Hocam şuan nöbetteyim 9 da eve geçtiğim ilk fırsatta bırakırım tabi.Şuan lık bir sıkıntı yok gibi varsa birde xml le birlikte bir gcam biraksaniz şuraya güzelinden
böyle bir sorun ile karşılaşmadım hocam doğal bir fotoğraf istediğimde otantik modda çekiyorum manzaraları vibrant ile ama konuya stabil sürümünü yükledim onu deneyebilirsiniz.Şuan 4.7.23 sürümü yüklü ama çektiği fotoğraflar çok karanlik aşırı hdr uygulanmış gibi. Tüm ayarları kapatıyorum her formatta çekiyorum yine de sonuç aynı.
Normalde bunu çektiğim ortam aşırı aydınlık bi ortam ama golgeler çok karanlik çıkıyor. Bu sürümden sonra odu
eklediğiniz son apk dosyasında paket ayrıştırma hatası almam normal miböyle bir sorun ile karşılaşmadım hocam doğal bir fotoğraf istediğimde otantik modda çekiyorum manzaraları vibrant ile ama konuya stabil sürümünü yükledim onu deneyebilirsiniz.
Ek olarak ayarlardan fotoğraf kalitesini süper yaptınız mı ? İsterseniz kamera verilerini temizleyip bir daha ayarları yapın deneyin
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mi11t pro aynı hatayı alıyorum hocameklediğiniz son apk dosyasında paket ayrıştırma hatası almam normal mi
Hocam modül ile 4.7 yüklü ise kamera uygulamasına basılı tutun uygulama bilgilerinden güncellemeyi kaldır diyin . Zaten otomatik stabil sürüme geçer geçmez ise stabil apk yükleyin ayrıştırma sorunu için bir kaç sayfa önce çözümü paylaşmıştım.eklediğiniz son apk dosyasında paket ayrıştırma hatası almam normal mi
Linkini paylaşır mısın sana zahmetOlur hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam şuanki apk da kuruluyor ama çıkan güncelleme olmayabilir çıkana kadar böyle kullanabilirsiniz ama özelliklerin hepsi çalışmayabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam ikiside yüklü bende gündelik bas çekleri leicadan yapiyorum manzaraları gcam fulres ile yapiyorum yani kullanım koşuluna göre değişiyor
Hocam nasıl yüklediniz11t pro telefonuma konuda anlatıldığı şekilde yükledim başarılı bi şekilde yüklendi yüklemek istiyen arkadaşlara tavsiye ederim
Konuda anlatıldığı gibi yukledim eksiksiz bi sekilde sirasiyla anlatilanlari yap yuklersinHocam nasıl yüklediniz