, aynı gün bende mi5s aldım iki telefonu birkaç saat yanyana kurcaladim ve şunu söyleyeyim mi5s kamera ile ve ekran ile mi5 den daha iyi. Mi5 in ekran daha sarimtirak kalıyor mi5s in yanında. Ayrıca mi5s in batarya ve işlemci vs gibi daha fazla artıları var. Pro da 1 GB ram ve 128 gb hafıza(çoğu insan 32 ligi bile dolduramiyor) haricinde bir artısi yok. Seramik olayı ise alanların %90 i kılıf kullandığı için bir esprisi kalmıyor.
şimdi anlaşıldi mi5 ön menü tuşunun neden kaldırıldığı mi5s te xd

Bende şuan mi5/64 var begenmediğim tarafları wifi alıcısı cok zayıf / 4g sıkıntılı / öndeki o home tuşu her an kırılıcakmış gibi duruyor ve tuşa basınca ekranın alt kısmında renkler beyazlaşıyor anlatma istediğim ( çok hassas) ileride ilk arıza yapacak yerlerden birisi ya pixel kaybi yada home tuşu
Bunları göz önünde bulundur öyle karar ver derim mi5s te o tuş olmamasının sebebi buyuk ihtimalle dediğim sorunlardandır 1.500 tl veripte pişman olmanizi istemem

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Arkadaşım sırf seramik merakından daha fazla para vererek mi5 pro aldı, aynı gün bende mi5s aldım iki telefonu birkaç saat yanyana kurcaladim ve şunu söyleyeyim mi5s kamera ile ve ekran ile mi5 den daha iyi. Mi5 in ekran daha sarimtirak kalıyor mi5s in yanında. Ayrıca mi5s in batarya ve işlemci vs gibi daha fazla artıları var. Pro da 1 GB ram ve 128 gb hafıza(çoğu insan 32 ligi bile dolduramiyor) haricinde bir artısi yok. Seramik olayı ise alanların %90 i kılıf kullandığı için bir esprisi kalmıyor.

Teşekkür ederim hocam çok yararlı bir bilgi oldu benim için. Mi5s kesin artık.

IUNI U810 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

maboc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi5s
Meslek
elektronik-bilgisayar
Konular
10
anlatmak istediğin ( 32 gb modelini alıp ucuza kapatmak mi? mi5s 64 gb
32 olanını hiç görmedim
mi5de 32 gb galiba neyse gezen kütüphane oluşturmayacağım anlaşılan 128gb yeterde fazla bile :D 64gb 128gb arasında fazla fiyat farkıda yok hem

Serkann2525

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Mi5
Konular
4

Peki wifi ve 4g olayı nasıl mi5s te kardeş? mi5 te wifi berbat çekim gücüne sahip
ama mi5s aliminyum kasa oldugu için daha iyi çekim gücü olacagını düşünüyorum wifi ve 4g çekim gücünüde anlatırsaniz sevinirim

Ordan Geçenbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
K20 PRO
Konular
24
Peki wifi ve 4g olayı nasıl mi5s te kardeş? mi5 te wifi berbat çekim gücüne sahip
ama mi5s aliminyum kasa oldugu için daha iyi çekim gücü olacagını düşünüyorum wifi ve 4g çekim gücünüde anlatırsaniz sevinirim
Kıyas yapabileceğim iki telefon var şimdilik. Lenovo k5 note ve Samsung j7 den daha iyi wifi çekim gücüne sahip. 4g de ise hiç problem yok Ümraniye ve Mecidiyeköy civarindayim genelde çoğunlukla 4g görüyorum arada h oluyor. Hiç hız testi yapmadım ama geçen gün marketten bir uygulama indirecektim 22 mblik 2-3 saniyede indi şok oldum.
Şu anda rom yüzünden parmak izi bazen takılıyor güncel romu yükleyince sorun baya ortadan kalkiyormus onu güncelleyecegim kısa sürede inşallah.

Serkann2525

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Mi5
Konular
4
An itibari ile mi5s aldım ve dediğiniz gibi harika çekim gücü wifi ve şebeke bende parmak izi sorunu yok rom 8.10.0 yuklu

qqvecihii

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BERKAN
Cihazım
Mİ5
Meslek
UÇAK TEK.
Konular
6
hayırlı uğurlu olsun bnde almadan önce kafamda çok soru vardı ama aldıktan sonra doğru karar olduğunu anladım :D

con_radinho

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
mi5s
Meslek
Mühendis
Konular
4
An itibari ile mi5s aldım ve dediğiniz gibi harika çekim gücü wifi ve şebeke bende parmak izi sorunu yok rom 8.10.0 yuklu
hocam mıuı version karşısında tam olarak ne yazıyor söylermisin?

Serkann2525

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Mi5
Konular
4
Miui 8.10.0.0

Üst Alt