Merhaba ürünün iade talep formu dolduruldu ithalatçı onayında şuanda. Onay durumuna göre işlem yapılacak.Hala bir güncelleme yok. Tahmini teslim süresi hala 26.09.2018 olarak görünüyor. Cihaz servise girdiği gibi bekliyor hala.
Merhabalar. Teşekkürler cevap için. Aslında isteğim bu yondeydi ancak kötü yorumlardan sonra böyle bisey yapabileceğinize ihtimal vermemiştim. Teşekkürler.Merhaba ürünün iade talep formu dolduruldu ithalatçı onayında şuanda. Onay durumuna göre işlem yapılacak.
Sonucun bu yönde çıkması sevindirici. Hayırlı olsun şimdiden.Merhabalar. Teşekkürler cevap için. Aslında isteğim bu yondeydi ancak kötü yorumlardan sonra böyle bisey yapabileceğinize ihtimal vermemiştim. Teşekkürler.
Sonucu bekliyorum en kısa sürede
rica ederim.Merhabalar. Teşekkürler cevap için. Aslında isteğim bu yondeydi ancak kötü yorumlardan sonra böyle bisey yapabileceğinize ihtimal vermemiştim. Teşekkürler.
Sonucu bekliyorum en kısa sürede
Merhabalar. Bu onay süreci niye uzadı bu kadar? Lütfen ivedi bi şekilde sonuca ulaştırın ve bende ona göre yol haritası çizeyim kendime. 15 gündür tuşlu telefon kullanıyorum. İade olacaksa eğer yeni cihaz alacağım kendime. Anlayışınız için teşekkürler. 411862Merhaba ürünün iade talep formu dolduruldu ithalatçı onayında şuanda. Onay durumuna göre işlem yapılacak.
Kargonuz teslim onayı için hazırlanıyor. Ücret iadeniz onaylanmıştır.Merhabalar. Bu onay süreci niye uzadı bu kadar? Lütfen ivedi bi şekilde sonuca ulaştırın ve bende ona göre yol haritası çizeyim kendime. 15 gündür tuşlu telefon kullanıyorum. İade olacaksa eğer yeni cihaz alacağım kendime. Anlayışınız için teşekkürler. 411862
Delta Servis
Merhabalar. Kargoyu bugün gönderirseniz çok sevinirim. Bi kağıdı kargoya vermek bu kadar zor olmamalı bence. Iade raporu hazırlandı diye bana 3 gün önce telefon ettiniz.Kargonuz teslim onayı için hazırlanıyor. Ücret iadeniz onaylanmıştır.