Yardım Mi4c mi ? Redmi 3 Pro mu? (Mi4c vs Redmi 3 Pro)

crzypwrx

Superior
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M.Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi3
Konular
21
Merhabalar, başlıkta da belirttiğim gibi Mi4 C ve Redmi 3 Pro arasında kaldım. Kamerası benim için onemli ürün çekimi vs yapıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20
Mi4c diye bişey mi demişim? Adam 4c mü alayım diye konu açmış bende başka alternatifler var demişim. Bu zamanda Mi5 alın demişim olmadi 4s note 3 vs alin işinizi görsün demişim değilmi. Ne mi4 müş tamam seviyorsunuzda artik geleceğe dönük bakmak lazim mi4 mü kaldı deyince küfür yemiş gibi savunmaya gecmeyin.

Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Oyla:

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20
Son kez yazayim herkes anlasin.Üç kuruş için Mi4 4c 4s bilmem neye para verme mi5 al bi kere al uzun sure kullan. Yok ben çok para vermek istemiyorum işimi görsün dersen 4 4c 4s note pro hepsi ayni işini görecektir hoşuna gideni özellikleri en iyi olanı al geç. Çok acik yazdım bilale anlatır gibi.

Son düzenleme:
Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Son kez yazayim herkes anlasin.Üç kuruş için Mi4 4c 4s bilmem neye para verme mi5 al bi kere al uzun sure kullan. Yok ben çok para vermek istemiyorum işimi görsün dersen 4 4c 4s note pro hepsi ayni işini görecektir hoşuna gideni özellikleri en iyi olanı al geç. Çok acik yazdım bilale anlatır gibi.

Siz de herkesle aynı şeyleri söylüyorsunuz şimdi. Tek fark siz ya Mi5 yada diğerlerinden işinize geleni derken içine Mi4'ü de katıyorsunuz, diğer kişiler (ben dahil) Mi5 yada Mi4 diyoruz. Çünkü Mi4, türevlerinden daha iyi bir cihaz. Öyle olmasa mesela Mi4C'yi Mi5 diye çıkarırlardı yada elinize aldığınızda attan inip eşeğe binmiş hissini almazdınız. Mi4S için bir sözüm yok, görmedim. Bunda kızacak yada Mi4 lafını duydunuz mu küfür yemiş gibi oluyorsunuz diyecek bir durum yok. Mi4'e haksızlık ettiğinizde de mutlaka bir eleştiri gelecektir.
Diyorsunuz ya Mi4'mü kaldı artık diye, demek ki adamlar öyle bir cihaz yapmışlar ki kimse (sizden başka) bunu diyemiyor ve hala önerebiliyor. Bir de bu taraftan bakın.

MI PAD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

crzypwrx

Superior
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M.Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi3
Konular
21
Herkese çok teşekkür ederim, en iyisi olsun her özelliği olsun takıntım asla yoktur bu zamana kadar neye ihtiyacım varsa ona göre f/p cihazlar tercih etmeye çalıştım o yüzden redmi3 pro ve mi4c tarzı cihazlara yönelmeye çalıştım kaldı ki mi3 cihazımda sarı ekran lekesi sorunu olmasa uzun yıllar daha kullanırdım ama malesef sarı leke midemi bulandırdı... İşim gereği ürünlerimin çekimi yapıyorum ve bunları sürekli cihazımda bulundurmam gerekiyor hatta bazen pro makina cekimlerini de cihaza atıyorum bir fotoğraf 30 MB'ı bulabiliyor pro foto makinasında. Tum bu gereksinimler iyi kamera ve hafıza demek, Mi4c kağıt uzerinde bu isteklerimi karşılayacak özelliklere sahip olmasına rağmen sizlerin değerli tecrübeleri neticesinde aslinda öyle bir cihaz olmadığını anlayıp eledim. Redmi serisi zaten alt sınıf ve kamera olarak çok daha geride olduğunu öğrendiğim için eledim. Mi4 ise 16 lık hafızası dışında tamamen bana göre bir cihazdı ama malesef hafıza yüzünden elemek zorunda kaldım. Sonuç olarak Mi5 64 te karar kıldım umarım hayırlı olur. Yorum yazarak degerli vaktini ve bilgilerini esirgemeyen herkese can-ı gönülden teşekkür ederim...

