- Adım
- Kadir
- Cihazım
- Xiaomi Mi5
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 26
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar kafasında kamera adına soru işareti olanlar için iki tane resim yükledim. Gece modu ile çektiğim daha güzel geldi bana . Gece modu kısa süre de olsa uzun pozlama yaptığı için daha fazla ışık alıyor . O yüzden o daha güzel çıkmış gibi . Ama normal modda çektiğim de gayet güzel .
Arkadaşlar pil konusunda da sürekli kullanımda yani sarjdan 100 de alıp elimde sürekli oyun Instagram vs takılırsam 9 saat civarı ekran süresi veriyor. Günlük kullanımda da minimum 5 saat ekran süresi veriyor. Bu nasıl kullandığınıza göre degisir. Su an imei muhabbetinden dolayi global romdayim rom değiştiremiyorum . Ve ekran süresini çok versin diye herhangi birşey yapmıyorum . Yani gps senkronizasyon , arka plandaki uygulamalar sürekli açık parlaklıkda otoda
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
> Hdr + AI
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
> gece modu sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar pil konusunda da sürekli kullanımda yani sarjdan 100 de alıp elimde sürekli oyun Instagram vs takılırsam 9 saat civarı ekran süresi veriyor. Günlük kullanımda da minimum 5 saat ekran süresi veriyor. Bu nasıl kullandığınıza göre degisir. Su an imei muhabbetinden dolayi global romdayim rom değiştiremiyorum . Ve ekran süresini çok versin diye herhangi birşey yapmıyorum . Yani gps senkronizasyon , arka plandaki uygulamalar sürekli açık parlaklıkda otoda
Son düzenleme: