Çözüldü Mi5 Ghost Screen + Batarya Şişme Sorunu

faskN

Jr. Android Developer
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Furkan
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
1
Telefonu az önce teslim aldım görünüşte mükemmel gözüküyor. Telefon sıfır gibi şuan :D Tabi eve gidince detaylı olarak inceleyeceğim. Işık sızması vs yoktur inş. Onun dışında nfc de ekranın görünüşünde dokunmatik de vs sorun yok. Tekrar teşekkürler Delta Servis

Delta Servis

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Delta Servis
Cihazım
Xiaomi
Konular
2
Rica ederim iyi günlerde kullanmanızı dilerim. Biz her zaman buradayız hizmetinizdeyiz.

Saygılarımızla.

elekrotech

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nedim
Cihazım
Mİ5
Konular
1
03.08.2018 - Ekran ve Batarya değişimi sağlanmış,ürüne kalite kontrol sağlandıktan sonra çıkışı sağlanacaktır şeklinde bilgi verildi.
Ekspertiz fotoğrafları :
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tüm bu süreç boyunca desteklerinden dolayı Delta Servis e teşekkürler.
Aynı şekilde ve bundan daha az tek noktada buruk için delta servis telefonumu garanti dışı bıraktı. Bu çifte standart değil mi

Delta Servis 2

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Delta Servis
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Aynı şekilde ve bundan daha az tek noktada buruk için delta servis telefonumu garanti dışı bıraktı. Bu çifte standart değil mi
Form numaranız nedir cihazınızı inceleyelim. cihazın durumuna göre karar alıyoruz. Yoksa çifte standart uygulayacak bir konumda değiliz.

elekrotech

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nedim
Cihazım
Mİ5
Konular
1
Form numaranız nedir cihazınızı inceleyelim. cihazın durumuna göre karar alıyoruz. Yoksa çifte standart uygulayacak bir konumda değiliz.

Merhaba
Form numarası 415721
Telefonum servis raporunda mekanik bakım yapıldı yazıyor. Vidalar sökülerek işlem yapılmış.Daha önceden telefonuma hiç müdahale yapilmadi hatta kapak bile açılmadı. Servise gitmeden önce %20 sarjda kapanma durumu yoktu. Ghost ekran problemim devam ediyor.
Yardımcı olmanızı rica ederim...

Delta Servis 1

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Delta Servis
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Merhaba,
Yapılan inceleme sonucunda cihazın darbeye maruz kaldığı tespit edilmiştir. Bu durum bir kullanım hatası olduğundan dolayı cihaz garanti kapsamı haricinde bırakılmıştır. Memnuniyetiniz adına Mekanik bakım yapılmıştır.

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    203,7 KB · Görüntüleme: 43
  • 22.jpg
    22.jpg
    205,4 KB · Görüntüleme: 42

talhademirtas

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Acil Tıp Tek.
Konular
13
Merhaba,
Yapılan inceleme sonucunda cihazın darbeye maruz kaldığı tespit edilmiştir. Bu durum bir kullanım hatası olduğundan dolayı cihaz garanti kapsamı haricinde bırakılmıştır. Memnuniyetiniz adına Mekanik bakım yapılmıştır.
Garanti dışı bırakmak için küçük şeyleri bahane etmeyin

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

elekrotech

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nedim
Cihazım
Mİ5
Konular
1
Merhaba,

Merhaba
Ghost problemim giderilmedi. Pil problemi servise gidip geldikten sonra başladı.
1) Diğer müşterinin cihazının dört noktasında vuruk var ama tüm işlemleri yapılıyor .
2)Mekanik bakım nedir ? Cihazimin vidalarina müdahale edilmiş. Pil probleminin giderilmesini istiyorum.Telefonumun daha önce böyle bir problemi yoktu.

metttt01

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
2
Aynı sorunu bende yaşadım. Ghost screen vardı aldigimdan beri. Ama erteledim. Bataryada sisince deltaya kargoyla yolladım. Telefonun alüminyum kasasında sadece bir tane küçük darbe izi olduğu için 450 TL istediler. Bende reddettim. Garanti dışı bırakıp cihazı bana geri yolladılar.birde cihazın hiç açılmamış anakart bölümünü açmışlar ve sim kartı okumuyor cihaz. Ama ben bunun peşini bırakmayacam. Sadece ben değil yüzlerce böyle şikayet var hakkınızda. Gerekirse telefonun fotoğraflarını da atarım buraya. Bakalım hangi cihaz daha az darbe almış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resmen çifte standart....!!!

metttt01

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
2
ulan benim cihazın sadece burasında küçük bi ezilme var. onu yapıyonuz bunu mu yapamıyorsunuz. Sağ alt köşesinde ufacık ezik bile denmeyecek kadar bir iz. ve cihazımda IMEI çalınması var. çift hatta kullanım dışı. Servisinize gönderdiğimde bu sorunumuda dile getirmiştim ama yerinde yeller esiyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt