orijinal şarj aleti ve kablosu ile şarj yaptıktan sonra sorun olur mu ayrıca ben son birkaç aydır da eu plug orojinal i ile şarj ediyordumBENCE BU TELEFONLAR TÜRKİYE STANDARTLARINDA KİPRİZLER İÇİN ÜRETİLMEDİĞİNDEN DOLAYI BRICKLENMESİ SİZE DE MANTIKLI GELMEDİMİ?
Ben olabilceğini düşünüyorum çünkü bahsettiğim bu şarj aletlerinin farklı girişte olanları bizim prizlerimize göre olmayan şarj aleti ile satılıyor ya ilk alırken kutusunda çıkan şarj cihazını diyorum .orijinal şarj aleti ve kablosu ile şarj yaptıktan sonra sorun olur mu ayrıca ben son birkaç aydır da eu plug orojinal i ile şarj ediyordum
Benim telefonun garantisi bitmiş. O yüzden her işlemi rahatça yaptım .Bu işlemden herhangi bir sonuç alamadım. Çünkü sorun anakart yanması. Brick yada power entegresi değil.Nereden anlaşılablir ki?
Medyaları görmek için kayıt olmalısınızbu videoda gayet iyi yapmışlar
Ben orijinal kablo ve adaptör ile şarj etmiştim. İki ihtimal var Çin'den alıp taktıgim batarya (2/3 hafta oldu) yada mi borsaya açılacağı için yüksek satış rakamları peşinde ve anakartı zorlayacak yazılımlar ile bunu yaptı.orijinal şarj aleti ve kablosu ile şarj yaptıktan sonra sorun olur mu ayrıca ben son birkaç aydır da eu plug orojinal i ile şarj ediyordum
Çözüldü - Mi 5 Telefonum Açılmıyor. buraya bakın isterseniz.Ben orijinal kablo ve adaptör ile şarj etmiştim. İki ihtimal var Çin'den alıp taktıgim batarya (2/3 hafta oldu) yada mi borsaya açılacağı için yüksek satış rakamları peşinde ve anakartı zorlayacak yazılımlar ile bunu yaptı.
Çünkü telefonda herhangi bir sorun veya zorlayacak uygulama yoktu.
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi