Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ulan benim cihazın sadece burasında küçük bi ezilme var. onu yapıyonuz bunu mu yapamıyorsunuz. Sağ alt köşesinde ufacık ezik bile denmeyecek kadar bir iz. ve cihazımda IMEI çalınması var. çift hatta kullanım dışı. Servisinize gönderdiğimde bu sorunumuda dile getirmiştim ama yerinde yeller esiyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Merhaba
Cihazın Delta servise gidiş sonrasında şimdi de hoparlör den ses gelmiyor.
İlk ghost ekran arızası diye gönderdim
Geldiğinde Ekran değişmedi artı batarya %20 de iken kapanmaya başladı.
İkinci kez gönderdim. 500 TL ücret istediler kabul etmedim. Telefon geri geldi. Hoparlorde ses yok..
Delta servis yetkilisi bu telefonuma ne yaptınız ?
Bunlar rastgele oluşacak problemler değil???
Merhaba, yapılan inceleme sonucunda cihazın darbeye maruz kaldığı tespit edilmiştir. Müşteri memnuniyeti adına ücretsiz mekanik bakım yapılmıştır. Kullanıcı hatasından dolayı ücret sunulmuştur. Cihazla ilgili bu şekilde bir arıza oluştuysa bunun tespiti için cihazınızı tekrar servisimize gönderebilirsiniz.
Batarya problemi de servisten geldik sonra başladı.Size gönderdim ücret talep ettiniz.
Şimdi yine servisten geldi hoparlör ses problemi var. Telefon her servise gittiginde arizalar oluşuyor. Size nasıl guvenipte göndereyim. Benim mesleğim de elektronik. 25 senedir bu işi yapıyorum ama bu durum bana rastlantı gibi gelmiyor..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Belirttiginiz mekanik bakım işlemini bir elektronikçi olarak ne işlem yapıldığını anlayamadım. 5 kez aramama rağmen dönüş yapipta bir servis görevlisi bunun ne olduğunu açıklamadı.Mekanik bakım nedir bir telefonda ?
Batarya problemi de servisten geldik sonra başladı.Size gönderdim ücret talep ettiniz.
Şimdi yine servisten geldi hoparlör ses problemi var. Telefon her servise gittiginde arizalar oluşuyor. Size nasıl guvenipte göndereyim. Benim mesleğim de elektronik. 25 senedir bu işi yapıyorum ama bu durum bana rastlantı gibi gelmiyor..
Belirttiginiz mekanik bakım işlemini bir elektronikçi olarak ne işlem yapıldığını anlayamadım. 5 kez aramama rağmen dönüş yapipta bir servis görevlisi bunun ne olduğunu açıklamadı.Mekanik bakım nedir bir telefonda ?
425251 form no ile telefonun bataryasını ısınması sonucu arka kapağının açıldığını ve telefonun donmaya başladığıyla ilgili garati kapsamında telefonu gönderdim. Ancak Delta servisi Xiaomi mi 5 lerde artık kronik hale gelmiş batarya ısınması ve şişmesine kullanıcı hatası diyerek telefona hiçbir işlem yapmadan geri göndereceklerini bildirdiler. Umarım söyledikleri gibi göndermezler... Sonucunu tekrardan buradan yazacağım.
425251 form no ile telefonun bataryasını ısınması sonucu arka kapağının açıldığını ve telefonun donmaya başladığıyla ilgili garati kapsamında telefonu gönderdim. Ancak Delta servisi Xiaomi mi 5 lerde artık kronik hale gelmiş batarya ısınması ve şişmesine kullanıcı hatası diyerek telefona hiçbir işlem yapmadan geri göndereceklerini bildirdiler. Umarım söyledikleri gibi göndermezler... Sonucunu tekrardan buradan yazacağım.
Cihazınızın darbeye/baskıya maruz kaldığı kasasının yamuk olduğu, ekranının zarar gördüğü ve batarya ömrünün tükendiği tespit edilmiştir. Bu durum bir kullanım hatası olduğundan dolayı cihaz garanti kapsamı haricinde bırakılmıştır. Tarafınıza sunulan ücretli onarım teklifi onaylanmadığı için cihaz onarımsız iade edilecektir.
Saygılarımla
Merhaba
Power entegresi hangi amaçla değişti? Entegre mı mekanik bir parça mı ?
Ghost ekran problemim vardı o devam ediyor. Üstüne servisten geldikten sonra telefonun %20 dolulukta kapanması ve hoparlör problemi eklendi.
2 kez size servise gönderdim her seferinde bir problem eklenmiş olarak geri döndü.
Üstüne bir de sizden kaynaklanan bu sıkıntılar 500 TL talep ediyorsunuz.
Bu nasıl hizmet anlayışı ? Bu kadar insanı nasıl mağdur edersiniz?