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Herkese çok teşekkür ederim, en iyisi olsun her özelliği olsun takıntım asla yoktur bu zamana kadar neye ihtiyacım varsa ona göre f/p cihazlar tercih etmeye çalıştım o yüzden redmi3 pro ve mi4c tarzı cihazlara yönelmeye çalıştım kaldı ki mi3 cihazımda sarı ekran lekesi sorunu olmasa uzun yıllar daha kullanırdım ama malesef sarı leke midemi bulandırdı... İşim gereği ürünlerimin çekimi yapıyorum ve bunları sürekli cihazımda bulundurmam gerekiyor hatta bazen pro makina cekimlerini de cihaza atıyorum bir fotoğraf 30 MB'ı bulabiliyor pro foto makinasında. Tum bu gereksinimler iyi kamera ve hafıza demek, Mi4c kağıt uzerinde bu isteklerimi karşılayacak özelliklere sahip olmasına rağmen sizlerin değerli tecrübeleri neticesinde aslinda öyle bir cihaz olmadığını anlayıp eledim. Redmi serisi zaten alt sınıf ve kamera olarak çok daha geride olduğunu öğrendiğim için eledim. Mi4 ise 16 lık hafızası dışında tamamen bana göre bir cihazdı ama malesef hafıza yüzünden elemek zorunda kaldım. Sonuç olarak Mi5 64 te karar kıldım umarım hayırlı olur. Yorum yazarak degerli vaktini ve bilgilerini esirgemeyen herkese can-ı gönülden teşekkür ederim...
Hayırlı olsun. Daha iyi bir kamera istiyorsanız Galaxy S7'ye yönelmeniz gerekiyor.

Oyla:

serkan35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
serkan
Cihazım
mi4c
Konular
1
her iki cıhazı kullanıyorum hocam suan yaklasık mi4c yi 1senden fazla redmı 3 pro modelınıde yaklasık 6 aydır kullqanıyorum ekran canlılıgı dersen mi4c %10 fark ile ısınma konusu na gelınce arkadaslarım ısınmamın pek fazla sıkıntıdını yasamamıslar yasamasınlar da ınsallah ama ısınma gercekten onemlı ve zaman dıımınde karsılık olarak bır bedel yasatır sıze, batarya dersenız kesınlıkle redmı3 pro ınanılmaz bır performans var 48 saaat naparsan yap doya doya , en onemlı konu da ram boşlugu mıuı 8 6.7.21 geliştirici sumunde mi4c kullanılabılır 1.5 gb gıbı alan bırakıyor, redmi3 pro ise 2.1 gbı bır alan bırakıyor sasırtıcı buda ekrandan kaynaklanıyor ama az br fark degıl en onemlı farklardan bırı. işin özü sureklı kullanınım var elımden dusmez dıyorsan kesınlıkle redmi3 pro ama sakin bir kullanıcıyım dıyorsan mi4c sana kalmıs. hangısını alırsan hayırlı olsun..

Oyla:

mustafa86

Xiamoi Mi 5 Pro Xiamoi Powerbank 10000
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFA
Cihazım
Mi 5 pro
Meslek
Acil Servis Vezne Finans Sorumlusu
Konular
57
Sa Red Mi Note 3 pro kullanmaktayım dostum öncelikle kamera gerçekten kaliteli bunu belirtmek isterim.Özellikle Ön kamera gerçekten güzel hocam aktif resim çeken biriyim biraz iddalı olabilir ama lütfen deneyipte cevap verenler olursa çok sevinirim Samsung S6 kamerasından özellikle tekrar ediyorum Ön kamerası Çok başarılı gece çekimleri haliyle biraz daha düşüyor tabi ki söylemek isterim Red Mi Note 3 pro güzel bir cihaz herkesin tad alarak kullandığı bir cihaz vardır muhakkak tavsiye ederim Pro 3'ü

Oyla:

ibrax46

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
RN3P
Meslek
Sağlık
Konular
12
mi4c yi satıp rredmi note 3 pro aldım ,bugün elime ulaşır ,elimdeki mi4c devamlı ısı uyarısı veriyordu ,benden önce kullanan arkadaşta biraz hor kullanmıştı, mi4c den arayacagim tek yönü ekran kalitesi olacak sanırım , birde tianma panel muhabbeti dönüyor , nasıl öğrenebiliriz panelin tianma mi auo mu olduğunu?

Oyla:

mustafa86

Xiamoi Mi 5 Pro Xiamoi Powerbank 10000
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFA
Cihazım
Mi 5 pro
Meslek
Acil Servis Vezne Finans Sorumlusu
Konular
57
Hayırlı olsun. Daha iyi bir kamera istiyorsanız Galaxy S7'ye yönelmeniz gerekiyor.

Sa hocam gerçekten Samsung kamera performansını beğeniyormusunuz kuzenimde S7 Edge var gerçekten kamerası bana göre tabi ki kaliteli değil hocam 3200 civarı verip böle bir kamera performansı almak Huawei İnceleme fırsatınız oldu mu hiç Leica lensleri kullanıyor artık ve kamera performansları bir harika hocam

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Sa hocam gerçekten Samsung kamera performansını beğeniyormusunuz kuzenimde S7 Edge var gerçekten kamerası bana göre tabi ki kaliteli değil hocam 3200 civarı verip böle bir kamera performansı almak Huawei İnceleme fırsatınız oldu mu hiç Leica lensleri kullanıyor artık ve kamera performansları bir harika hocam
Sadece S7 ile karşılaştırma yapmıştık. Diğer telefonları bilmiyorum.
Genel olarak ta herkes S7'yi övüyor.

MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt