Yardım Mi4c mi ? Redmi 3 Pro mu? (Mi4c vs Redmi 3 Pro)

crzypwrx

Superior
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M.Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi3
Konular
21
Merhabalar, başlıkta da belirttiğim gibi Mi4 C ve Redmi 3 Pro arasında kaldım. Kamerası benim için onemli ürün çekimi vs yapıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
:) Peki son olarak siz olsanız hangisini tercih ederdiniz....
Hocam benim pek bir bilgim yok redmi 3 pro hakkında bu yüzden karşılaştırma yapamam. İki cihazı da eline almış birisi varsa size cevap verecektir.

Oyla:

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20
redmi note 3 pro anladım ben, redmi pro falan bataryası dışında herşeyiyle çöp bence mi3'ten geçmeye değmez. 4c plastik kasası dışında beni üzmedi ki çıktığında o paraya en iyisi oydu, tabi şimdi 4s ler note 3 pro lar çok seçenek var. Birinde redmi 3 görüp incelemiştim prosu değildi ama farkedeceğini sanmıyorum ekranı bile resmen leşti. Aradaki küçük fark yüzünden redmi falan alma hocam 4c 4s note 3 pro vs al sonra üzülme.

Oyla:

crzypwrx

Superior
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M.Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi3
Konular
21
redmi note 3 pro anladım ben, redmi pro falan bataryası dışında herşeyiyle çöp bence mi3'ten geçmeye değmez. 4c plastik kasası dışında beni üzmedi ki çıktığında o paraya en iyisi oydu, tabi şimdi 4s ler note 3 pro lar çok seçenek var. Birinde redmi 3 görüp incelemiştim prosu değildi ama farkedeceğini sanmıyorum ekranı bile resmen leşti. Aradaki küçük fark yüzünden redmi falan alma hocam 4c 4s note 3 pro vs al sonra üzülme.
Ah mi3 ah ekranda sarı leke oluşmasaydı ya da ben biraz huylu biri olmasaydım yıllarca kullanmaya devam ederdim... Cevabınız doğrultusunda mi4c ye bir adım daha yaklaştım teşekkürler.

Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Ah mi3 ah ekranda sarı leke oluşmasaydı ya da ben biraz huylu biri olmasaydım yıllarca kullanmaya devam ederdim... Cevabınız doğrultusunda mi4c ye bir adım daha yaklaştım teşekkürler.
Hocam 4c yerine mi 4 alsan daha iyi bence

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Kasa, pil, ve güncelleme konusunda daha iyidir bence. Mi 4 her modelden daha popüler. Yinede sen bilirsin

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hocam kamera olarak bakıyorsanız mi4 ünki çoğu modelden iyi :) Bence de mi4 alın.

Oyla:

crzypwrx

Superior
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M.Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi3
Konular
21
Zenex byAndroid Kasa ve guncellemenin cok onemi yok stabilite onemli benim icin mi4 un gozumdeki eksisi 16 gb olması ayrica kıyaslama siteleri yabancı forumlar antutu puanları vs kağıt üzerinde mi4c de her daim daha üstün görünüyor ancak neden pek tutulmadığıni anlamakta güçlük çekiyorum. Mi4,Mi4c,Redmi3 Pro o kadar arada kaldım ve mi3 ten de o kadar memnundum ki sıfırını bulsam düşünmeden alırdım.

Son düzenleme:
Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Zenex byAndroid Kasa ve guncellemenin cok onemi yok stabilite onemli benim icin mi4 un gozumdeki eksisi 16 gb olması ayrica kıyaslama siteleri yabancı forumlar antutu puanları vs kağıt üzerinde mi4c de her daim daha üstün görünüyor ancak neden pek tutulmadığıni anlamakta güçlük çekiyorum. Mi4,Mi4c,Redmi3 Pro o kadar arada kaldım ve mi3 ten de o kadar memnundum ki sıfırını bulsam düşünmeden alırdım.
Valla şunu da belirtmek istiyorum mi4 kullanıyorum gündüz kamera çekimleri falan çok iyi ama kapalı ortam ve video çekimleri berbat. Video olayı tost makinesi gibi farklı uygulamalarla daha iyi çekiyor. Mi 4c de pek tutulmayan bi cihaz redmi note 3 snapdragon (pro) da iyidir tahminimce. Hem snapdragon 650 serisi performanslı ve pil tüketimi çok az diye biliyorum. Bi araştır kullananlar falan ne diyor. Çünkü redmi note 3 pro popüler bir cihaz

Oyla:

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20
4c tutulmadı değil xiaomi tutulmasını istemedi. çin için çıktı global çıkmadı 3 ay sonrada redmi note 3 ve 4s çıkardılar arada kaynadı gitti. kamerası mi4 ten kötü değil kesinlikle belkide aynıdır diyebilirim. redmi note 3 pro iyidir ama ekranı kamerası vs 4cden iyi değil kesinlikle. bataryası metal kasası parmak izi vs olarak iyidir.

Oyla:
Üst Alt