Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ModMi11 Ultra Leica Kamera Modülü ( Diğer modeller için denenebilir )
hocam görseller kötü değil ama benim için şöyle bir sorun var mesela video çok karanlık. ışığın az oldugu yerler çok grenli ve detay yok. normal kameraya göre daha karanlık ve filtreli çekiyor. filtreyi biz sonrada ekleyebiliriz yeterki elimizde orjinal kaliteli kayıt olsun. ama filtreli bir görüntüyü değiştirmek zor oluyor. doğa sokak vs çekimlerinde güzel ona lafım yok . ama yeri geliyor selfie yapmak istiyorum istediğim ışığı yakalayamıyorum. orjinal kamera aşağıda göselini bıraktım ışık ne kadar fazla olursa olsun karanlık noktalarıda iyi aydınlatıyor ve detaylar gözüküyor.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Güncellemek için ilk önce 4.5 sürüm leica kamera modülünü magiskten kaldırın cihazı yeniden başlatın sonrasında kamera ikonuna basılı tutup uygulama bilgilerine girin güncellemeri kaldır diyin sonrasında verileri temizleyin , güncellemeri kaldır seceneği yok ise sadace verileri temizleyin.
sonrasında magisk e girin indirmiş olduğunuz güncelleme dosyasını yükleyin cihazı yeniden başlatın işlem bu kadar.
Paylaştığın konudaki modlar ile benim paylaştığım aynı değil ikisinide ayrı ayrı yükler denersen fark edersin hocam, xda olan konudaki modlardan memnun kalmadığımdan paylaşmadım.
Ayrıca burdaki konuda olan ilk sürüm 4.5 olandı 4.7 nin modülsüz sadece apk versiyonu vardı 4 5 farklı geliştirici sevtingeden modülü alıp farklı farklı yayınlıyor aynı eu rom gibi eu rom tabanını kullanan bir sürü custom rom var bende hepsini deneyip en stabil olanı burdan yayınladım hocam saygılar ve hayırlı bayramlar.
Bu uygulama miui14 Endonezya rom da ilk kurulumda sorun olmuyor açılıyor ama sonrasında ne zaman telefonu yeniden başlatsam bootloopa düşürüyor cihazı ve açılmıyor twrp den modülü kaldırana dek.
Güncellemeleri nereden takip edebiliriz kamera ile ilgili
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Miui 13 kullanıyorum ilk defa kurdum deneyimlerimi aktaracak olursam ürün çekim videosu çok yapiyoruz cihaz az ısındığını vakit hemen 60fps drop yiyordu kasiyordu video çekimi leica da böyle bir sorun yaşamadım