Diğer Mİ5 Açılmama Sorunu Hakkında

FuKaGa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mİ5
Konular
3
şuana kadar okuduklarım arasında miui 10 un bu duruma getirdiği söyleniyor. Düzeldikten sonra miui 8 e geçilmeli ve şarj adaptörünün amerikan tipi olmaması gerekiyormuş. Bende onların yalancısıyım ama deneyeceğim inşallah açılırsa. Şuan 1 gün kadar şarj edip açılmasını bekleyeceğim sonrasında artık garantisi gitmeden bataryayı çıkartıp takmayı düşünüyorum. Olmazsa artık son çare uzun soluklu macerayla devam edeceğim muhtemelen :D hakem heyetlerini göze alıp delta servise göndermeyi düşünüyorum :(

şarj bataryasını çıkarırsan garanti dışı kalıyor diye biliyorum ama yinede sen bilirsin

rainboww

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fuat
Cihazım
Mi 5
Konular
3
şarj bataryasını çıkarırsan garanti dışı kalıyor diye biliyorum ama yinede sen bilirsin
Nereden anlaşılablir ki?
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
bu videoda gayet iyi yapmışlar

rainboww

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fuat
Cihazım
Mi 5
Konular
3
vidalarını sökünce anlaşılıyor diye biliyorum
Bizi bu hallere onlar zorluyor. Yeni yeni şeyler öğreniyoruz sayelerinde ağlasam mı gülsem mi derler ya :( Gerçi ithalatçı veya distribütör garantili pek farkı yok ama bu servisin bariz farkları var. Ülkede ne doğru gidiyorda buralar düzeltilsin neyse daha fazla konuşmayayım kötü yerlere gidecek yoksa :D Kısacası Allah düşürmesin demek gerekiyor...

FuKaGa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mİ5
Konular
3
Bizi bu hallere onlar zorluyor. Yeni yeni şeyler öğreniyoruz sayelerinde ağlasam mı gülsem mi derler ya :( Gerçi ithalatçı veya distribütör garantili pek farkı yok ama bu servisin bariz farkları var. Ülkede ne doğru gidiyorda buralar düzeltilsin neyse daha fazla konuşmayayım kötü yerlere gidecek yoksa :D Kısacası Allah düşürmesin demek gerekiyor...

ben şuan konuşmuyorum eğer harbiden güzelce yaparlarsa överim burada yok dedikleri gibi çıkarsa o zaman baya konuşurum. Ama şuan ön yargılı değilim yapacaklarına güveniyorum bakalım

freeman1968

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
Emekli
Konular
0
Umarız dostum. Biraz da şans işidir elektronik. Tarzın gayet iyi. Bekle gör bakalım. Temennimiz benim 45-50 günde şişen batarya durumu gibi bir sıkıntı yaşatmamaları yönünde.

qamil64

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kamıl
Cihazım
mı 5
Konular
4
Benim mi5 te kapandı açılmıyor. Şu videodaki işlemi demedim bir sonuç alamadım. Tamir ettiren yada çözen varsa lütfen belirtsin.

FuKaGa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mİ5
Konular
3
Umarız dostum. Biraz da şans işidir elektronik. Tarzın gayet iyi. Bekle gör bakalım. Temennimiz benim 45-50 günde şişen batarya durumu gibi bir sıkıntı yaşatmamaları yönünde.
Benim mi5 te kapandı açılmıyor. Şu videodaki işlemi demedim bir sonuç alamadım. Tamir ettiren yada çözen varsa lütfen belirtsin.

evet arkadaşlar internette yazan şikayetlerin hepsi birebir doğru internette gördüğünüz yorumların hepsi birebir doğru olduğu kanıtlamış olduk benim telefonumuda alakasız sebepler yüzündne garanti dışı diyip hiç birşey yapmadan geri göndereceklerini söylediler. ben yine işin peşini bırakmayarak tüketici hakem heyetine başvuracağım. Telefon cebimde durup duruken bozuldu garanti dışı olacak bir durum söz konusu değildi. Çöpe atma seçeneği Delta Servise Gönderme seçeneğinden daha mantıklı gözüküyor en azından sitressiz oluyor. Delta Servisi kimseye tavsiye etmem

freeman1968

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
Emekli
Konular
0
Geçmiş olsun dostum. Bir daha bu servis garantili telefon alınmaz bence. Kvk denenmeli diye düşünüyorum. Bu arada benim Mi5 den ses seda yok. Bilgilendirme yok, ararsan cevaplarlar, inceleniyor falan diye. Bir mail atmak bu kadar zor mudur? Hayret bir şey. Sadece garanti dışı bırakmak ve ücret istemek üzerine kurgulu bir anlayış bunlarınki. Bence de sonuna kadar git.

FuKaGa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mİ5
Konular
3
Geçmiş olsun dostum. Bir daha bu servis garantili telefon alınmaz bence. Kvk denenmeli diye düşünüyorum. Bu arada benim Mi5 den ses seda yok. Bilgilendirme yok, ararsan cevaplarlar, inceleniyor falan diye. Bir mail atmak bu kadar zor mudur? Hayret bir şey. Sadece garanti dışı bırakmak ve ücret istemek üzerine kurgulu bir anlayış bunlarınki. Bence de sonuna kadar git.

tamamen boş bir servis şirket ne derseniz artık. Telefonu bile yanlış adrese yollamışlar adamlar ya adamlar daha adres yazmayı bilmiyor telefon emanet ediyoruz bizde. Telefonunu yollamasın bence kimse direk çöpe atmak daha mantıklı bir adım olur.

Son düzenleme:
Üst Alt