Yardım Mi5 Ahizeden Ses Az Gelmesi

enesnurman

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
enes
Cihazım
xiomi mi5
Konular
1
Merhaba arkadaşlar
Mi5 cihazımın ahizesinden ses az gelmekte sebebi nedir acaba
Karşı tarafın sesini az duyuyorum kulağıma telefonu yapıştırıyorum resmen
Telefonla konuşma esnasında Ses açma tuşuna basıyorum en yüksekte olduğu halde gene az gelmekte

Android sürümü : 7.0 NRD90M
MIUI sürümü : MIUI GLOBAL 8.2 Kararlı - 8.2.2.0 ( NAAMIEB )

Yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler..

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
daha önce de denemiştim bunu, tekrar yaptım, malesef durum aynı. bir değişme olmadı. teşekkürler.

Mixer paths dosyalarını yada içindeki RX1 - RX2 değerlerini değiştirerek çözüm alanlar olmuş. denemedim (daha doğrusu şimdilik yapamadım).. sanırım denemediğim bir tek o kaldı.
Mixer paths konusunu bende hem XDA da hem de MIUI Almanya Forumunda okudum, ancak Sonuç maalesef olumsuz....Olumlu bir netice olsaydı, Size mutlaka bildirirdim...

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

karkass

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
karkass
Cihazım
mi5
Konular
3
Olumlu bir netice olsaydı, Size mutlaka bildirirdim...
teşekkür ederim.

dün gece yeniden işletim sistemini değiştirmeye çalıştım, şu an telefon hiç açılmıyor. resmi sitedeki Mi5 EU son sürümünü indirdim ve güncelleme menüsünden elle zip dosyasını göstererek güncelleştirmeyi denedim.
beyaz MI logosu ve altta KIRMIZI Bootloader Unlock yazısı kaldı.
telefon kullanılamaz durumda. Ne yapabilirim ?

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
teşekkür ederim.

dün gece yeniden işletim sistemini değiştirmeye çalıştım, şu an telefon hiç açılmıyor. resmi sitedeki Mi5 EU son sürümünü indirdim ve güncelleme menüsünden elle zip dosyasını göstererek güncelleştirmeyi denedim.
beyaz MI logosu ve altta KIRMIZI Bootloader Unlock yazısı kaldı.
telefon kullanılamaz durumda. Ne yapabilirim ?
Güncelleyiciden böyle hata almanız normal değil,genelde güncelleme paketi doğrulanamadı uyarısı verir.Güç tuşuna uzunca basılı tutun yaklaşık 1 veya 2 dakika telefon restart yapın.Telefonun kilidi kapalı sanırım değil mi siz kilidini açmamıştınız.?

Oyla:

karkass

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
karkass
Cihazım
mi5
Konular
3
Telefonun kilidi kapalı sanırım değil mi siz kilidini açmamıştınız.?

telefon unlock edilmiş vaziyette, daha önce defalarca yükleme yaptım.

ancak ilk defa KIRMIZI yazı görüyorum. "Bootloader Unlock" yazıyor ve açık kilit simgesi var.

TWRP ye giriş yapabiliyorum, USB den telefonun içindeki dosyaları görebiliyorum, ama herhangi bir işletim sistemi yükleyemiyorum. 15 saattir uğraşıyorum, başka telefonum da yok, midem bulanmaya başladı sinir stresden.

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
telefon unlock edilmiş vaziyette, daha önce defalarca yükleme yaptım.

ancak ilk defa KIRMIZI yazı görüyorum. "Bootloader Unlock" yazıyor ve açık kilit simgesi var.

TWRP ye giriş yapabiliyorum, USB den telefonun içindeki dosyaları görebiliyorum, ama herhangi bir işletim sistemi yükleyemiyorum. 15 saattir uğraşıyorum, başka telefonum da yok, midem bulanmaya başladı sinir stresden.
Sakin olun hocam Twrp de iken başka rom yüklemiyor mu yani? Yüklemeden önce temizlik yapmayı denediniz mi?

Oyla:

karkass

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
karkass
Cihazım
mi5
Konular
3
Sakin olun hocam Twrp de iken başka rom yüklemiyor mu yani?

dowloaded_rom klasöründeki yeni indirdiğim dosyayı yüklemeye çalışıyorum, hata da vermiyor, daha önce kurduğum bir sürüm vardı o da olmadı, şimdi yeni link arıyorum. (dediğim gibi, stresden elim ayağım karıştı) :@

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
dowloaded_rom klasöründeki yeni indirdiğim dosyayı yüklemeye çalışıyorum, hata da vermiyor, daha önce kurduğum bir sürüm vardı o da olmadı, şimdi yeni link arıyorum. (dediğim gibi, stresden elim ayağım karıştı) :@
Hocam resmi global romu yüklemeyi deneyin ama yükleme öncesi temizlik yapmayı unutmayın.Telefonunuz mi5 sanırım bu rom resmi global son sürüm.

Oyla:

karkass

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
karkass
Cihazım
mi5
Konular
3
Telefonunuz mi5 sanırım

doğrudur, telefonum mi5, telefonun içindeki rom da yazıyor ama, sizin gönderdiğinizi linkdeki dosyayı da bir deneyeyim.
ilginiz için teşekkürler.

(telefonunuzu alıp arayayım dicem de, telefonum yok ki ? ;( ) işte öyle bir şey !!! waiting~~

Oyla:

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
TWRP yüklü iken siz orijinal romu güncelleyiciden atmaya çalıştığınız için böyle olması normal.

orijinal rom sadece ve sadece orijinal recovery yüklü iken güncelleyiciden yüklenir.
bootloader kilidi açık olduğu için şanslısınız yarı brick durumda kalmış yoksa komple brick olurdu, cihazın içini açıp com port bağlama test pinleri ile ancak rom yükleyebilirdiniz.

şu anda yapacağınzı ya twrp'den xiaomi.eu romu yüklemek ya da mi flash ile TGZ uzantılı fastboot romunu kurmak.

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
doğrudur, telefonum mi5, telefonun içindeki rom da yazıyor ama, sizin gönderdiğinizi linkdeki dosyayı da bir deneyeyim.
ilginiz için teşekkürler.

(telefonunuzu alıp arayayım dicem de, telefonum yok ki ? ;( ) işte öyle bir şey !!! waiting~~
Ben Kuzey Kıbrısta yaşıyorum burayı aramak masraflı olur size :)

Oyla:
Üst Alt