Yardım Mi10T Pro Şebeke/Sim Sorunu

anolhw

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi10T Pro
Konular
1
İşte kendi yedeklemesi özellikle sistem ayarlarının yedekleri sıkıntı çıkarabiliyor hocam farklı rom yüklemelerinde, ayar yedekleri haricinde yedekte sorun cıkarmaması lazım tabi.Normalde twrp derdim de sizin sorununuz açısından fastboot yüklemek daha mantıklı şu an için
Tamamen sıfıra yakın bir kurulum yapayım ben. Her ihtimali düşünerek endo 13.0.5 de indireceğim, 0.7 de devam ederse birde 0.5 yükleyip deneyeceğim. Sonuç ne olacak yazarım hocam çok teşekkür ederim inşallah düzelir.

eminreis80

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 10t Pro
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
Tamamen sıfıra yakın bir kurulum yapayım ben. Her ihtimali düşünerek endo 13.0.5 de indireceğim, 0.7 de devam ederse birde 0.5 yükleyip deneyeceğim. Sonuç ne olacak yazarım hocam çok teşekkür ederim inşallah düzelir.
hocam dediğiniz soruna hiç rastlamadım
çevremde bir kaç bu cihazı kullanan arkadaş da var onlar da yaşamadığını söylüyor
ancak biz hepimiz toplu olarak eu 12.0.12 kullanıyoruz
arkadaşlara cihazları ben almıştım
hepimiz aynı romdayız
dilerseniz temiz bir kurulum ile dönüş yapabilirsiniz
en fazla bir gününüzü kaybedersiniz bu işlerle uğraşarak
yukarıda arkadaşların yazdığı gibi yedekler bazen problem olabiliyor hocam

anolhw

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi10T Pro
Konular
1
hocam dediğiniz soruna hiç rastlamadım
çevremde bir kaç bu cihazı kullanan arkadaş da var onlar da yaşamadığını söylüyor
ancak biz hepimiz toplu olarak eu 12.0.12 kullanıyoruz
arkadaşlara cihazları ben almıştım
hepimiz aynı romdayız
dilerseniz temiz bir kurulum ile dönüş yapabilirsiniz
en fazla bir gününüzü kaybedersiniz bu işlerle uğraşarak
yukarıda arkadaşların yazdığı gibi yedekler bazen problem olabiliyor hocam
Haklısınız hocam, çalışıyorum bi yandan denemeleri tamamlamak o yüzden biraz zaman alıyor ama denemeye çalışacağım, uygulamaları geri yüklemek uzun sürmesine sebep oluyor ama onları da sadece apk yedeği alarak yaparım sanırım. Sorunu çözersem inşallah telefonu satıp kurtulacağım 😂

anolhw

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi10T Pro
Konular
1
Endo 13.0.5 yükledim dün gece, bu zamana kadar şebeke gitmedi sorun yok gibi. Sorunun neyden kaynaklandığını nasıl buluruz ?

Rethinkk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mİ 10T
Meslek
Elk-Elkt.Mühendisi
Konular
2
Endo 13.0.5 yükledim dün gece, bu zamana kadar şebeke gitmedi sorun yok gibi. Sorunun neyden kaynaklandığını nasıl buluruz ?
sistem yedeklerini yüklemeden kullanıyorsunuz değil mi hocam dediğim şekilde

anolhw

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi10T Pro
Konular
1
sistem yedeklerini yüklemeden kullanıyorsunuz değil mi hocam dediğim şekilde
Hocam önce söylediklerimde tam anlatamadım sanırım yanlış anlamayın kızmıyorum, sistem yedeği almıyorum hiç fotoğraf yedeği alıyorum onu da şöyle DCIM klasörünü alıyorum pcye yedekliyorum, WhatsApp yedeği alıyorum o da yine whatsapp klasörünü alıp yedekliyorum önemli olan onlar benim için, rom yükleme veya sıfırlama işlemlerinden sonra bu şekilde aldığım yedekleri bilgisayardan geri yükleyip devam ediyorum. Endo 13.0.7 eea 14 hepsinde bu şekilde yaptım. Bu yüzden sebep bulamıyorum ben de aslında 😊

Rethinkk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mİ 10T
Meslek
Elk-Elkt.Mühendisi
Konular
2
yanlış anlamadım hocam sıkıntı yok,siz daha önce kendi yedekleme sisteminin yedeğinden bahsetmiştiniz sanırım o yüzden öyle söyledim.Sebep olarak aklıma bu geldi benimde çünkü akla gelebilecek diğer durumları denemişsiniz zaten.Bu mantıkla custom romu geçtim hiçbir stock romda sıkıntı çıkarmaması gerek,mobil şebeke dalgalanmalarından kaynaklı olabilir diyecem geriye bu seçenek kalıyor bence :)

anolhw

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi10T Pro
Konular
1
yanlış anlamadım hocam sıkıntı yok,siz daha önce kendi yedekleme sisteminin yedeğinden bahsetmiştiniz sanırım o yüzden öyle söyledim.Sebep olarak aklıma bu geldi benimde çünkü akla gelebilecek diğer durumları denemişsiniz zaten.Bu mantıkla custom romu geçtim hiçbir stock romda sıkıntı çıkarmaması gerek,mobil şebeke dalgalanmalarından kaynaklı olabilir diyecem geriye bu seçenek kalıyor bence :)
Ben de şöyle düşündüm hocam hattım vodafone, pakette sosyal medyada sınırsız kullanım hakkı var o yüzden şebekenin bi kafası karışıyor ondan oluyor olabilir dedim başka hat deneyecektim sonra kaldı öyle denemedim, yine de bu da biraz mantıksız geliyor 13.0.5 ile 13.0.7 arasında onu destekleyecek bir fark olduğunu düşünmüyorum 0.7 yi geçtim 14te bile yoktur neden derseniz android sürümü değişmiyor değişseydi yeni sürümden kaynaklı sosyal medyayı algılayamama gibi bir durum olurdu belki diyorum kendi kendime tezimi böyle çürütüyorum 😂 modem dosyasından kaynaklı olabilir belki değişen bir şeyler vardır sorunu ben bu yüzden roma bağlıyorum. Çözüm olarak, miui 14 yükleyip bu sürümün modemi flaşlanır mı acaba ya da fastboot dosyalarında daha yüklemeden değişiklik yapsam yüklenir mi ?

Bir ihtimal olarak da modlu whatsapp kaynaklı olabilir diyorum, kurulum yapmak ev interneti hızlı olmadığından uzun sürüyor yoksa deneyeceğim de işte rom yükleme sonrası herşeyi geri kurmak 1 saatten fazla sürüyor nerdeyse.

anolhw

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi10T Pro
Konular
1
Yok arkadaş değişmiyor, global 14 yükledim onda da oldu ama en geç şebeke gitmesi onda oldu recoveryden wipe yaptım yok o da değiştirmedi durumu, endo 13.0.5 geri döndüm hiçbir sorun yok.
Hep fastboot kurulum yapıyordum twrp ile yükleyim dedim, endonezya 14 yükledim, kurulumu yaptım vs video izlemeye geçtiğim an şebeke gitti geldi.

Root atıp vowifi etkinleştireyim dedim. Bunu yaptığımdan beridir gitmedi daha. Ama gitmeyeceğini düşünemiyorum.
Endo 13.0.5te de vowifi etkin gelmiyor zaten.

Nedir derdi bu telefonun çözemedim gitti.

ERSL

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ERSEL
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
0
Yok arkadaş değişmiyor, global 14 yükledim onda da oldu ama en geç şebeke gitmesi onda oldu recoveryden wipe yaptım yok o da değiştirmedi durumu, endo 13.0.5 geri döndüm hiçbir sorun yok.
Hep fastboot kurulum yapıyordum twrp ile yükleyim dedim, endonezya 14 yükledim, kurulumu yaptım vs video izlemeye geçtiğim an şebeke gitti geldi.

Root atıp vowifi etkinleştireyim dedim. Bunu yaptığımdan beridir gitmedi daha. Ama gitmeyeceğini düşünemiyorum.
Endo 13.0.5te de vowifi etkin gelmiyor zaten.

Nedir derdi bu telefonun çözemedim gitti.
Aynı sorunu bende yaşıyorum, Endo 14 e geçtim yine şebeke gidiyor. nasıl kurtulacağız bu dertten

Üst Alt