Yardım Mi10T Pro Şebeke/Sim Sorunu

DIYARBAKIR

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Diyar bekir
Cihazım
13 ULTRA
Konular
13
Linki buldum :D
Haklısınız hocam. Ancak bir geliştirici olarak mirror link olayına karşıyım. Kendi yazılımlarım bu şekilde paylaşılınca tilt oluyorum:) Adam Telegram grubundan paylaşıyorsa oradan indirilsin istiyorum:)

Bence kerneli deneyin mutlaka. Olmadı ROMu değiştirin.
Bu Linki bulmuştum, telefona uygun değil diye hata veriyordu twrpden yuklerken, demekki sorun bende değilmiş.😀
Alphadroid kurdum. Suan sorun yok. İnşallah sorun çıkmaz.
Begendim romu. Crdroidi araklamislar, ustune ozellikleri eklemişler. Ben bunu kullanirim begendim😀

symbuzzer

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali BEYAZ
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
30
Bu Linki bulmuştum, telefona uygun değil diye hata veriyordu twrpden yuklerken, demekki sorun bende değilmiş.😀
Alphadroid kurdum. Suan sorun yok. İnşallah sorun çıkmaz.
Begendim romu. Crdroidi araklamislar, ustune ozellikleri eklemişler. Ben bunu kullanirim begendim😀
Hocam Alphanın üzerine Baalamı mutlaka kurun. Son Alphada Baalam yok. Ancak geliştirici Haziran güncellemesinde Baalama geçecek.

Yine Haziran güncellemesinde açık kaynak kodlu bazı kişiselleştirme uygulamalarının kodlarını doğrudan sisteme dahil ettiler. Crdroidten çok daha fazla kişiselleştirme seçeneği sunacak yeni güncelleme.

Bu romda şebeke sorunu yaşamayacaksınız. Mutlaka belirli aralıklarla durumu bizlerle paylaşın

DIYARBAKIR

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Diyar bekir
Cihazım
13 ULTRA
Konular
13
Hocam Alphanın üzerine Baalamı mutlaka kurun. Son Alphada Baalam yok. Ancak geliştirici Haziran güncellemesinde Baalama geçecek.

Yine Haziran güncellemesinde açık kaynak kodlu bazı kişiselleştirme uygulamalarının kodlarını doğrudan sisteme dahil ettiler. Crdroidten çok daha fazla kişiselleştirme seçeneği sunacak yeni güncelleme.

Bu romda şebeke sorunu yaşamayacaksınız. Mutlaka belirli aralıklarla durumu bizlerle paylaşın
Romda balam kernel vardı, yanlış görmüşsünüz galiba.
Oyun oynamamama ragmen telefon gereksiz ısınıyor ve 4-5 saat ekran süresi aliyordum. Son çıkan crdroid romu yükledim. İsinma sorunu kalmadı, ve sarj daha iyi gidiyor.
Açıkçası stabilizasyon sorunu var alphadroidde.
Crdorid+nusantara romu karıştırmışlar, evet ozellikler güzel ama stabilizasyon olmamış. Romu düzenleyen arkadaş, guncelleme icin temmuz guvenlik güncellemesini bekliyormuş, bundan dolayı, crdroide geçtim ve cok memnunum. Sorun yasayana kadar bu romda kalacağım.
Suan %76 civarı batarya var, 2 saate yakın ekran suresi aldim.
Edit:Alphadroid arama kaydi eklememisler nedense.

symbuzzer

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali BEYAZ
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
30
Romda balam kernel vardı, yanlış görmüşsünüz galiba.
Oyun oynamamama ragmen telefon gereksiz ısınıyor ve 4-5 saat ekran süresi aliyordum. Son çıkan crdroid romu yükledim. İsinma sorunu kalmadı, ve sarj daha iyi gidiyor.
Açıkçası stabilizasyon sorunu var alphadroidde.
Crdorid+nusantara romu karıştırmışlar, evet ozellikler güzel ama stabilizasyon olmamış. Romu düzenleyen arkadaş, guncelleme icin temmuz guvenlik güncellemesini bekliyormuş, bundan dolayı, crdroide geçtim ve cok memnunum. Sorun yasayana kadar bu romda kalacağım.
Suan %76 civarı batarya var, 2 saate yakın ekran suresi aldim.
Edit:Alphadroid arama kaydi eklememisler nedense.

Anlıyorum hocam. Ben de crdroidten geçtim. Ölüm olsa geçmem ona. Bende de batarya ömrü tam tersi bu rom ve baalam kernelde daha iyi

DIYARBAKIR

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Diyar bekir
Cihazım
13 ULTRA
Konular
13
Anlıyorum hocam. Ben de crdroidten geçtim. Ölüm olsa geçmem ona. Bende de batarya ömrü tam tersi bu rom ve baalam kernelde daha iyi
Valla cok ısınıyordu o rom. Fazla birsey kullanmadım resimde görüldüğü gibi. Full mobil veri, otomatik parlaklık bu sekilde.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20230703-182354_Ayarlar.png
    Screenshot_20230703-182354_Ayarlar.png
    111,3 KB · Görüntüleme: 22

Kral0049

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Resul
Cihazım
Xiaomi note 9 p
Konular
0
Aynı şebeke sorunu bendede var.birde konuşurken birden karşıdan gelen ses kesiliyor ama benim ses gidiyor.endonezya romu kullanıyorum son miu 14 yükledikten sonra olmaya başladı daha 1.5 yıllık telefon.

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Aynı şebeke sorunu bendede var.birde konuşurken birden karşıdan gelen ses kesiliyor ama benim ses gidiyor.endonezya romu kullanıyorum son miu 14 yükledikten sonra olmaya başladı daha 1.5 yıllık telefon.
ilk çıkan miui 14 lerde bu çok sık var, eea ve globale geçen güncelleme geldi düzelmişmidir bilmiyom ama bekle endonezya ya da yakında update gelir

Kral0049

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Resul
Cihazım
Xiaomi note 9 p
Konular
0
ilk çıkan miui 14 lerde bu çok sık var, eea ve globale geçen güncelleme geldi düzelmişmidir bilmiyom ama bekle endonezya ya da yakında update gelir
Birde geçen gün 112 yi aradım numaranız ve hangi şebekeden aradığınız görünmüyor dedi sebebi nedir

DIYARBAKIR

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Diyar bekir
Cihazım
13 ULTRA
Konular
13
Nasil gerizekalica bir problemse bu. Miui14 kullanamiyoruz.
Suan bundan dolayi bu romdayim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-08-11-03-37-13-247_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2023-08-11-03-37-13-247_com.android.settings.jpg
    232,5 KB · Görüntüleme: 12
Son düzenleme:
Üst Alt