Yardım Mi5 Ahizeden Ses Az Gelmesi

enesnurman

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
enes
Cihazım
xiomi mi5
Konular
1
Merhaba arkadaşlar
Mi5 cihazımın ahizesinden ses az gelmekte sebebi nedir acaba
Karşı tarafın sesini az duyuyorum kulağıma telefonu yapıştırıyorum resmen
Telefonla konuşma esnasında Ses açma tuşuna basıyorum en yüksekte olduğu halde gene az gelmekte

Android sürümü : 7.0 NRD90M
MIUI sürümü : MIUI GLOBAL 8.2 Kararlı - 8.2.2.0 ( NAAMIEB )

Yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler..

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
sayısız rom olsun miflash ile cihaz unlock edilmiş ise miflashtan istenilen .tgz uzatılı rom yüklenebilir kesinlikle hiçbir sakınca yok şayet tek şart temiz kurulum için Flash all.bat seçili olması gerek eğer flash all.bat değilde diğer ikisi seçili ise cihazınız büyük ihtimal brick olacaktır hard brick olacağını hiç sanmıyorum ama ihtimal var tabikide o yüzden her miflash ile yükleme yaparken flash all bat seçili olursa kesinlikle sorunsuz olacaktır. Ama tabikide sorumluluk her zaman yükleyen kişiye aittir. Brick denilen olayda zaten cihaz recovery girdiği için sorunsuz rom yüklenebiliyor veya miflash ile tekrar yükleme işlemi yapılabiliyor çok böyle şeyleri takmayın kafanıza arkadaşlar herşeyin bir çözümü vardır.
Sayın lazye Üstadım, neyin ne olduğunun gayet farkında ve bilincindeyim....Xiaomiyi hayatımda ilk defa kullandığımdan ve hiç bir yerde bunun cevabını bulamadığımdan, gayri ihtiyari sorma ihtiyacı hissettim....Diğer Android Cihazlarda, benim bildiğim kadarıyla ve kullandıklarım arasında, TRWP ve SuperSu var iken, kesinlikle Stock ROM kurmanız mümkün değil....mutlaka Stock Recovery yüklenmesi gerekiyor....
Sorum aslında çok basit ve kısa idi....Konunun bu kadar uzamasına sebebiyet vermiş olmaktan son derece müteessirim...Herkese Teşekkür ederim....

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Sayın lazye Üstadım, neyin ne olduğunun gayet farkında ve bilincindeyim....Xiaomiyi hayatımda ilk defa kullandığımdan ve hiç bir yerde bunun cevabını bulamadığımdan, gayri ihtiyari sorma ihtiyacı hissettim....Diğer Android Cihazlarda, benim bildiğim kadarıyla ve kullandıklarım arasında, TRWP ve SuperSu var iken, kesinlikle Stock ROM kurmanız mümkün değil....mutlaka Stock Recovery yüklenmesi gerekiyor....
Sorum aslında çok basit ve kısa idi....Konunun bu kadar uzamasına sebebiyet vermiş olmaktan son derece müteessirim...Herkese Teşekkür ederim....

uzun açıklama yapmamın sebebi aklında soru kalmasın diye kardeşim yoksa cevap çok kısa sorunsuz yüklenebilir miflash ile ...

Oyla:

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
uzun açıklama yapmamın sebebi aklında soru kalmasın diye kardeşim yoksa cevap çok kısa sorunsuz yüklenebilir miflash ile ...
Siz üzerinize alınmasaydınız keşke....Sözlerim Size değildi.Sorunun muhatabınaydı...belki de Ben yanlış ifade ettim veya da edemedim

Oyla:

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Siz üzerinize alınmasaydınız keşke....Sözlerim Size değildi.Sorunun muhatabınaydı...belki de Ben yanlış ifade ettim veya da edemedim

tamam hocam sorun yok amaç yardım etmek zaten bilgi paylaşımı yapmak .

Oyla:

Admin

Elit Üye
Elit Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Admin
Cihazım
Mi5 Pro
Meslek
Prof.
Konular
6
Konu onaylandı

Oyla:

Özkunt

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Özkunt
Cihazım
mi5s plus 64
Konular
0
Ayarlar...Telefon hakkında....çekirdek sürümüne bir kaç kez basın....Hardware tests açılacak...orada Simulation call test var, onu bir yaparmısınız Lütfen...sonra fail'e basıp geri gelin...Cihazınızı kapatıp açın ve kontrol edin....

Xiaomi mi 5s plus alalı bir kaç gün oldu eller serbest aramada karşıdaki kişinin sesi hoparlör den kısık geliyor. (Video ve müzük selerinde sorun yok) Sizin sunduğunuz çözüm neticeyi değitirmedi. Ayrıca bu şekilde problem yaşayanlar çok fazla. Böyle bir problem oduğunu daha önce fark etseydim Xiaomi almazdım. Fakat maalesef birçok yönden teknik donanımı iyi olsa da çok ciddi ve çözümü olmayan aksaklıkları var.
Telefon modeli Xiaomi Mi 5s Plus 64GB
Android sürümü 7.0 MIUI Global 9.6.2.0 (NBGMIFD)

Oyla:

ankaraharun

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5
Konular
3
Merhaba arkadaşlar
Mi5 cihazımın ahizesinden ses az gelmekte sebebi nedir acaba
Karşı tarafın sesini az duyuyorum kulağıma telefonu yapıştırıyorum resmen
Telefonla konuşma esnasında Ses açma tuşuna basıyorum en yüksekte olduğu halde gene az gelmekte

Android sürümü : 7.0 NRD90M
MIUI sürümü : MIUI GLOBAL 8.2 Kararlı - 8.2.2.0 ( NAAMIEB )

Yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler..
Sorunu çözen oldu mu

Oyla:

01halil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
16
Sorun çözülecek gibi değil herhalde bu gidişle ya kulaktan ya telefondan olacağız

Oyla:

torun2

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fazıl
Konular
0
Up, Son durum nedir? 2 seneye yakindir Mi5s 64gb kullaniyorum son 6 aydir boyle bir problemle karsi karsiya kaldim, cozumu nedir acaba bilen duyan var midir?

Oyla:

ozguruzun1415

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
özgür uzun
Cihazım
mi 5
Konular
0
çözdüm en azından benim telefonda :) mi 5 ahhizenin üstündeki siyah perdeyi temizlemeye çalıştım olmadı ben de sinirlendim iğne yardımı ile perdeyi hep aldım ses şuan abartmıyorum 3 kat neredeyse daha fazla geliyor yani olması gerektiği gibi ,perdeyi ışığa tuttuğumda pislik net gözüküyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Up, Son durum nedir? 2 seneye yakindir Mi5s 64gb kullaniyorum son 6 aydir boyle bir problemle karsi karsiya kaldim, cozumu nedir acaba bilen duyan var midir?
çözdüm en azından benim telefonda :) mi 5 ahhizenin üstündeki siyah perdeyi temizlemeye çalıştım olmadı ben de sinirlendim iğne yardımı ile perdeyi hep aldım ses şuan abartmıyorum 3 kat neredeyse daha fazla geliyor yani olması gerektiği gibi ,perdeyi ışığa tuttuğumda pislik net gözüküyor

Oyla:
Üst Alt