- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- Mi10tpro
- Konular
- 9
Mi 11 ultra için gcam mı iyi yoksa leica modül mü
WooBox dan gerekli izinleri verirseniz güncellemeyi yapabilirsiniz izinler verilmediği için çakışıyorAdımları yaptım ama bu kendi 4.5 sürümü geldi güncelle deyip 4.7 yi kur dedigimde paket çakışıyor yuklenemiyor hatası aliyorum termuxla kodu birkaç kere girdim hala aynı
Edit: Apk sadece beta ekstra modlu son sürüm leica imiş zaten magisk ile yüklenen sürüm güncel stabil sürüm olduğundan apk güncellemesemde olurmuş haberiniz olsun
Bende ilk senin gibi yapmıştım ama en son sürüm apk kurunca çok daha iyi oldu.Adımları yaptım ama bu kendi 4.5 sürümü geldi güncelle deyip 4.7 yi kur dedigimde paket çakışıyor yuklenemiyor hatası aliyorum termuxla kodu birkaç kere girdim hala aynı
Edit: Apk sadece beta ekstra modlu son sürüm leica imiş zaten magisk ile yüklenen sürüm güncel stabil sürüm olduğundan apk güncellemesemde olurmuş haberiniz olsun
apk yüklerken hata veriyor bu sorunu nasıl aştınızBende ilk senin gibi yapmıştım ama en son sürüm apk kurunca çok daha iyi oldu.
Miui 13 kullanıyorum, ilk sayfadaki miui 14 olduğu için hata vermesi normal.
Miui 13'e göre olan versiyonu kurarsan olur.
Miui 14 eu stabil var bende bu toolbox deneyeceğimBende ilk senin gibi yapmıştım ama en son sürüm apk kurunca çok daha iyi oldu.
Miui 13 kullanıyorum, ilk sayfadaki miui 14 olduğu için hata vermesi normal.
Miui 13'e göre olan versiyonu kurarsan olur.
Teşekkür hocam deneyeceğimWooBox dan gerekli izinleri verirseniz güncellemeyi yapabilirsiniz izinler verilmediği için çakışıyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Olur hocamhocam root yetkisini kaldırınca uygulama silindi adımları baştan izlesem tekrar temiz kurulum olur mu ?
Hocam şuanki apk da kuruluyor ama çıkan güncelleme olmayabilir çıkana kadar böyle kullanabilirsiniz ama özelliklerin hepsi çalışmayabilirben magisk zipini kurmadan direk apk olanı kurdum bütün herşey çaılışıyor diğer işlemlere gerek yok sanırım böyle kurulunca demi
Hocam ikiside yüklü bende gündelik bas çekleri leicadan yapiyorum manzaraları gcam fulres ile yapiyorum yani kullanım koşuluna göre değişiyorMi 11 ultra için gcam mı iyi yoksa leica modül mü