Yardım mi5 kapandı açılmıyor

hamakamaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ALİ
Cihazım
POCO X3 PRO
Konular
7
Telefonu bügün şarjı yüzde 50 civarlarındayken şarjdan çektim cebime koyup evden çıktım evden çıkınca telefona baktım ekran tamamen gitmişti ve cihaz fazla ısınıyodu açmaya çalıştım açamadım cihazı. bi süre sonra ısınması geçti ama ne şarj oluyor ne pc ye bağlanıyo ne fastboot moda giriyo cihaza ne oldu bilgi verebilir misiniz ve nasıl düzelir bu durum

okanpolat01

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
okan
Cihazım
mi5
Konular
0
Merhaba arkadaşlar telefonum uzun süredir açılmıyor. Şarj aletini ve kablosunu değiştirdim, şarj soketini değiştirdim, en son pilide değiştirdim ama nafile. Forumda bir arkadaş power entegre arızalı demiş sanırım benim telefonun sorunuda bu garantisiz telefonda bunu nasıl tamir ettirebilirim. Forumda yapabilecek birisi var mı?

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Merhaba arkadaşlar telefonum uzun süredir açılmıyor. Şarj aletini ve kablosunu değiştirdim, şarj soketini değiştirdim, en son pilide değiştirdim ama nafile. Forumda bir arkadaş power entegre arızalı demiş sanırım benim telefonun sorunuda bu garantisiz telefonda bunu nasıl tamir ettirebilirim. Forumda yapabilecek birisi var mı?
xiaomiteknikservisi ile iletişime geçin hocam.

Oyla:

bkamber

Oneplus + xiaomi brands pro owner :)
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilgehan
Cihazım
Mi 11 Ultra
Meslek
FS Mobile App.Dev.
Konular
0
bendeki sorun da aynı sanırım.delta servis hiç bir işlem yapmadan göndermiş. Ne işlem yapıldı deyince her seferinde "genel bakım yapıldı" diyorlar. Biraz tepkili olunca bataryanın şoklandığı söylendi. 2.defa deltaya göndermekten vazgeçtim yapacaklarını sanbmıyordum, tüketici hakem heyetine şikayet edince Bilir Kişi görüşü istendi.
Bilir Kişi baktıktan sonra telefonda %25 şarj vardı, eve geldiğimde %7 deyken şarja taktım. Usb den de adaptörden de denedim. Şarja taktık sonra şarj hiç etmedi tam tersine olan şarjı bitirdi. Yani telefon şarj almıyor deşarj oluyor. Güç entegresinde sorun varsa yeni pil de alsam sanırım aynı sorun olacak. Batarya soketini tak çıkart denedim bi işe yaramadı. Bakalım bu sefer tüketici hakem heyeti kararıyla paramı alabilecek miyim :/

Oyla:

okanpolat01

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
okan
Cihazım
mi5
Konular
0
bendeki sorun da aynı sanırım.delta servis hiç bir işlem yapmadan göndermiş. Ne işlem yapıldı deyince her seferinde "genel bakım yapıldı" diyorlar. Biraz tepkili olunca bataryanın şoklandığı söylendi. 2.defa deltaya göndermekten vazgeçtim yapacaklarını sanbmıyordum, tüketici hakem heyetine şikayet edince Bilir Kişi görüşü istendi.
Bilir Kişi baktıktan sonra telefonda %25 şarj vardı, eve geldiğimde %7 deyken şarja taktım. Usb den de adaptörden de denedim. Şarja taktık sonra şarj hiç etmedi tam tersine olan şarjı bitirdi. Yani telefon şarj almıyor deşarj oluyor. Güç entegresinde sorun varsa yeni pil de alsam sanırım aynı sorun olacak. Batarya soketini tak çıkart denedim bi işe yaramadı. Bakalım bu sefer tüketici hakem heyeti kararıyla paramı alabilecek miyim :/
Aynen boşa batarya değiştirme. Yukarıda belirtilen yere de gönderdim yapamadılar. Hatta okadar özensiz iyice berbat ettiler. Telefonun içine ellerine hangi vida geldiyse takmışlar üst kısımdaki korumayı kırmışlar birde parmak izi okuyucuyu bozup geri göndermişler. xiaomiteknikservisi ne göndermeni de kesinlikle tavsiye etmem.

Oyla:

xiaomiteknikservisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
enes
Cihazım
xiaomi mi5
Meslek
telefon tamiri
Konular
1
Aynen boşa batarya değiştirme. Yukarıda belirtilen yere de gönderdim yapamadılar. Hatta okadar özensiz iyice berbat ettiler. Telefonun içine ellerine hangi vida geldiyse takmışlar üst kısımdaki korumayı kırmışlar birde parmak izi okuyucuyu bozup geri göndermişler. xiaomiteknikservisi ne göndermeni de kesinlikle tavsiye etmem.
Pardonda neyi bozmuşuz? Üst koruma nedir? Fotoğrafla konusun. Parmak izini nasıl bozuyormuşuz ordan laf sallamayla karalama yapamazsın. Entegre arızasını iki vida olarak görmeyin. Sorun power entegresi de değil. 1 cihaza 4 tane entegre deniyoruz tanesi 10 dolar herkes kendi gözünden bakar. 1 kuruş parada talep etmedik kimseden

Oyla:

xiaomiteknikservisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
enes
Cihazım
xiaomi mi5
Meslek
telefon tamiri
Konular
1
Bozuk cihaz parmak izi çalışmıyor demeniz manidar acaba nasıl test ettiniz çalısmayan cihazda parmak izini ?

Oyla:

isq

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İSMAİL
Cihazım
MİA 5
Konular
0
Merhaba; Mİ5 64 gb telefon kendiliginden kapandı ve hiç bir şekilde telefondan tepki alamadım. Şarjım yüzde 70 lerdeydi, şarja taktım şarj led
Sizce ne yapabilirim, bana yardımcı olursanız sevinirim, İyi günler...

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Merhaba; Mİ5 64 gb telefon kendiliginden kapandı ve hiç bir şekilde telefondan tepki alamadım. Şarjım yüzde 70 lerdeydi, şarja taktım şarj led
Sizce ne yapabilirim, bana yardımcı olursanız sevinirim, İyi günler...
Bilgisayara taktığınızda tepki oluyor mu hocam bağlantı sesi falan geliyor mu? Geliyorsa aygıt yöneticisinde ne olarak görüyor cihaz ona bir bakın.

Oyla:
Üst Alt