Yardım Mi10T Pro Mikrofon Ses ve Video Sorunu

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Kamera koruyucuna bağlı bütün vidaları söküp yeniden takın sıkıca sıkın düzeliyor denendi onaylandı şu an sağlam bir şekilde kullanıyorum günlerdir
yaptım hocam olmadı

Kensie

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
0
Cihazım
Mİ 10t
Konular
48
Kalıcı bir çözüm bulabilen var mı? Sorun hala devam ediyor

emRu11aH

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi 12t pro
Meslek
Üretim,Alım,Satım
Konular
19
Dm den yazanlara Gaziantep te yapan firmayı paylaşabilirim çok yaptığı cihaz benim cihazı da yaptı, amacım reklam değil yardımcı olmak Allah rızası için bilmem anlatabildim mi, bana karşı olumsuz yorum yapanlara diyorum. Başka türlü çözüm yada düzelten var ise buyrun, Herşey gönlünüzce olsun,iyi forumlar..

Enigmatic

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Enigma
Cihazım
iPhone 13 Pro
Konular
0
*#*#6484#*#* yapıp test menüsüne girin, test menüsünde de aynı arızayı veriyor mu?

Kensie

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
0
Cihazım
Mİ 10t
Konular
48
Miui 14 den yaşayan çoktu ben dahil, eski sürüme geçmeyi deneyebilirsiniz
Sorun yazılımsal değil donanımsal
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

*#*#6484#*#* yapıp test menüsüne girin, test menüsünde de aynı arızayı veriyor mu?
Hayır mikrofon parça olarak sağlam çalışıyor ama ses karşıya gitmiyor konuşurken kameraya ve kameranın olduğu bölgeye baskı yapınca düzeliyor

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Sorun yazılımsal değil donanımsal

Hayır mikrofon parça olarak sağlam çalışıyor ama ses karşıya gitmiyor konuşurken kameraya ve kameranın olduğu bölgeye baskı yapınca düzeliyor
Yazılımdan dolayı yaşayan da çok, bir bildiğim olmasa zaten söylemem 🙂

sea90

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sea
Cihazım
Mi10T
Konular
0
Tam bu alan hocam burayı güzelce sıkarsanız eğer o cızırtı boğuk ses ortadan kalkıyor. Kırmızı ile işaretlediğim vidalar.

Tam bu alan hocam burayı güzelce sıkarsanız eğer o cızırtı boğuk ses ortadan kalkıyor. Kırmızı ile işaretlediğim vidalar.
Mi10 T telefonumun arka kapağı açtım,Yazdığınız gibi kamera etrafındaki vidalar biraz gevşek idi,sıkınca ses problemi düzeldi telefonum... Yardımlarınız için teşekkür ederim.

acibiber2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağtay
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
2
Benzer bir sorun yaşadım. cihazı kapatıp açtığımda cihaz boot animden sonra siyah ekranda kalıyor güncel sürümlerde, miui 12.5 ve eng romda ise hiçbir şekilde ses çıkmıyordu. telefonu kapatıp 5-10dk soğuk bir mermer üzerinde veya buz kalıbıyla soğutursanız geçici çözülüyor. kapatmadığınız sürece de sorunsuz çalışıyor. kesin çözüm ise ses entegresinin tekrar kalıplanması

bilge recep

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Mi5
Konular
0
Telefonun arka kamerasına bastırınca ses düzeliyor iki parmağınızla kameraya ve kameranın olduğu bölgeye baskı yapın düzeliyor elinizi çekince geri bozuluyor ben konuşurken öyle yapıyorum
Telefonun arka kamerasına bastırınca ses düzeliyor iki parmağınızla kameraya ve kameranın olduğu bölgeye baskı yapın düzeliyor elinizi çekince geri bozuluyor ben konuşurken öyle yapıyorum
Arkadaşın dediği noktaya anakart korumasının altına çift taraflı bant yapıştırın sonra tekrar korumasını ve vidaları takın sorun çözüldü

Üst Alt