Selamlar
Öncelikle konuya baktığın için teşekkür ederim.
Arkadaşlar, telefonda instagram facebook youtube gibi uygulamaları kullanırken, daha çok yine bu uygulamalarda video izlerken yaklaşık 20-25 dk da bir şebeke gidiyor 10 15 saniye sonra tekrar geliyor, bir kere gittikten sonra video izlemeye devam ettiğimde 20 25 dk olduğunu anlayabildim.
Telefon boştayken, görüntülü görüşme esnasında veya WhatsAppta herhangi bir sorun olmuyor. Bu zamana kadar sanırım 2 defa normal sesli görüşme esnasında bu sorundan dolayı görüşme sonlandı.
Telefon ısınıyor da ondan mı oluyor diye düşündüm bilerek fönle vs ısıttım telefonu yok ısınma kaynaklı olmadı. Ama olduğunda da 50 55 derecelere çıktığını gösteriyordu device info uygulamasında. Elde o kadar hissettirmiyor tabi ama ısınıyor telefon.
İlk olarak 13.0.7 endonezya rom kullanırken olmaya başladı, yaklaşık bir buçuk ay kullandım öyle çünkü deprem bölgesindeyim şebekelerde sorun vardır falan diye düşündüm.
(Bu endo romu yüklerken mi flash uygulamasında error verdi bir kaç kez yarıda kesilme durumu olmuştu)
EEA 14.0.1 çıkınca telefon bi sıfırlansın kendine gelsin hem bu sorun düzelir diye düşünüp yükledim aynı sorun onda da oldu. (Yükleme sorunsuz oldu)
Aynı imeiyi tekrar yazdım, dosyalarında sıkıntı olmuş olabilir diye sdf bölümlerini silip yazdım, yine değişen bir şey olmadı.
Telefonu yeniden başlatınca o 25 dk uzuyor yaklaşık 1 saatten fazla süre şebeke gitmiyor.
12.0.1 ve 13.0.7 endo romları kurdum sıfırdan şu an 13teyim, sorun devam ediyor. Tüm uygulamalarımı kurmadan önce biraz denedim sorun olmadı gibi bankacılık alışveriş uygulamaları vs kurduktan sonra olmaya başladı. Bellek eklentisi kaynaklı mıdır acaba diyip kapadım fayda etmedi.
Sim kartını çıkardım sildim, sim yerini fırçaya hafif alkol sıkıp temizledim değişiklik olmadı.
Başına gelen, sorunun neyden kaynaklandığını bilen, şunu dene düzelebilir belki diye öneride bulunabilecek var mı ?
Mesela bu konuyu yazmam uzun sürdü ama herhangi bir sorun olmadı.
Buraya kadar vaktinden ayırıp okuduğun için teşekkür ederim.