- Adım
 - Kadir

- Cihazım
 - Xiaomi Mi5

- Meslek
 - Öğrenci

- Konular
 - 26

- Konu Sahibi Konu Sahibi

Arkadaşlar kafasında kamera adına soru işareti olanlar için iki tane resim yükledim. Gece modu ile çektiğim daha güzel geldi bana . Gece modu kısa süre de olsa uzun pozlama yaptığı için daha fazla ışık alıyor . O yüzden o daha güzel çıkmış gibi . Ama normal modda çektiğim de gayet güzel .

Arkadaşlar pil konusunda da sürekli kullanımda yani sarjdan 100 de alıp elimde sürekli oyun Instagram vs takılırsam 9 saat civarı ekran süresi veriyor. Günlük kullanımda da minimum 5 saat ekran süresi veriyor. Bu nasıl kullandığınıza göre degisir. Su an imei muhabbetinden dolayi global romdayim rom değiştiremiyorum . Ve ekran süresini çok versin diye herhangi birşey yapmıyorum . Yani gps senkronizasyon , arka plandaki uygulamalar sürekli açık parlaklıkda otoda

Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
 > Hdr + AI
	Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
 > gece modu sadece
	Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 
Arkadaşlar pil konusunda da sürekli kullanımda yani sarjdan 100 de alıp elimde sürekli oyun Instagram vs takılırsam 9 saat civarı ekran süresi veriyor. Günlük kullanımda da minimum 5 saat ekran süresi veriyor. Bu nasıl kullandığınıza göre degisir. Su an imei muhabbetinden dolayi global romdayim rom değiştiremiyorum . Ve ekran süresini çok versin diye herhangi birşey yapmıyorum . Yani gps senkronizasyon , arka plandaki uygulamalar sürekli açık parlaklıkda otoda

Son düzenleme: