Mİ5 GOLD renk telefonun arka kapağındaki baskı etiketi hakkında

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
plastik kapaklar 3 dolar, orijinal kapak 30 dolar.

o plastik kapaklardan bende var, size bir göndereyim de ne düşünürler siz karar verin. Olumsuz olacağına emin olabilirsiniz.

cepport eminim ki yüklü adet alım yapıyor. Haliyle bence kendi Türkiye'ye ithal edeceği ürünler için direk fabrika ile anlaşma yapmalı, fabrika çakma kapakla gndermeli Türkiye'ye kutuya da orijinal kapağı koymalı.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
plastik kapaklar 3 dolar, orijinal kapak 30 dolar.

o plastik kapaklardan bende var, size bir göndereyim de ne düşünürler siz karar verin. Olumsuz olacağına emin olabilirsiniz.

cepport eminim ki yüklü adet alım yapıyor. Haliyle bence kendi Türkiye'ye ithal edeceği ürünler için direk fabrika ile anlaşma yapmalı, fabrika çakma kapakla gndermeli Türkiye'ye kutuya da orijinal kapağı koymalı.

Eğer gümrükte sorun olmazsa kesinlikle mantıklı hocam... Çakma kapak toplu alımlarda daha da uyguna gelecektir, fiyat farkı olmaksızın böyle bir çözüm olabilir haklısınız.

Dejaay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ersin
Cihazım
mi5s
Konular
2
(Kendileri ile gittigidiyor çözüm mekezi üzerinden iletişim kumaya çalışmıştım)

Benim açımdan yukarda da dediğim gibi sorun yok. Şu anda da eşim telefonu sorunsuz kullanıyor.
Bilgilendirici ve aydınlatıcı cevabınız için teşekkür ederim.

Hocam cepport'ta kiminle görüştünüz veya görüşemediniz bilemiyorum ama konunun gelişimini size aktarayım, değerlendirmeyi siz yapın. Siz bu konuyu açtıktan hemen sonra biz durumu kendilerine ilettik. Hatta yanlış hatırlamıyorsam mesai dışı bir saatti ve cepport ortaklarından Burak Bey'e kişisel cep telefonundan ulaştık. Ertesi sabah erkenden birden fazla cihazın kapaklarını kendisi söktü ve resimleri bana attı. Ancak resimlerden tam anlamıyla anlaşılamıyor. casibao hocam yönetim ekibimizden cepport adresine en yakın kişi olarak cepport'a gitti ve cihazların arka kapaklarını sökerek yeniden inceledi. O tarihte elimizde siyah ve beyaz kapak olmadığı için karşılaştırma yapamadık ve Cumartesi günü kaçak getirilen cihazlardan temin ederek karşılaştırdık. Kapakta her hangi bir sorun olmadığına bizler emin olduk ancak sizlerin de içini rahatlatmak adına gold renk bir cihazın kapağını kırarak (oldukça zor kırıldı, gerçekten gorilla glass) bu testi gerçekleştirdik.

Cepport yetkilileri bu süreçte her türlü maddi gideri üstlendi. Burak Bey her gün telefon ederek bizlerden bilgi aldı, süreci takip etti. Ekibimizin yol masraflarına kadar karşıladı. Süreç içerisinde bizlere söylediği "sizler bu cihazları bizlerden daha iyi tanıyorsunuz, dolayısıyla testleri siz yapın oldu" yani kişisel anlamda süreci değerlendirdiğimde bu konudaki her hangi bir iletişimsizlik probleminde de suç cepport da değil bizler oluyoruz çünkü bu konudaki iletişi biz sağladık kendileri ellerinden gelen her türlü desteği sundu. Cepport'un nasıl ilgilendiğini birebir gözlemlemiş biri olarak ben her hangi bir art niyetleri olmadığına eminim. Ancak elbette ki yaşanan sorunlardan ders çıkartmamız lazım ki yenden aynı şeyler yaşanmasın. Siz bana özel mesajla şikayetlerinizi iletebilirseniz tekrar edilmemesi için cepporttaki arkadaşlarımızla görüşüp gerekli bilgilendirmeleri yapmaya çalışacağım :)

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
(Kendileri ile gittigidiyor çözüm mekezi üzerinden iletişim kumaya çalışmıştım)

Benim açımdan yukarda da dediğim gibi sorun yok. Şu anda da eşim telefonu sorunsuz kullanıyor.
Bilgilendirici ve aydınlatıcı cevabınız için teşekkür ederim.

Rica ederim hocam. Cepporttaki herkesin bu konudan haber var belki de oradaki arkadaşlar bizimle iletişime geçtiğinizi düşünerek cevap vermemiş olabilirler... Yine de kendilerinden en azından durumu özetleyen veya bu tarz sıkıntılarda direk ilgili kişiye yönlendiren bir cevap yazmalarını rica edeceğim. Umarım tekrar benzer sıkıntılar yaşanmaz :)

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
TC ve telefon ithalat ve kaydı gibi saçma bir ülke yok zaten. fabrikadan çıkan bir cihaza fabrika dışında bir müdahale ile sattırılmak zorundalığı gibi saçma bir kanun görmedim ben.

eren2535

Canım kızım
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
aydın
Cihazım
xiaomi mi8
Meslek
matbaa
Konular
3
TC ve telefon ithalat ve kaydı gibi saçma bir ülke yok zaten. fabrikadan çıkan bir cihaza fabrika dışında bir müdahale ile sattırılmak zorundalığı gibi saçma bir kanun görmedim ben.
Hocam konu dışı ama normal olan bir şey var mı ülkede ???

Üst Alt