Yardım Mi4c mi ? Redmi 3 Pro mu? (Mi4c vs Redmi 3 Pro)

crzypwrx

Superior
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M.Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi3
Konular
21
Merhabalar, başlıkta da belirttiğim gibi Mi4 C ve Redmi 3 Pro arasında kaldım. Kamerası benim için onemli ürün çekimi vs yapıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

crzypwrx

Superior
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M.Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi3
Konular
21
.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
HiddeNKinG ve ByKatre oldukça tecrübeli xiaomi kullanıcılarıdır ve her ikisi de sizin gibi kağıt üzerindeki Mi4c özelliklerine kanarak mi4c kullandılar fakat her ikisinin de görüşü keşke mi4 olsaydı şeklinde. Şu anda her ikisi de Mi5'e geçti ve dünya varmış diyorlar. Bir Mi4 kullanıcısı olarak kendi kişisel görüşüm ise her ne kadar 16GB olması çok sıkıntı yaratsa da kesinlikle mi4c'ye geçiş yapmam. Üzerine para verilse dahi geçmem. Özetle tavsiyem bütçenizi biraz daha artırıp mi5 almanız. Eğer mümkün değilse 3gb model bir mi4 alın ama mi4c bana hiç mantıklı gelmiyor... Redmi ise bir alt segment. Dolayısıyla benim için tercih dışı ancak SD işlemcili bir redmi de sizi çok üzmeyecektir.

Oyla:

crzypwrx

Superior
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M.Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi3
Konular
21
HiddeNKinG ve ByKatre oldukça tecrübeli xiaomi kullanıcılarıdır ve her ikisi de sizin gibi kağıt üzerindeki Mi4c özelliklerine kanarak mi4c kullandılar fakat her ikisinin de görüşü keşke mi4 olsaydı şeklinde. Şu anda her ikisi de Mi5'e geçti ve dünya varmış diyorlar. Bir Mi4 kullanıcısı olarak kendi kişisel görüşüm ise her ne kadar 16GB olması çok sıkıntı yaratsa da kesinlikle mi4c'ye geçiş yapmam. Üzerine para verilse dahi geçmem. Özetle tavsiyem bütçenizi biraz daha artırıp mi5 almanız. Eğer mümkün değilse 3gb model bir mi4 alın ama mi4c bana hiç mantıklı gelmiyor... Redmi ise bir alt segment. Dolayısıyla benim için tercih dışı ancak SD işlemcili bir redmi de sizi çok üzmeyecektir.
İlgili yorum ve değerli bilgileriniz için çok teşekkürler evet çoğu kişiden mi4c hakkında birçok olumsuz şey duydum fakat bir turlu neden kotu sorusunun cevabını bulamadım

Oyla:

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20
hocam kafam rahat olsun uzun süre kullanayım diyorsan mi5 al geç mi4 mü kaldı artık bırakın allah aşkına kaç senelik cihaz biraz mantıklı olun. mi3 te g2 de nexus 5 te hala taş gibi cihazlar nabalım şimdi g2 mi önerelim. almışken en iyisi olsun dersen mi5 al geç yo kçok para vermeyim dersen hangisini alsan işini görecektir zaten. piline ekran boyutuna göre al kullan.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
İlgili yorum ve değerli bilgileriniz için çok teşekkürler evet çoğu kişiden mi4c hakkında birçok olumsuz şey duydum fakat bir turlu neden kotu sorusunun cevabını bulamadım
Hocam kötü bir cihaz olmadığı için neden kötü sorusuna hakkaniyetli bir cevap verilmesi çok zor. :) Ancak aynı fiyata çok daha tatmin edici cihazlar kullanılabilir diye düşünüyorum.

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

crzypwrx

Superior
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M.Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi3
Konular
21
Hocam kötü bir cihaz olmadığı için neden kötü sorusuna hakkaniyetli bir cevap verilmesi çok zor. :) Ancak aynı fiyata çok daha tatmin edici cihazlar kullanılabilir diye düşünüyorum.

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynı fiyata çok daha tatmin edici cihazlar neler olabilir mesela hocam

Oyla:

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
hocam kafam rahat olsun uzun süre kullanayım diyorsan mi5 al geç mi4 mü kaldı artık bırakın allah aşkına kaç senelik cihaz biraz mantıklı olun. mi3 te g2 de nexus 5 te hala taş gibi cihazlar nabalım şimdi g2 mi önerelim. almışken en iyisi olsun dersen mi5 al geç yo kçok para vermeyim dersen hangisini alsan işini görecektir zaten. piline ekran boyutuna göre al kullan.
Mi4 niye kalmasın? Tasarımı, pili, yazılımı, ekranı, kamerası ve fiyatıyla hala çok iyi bir seçenek bence. 2GB RAM'e rağmen. 2GB RAM'li sürümünde CM kullanarak sorunsuz kullanılabilir.

Oyla:

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20