Yardım Mi10T Pro Mikrofon Ses ve Video Sorunu

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Arkadaşın dediği noktaya anakart korumasının altına çift taraflı bant yapıştırın sonra tekrar korumasını ve vidaları takın sorun çözüldü
Kalın bi kağıt sıkıştırdım ben oraya düzelmişti dün telefonu yere düşürdüm tekrar başladı sorun.

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Kağıt yerine çift taraflı bant işi çözcekse gidip alıcam. Yere düşürünce yine başa sarmasın ama yeni kapak taktırdık şimdi sökmem gerekiyor

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Çözümü buldum. Konuya ekledim. ;

angora27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
mi 10 t pro
Konular
0
Merhaba arkadaşlar sizler gibi mi 10 t pro ses sorunuyla karşılaşan biri olarak sorunun sıkıntıların çözüldüğü için aynı sorunu yaşayan arkadaşlara belki faydası olur açısından yazmak istedim
Mİ10 T PRO Cihazımı yaklaşık 2 yıl kadar kullandım hiç bir sıkıntı sorun yoktu taki telefonu yeniden başlatıncaya kadar miui 14 kuruluydu telefon birdaha açılmadı mi ekranda takılıp kendini yeniden başlatıyorbu döngü defdalarca devam ediyordu vipe kısmından format atıyorsun değişen birşey olmadı teknik servise yolladım 1 haftadan fazla kaldı düzelmedi mi ekranda takılıp kalıyor yeniden başlatıyor kendini açılmıyor oradan aldım yazılımla uğraşan sersise verdim
telefon açılıyor sevindim ücretini ödedim aldım telefonu evde wifi ye bağlayıp güncellewmelerini yapıp öyle kullanayım dedim miui 12 endo rom kurulmuştu ilk güncelleme yaptı sorun yok ikinci güncelleme yaptı miui 13 yükseldi android 12 oldu telefon yine açılmadı mi ekranda takılıp kendini yeniden başlatıyor servise tekrar götürdüm yeniden yazılım düşürüp rom yüklediler güncelleme yapma dediler tamam böyle kullanırım dedim ama eve geldim sim kartımı taktım kullanmaya başladım ama telefonda hiç ses yok ana kartla ilgili sorun demişlerdi
kamera videoya geçince ana ekrana atıyor
aramalarda ses yok
zil sesleri çalışmıyor
Bluetooth kulaklıkla bile ses yok
kafayı yedirtti bana başladım araştırmaya nette bakmadığım forum izmemediğim video kalmadı desem yeri var
rom nedir bilmezdim vipe format nedir bilmezdim videoları anlatımları izleyerek nasıl rom kurulur nasıl twrp orangefox kurulur hepsini öğrendim
denemediğim rom kalmadı custom rom hepsi stock rom hepsi kernel
kamera vidalarını sök tak telefonun içini açmadık sökmedik vida bakmadık yer kalmadı sonuç hep aynı düzelmedi
nette yabancı forumlarda bile bu soruna çare bulmaya çalışan bisürü insan var
Şimdi sizlere biraz saçma mantığa aykırı gelecek ama benim telefonun ses sorunu bu şekilde düzeldi
Bu üstte anlattığım araştırdığım forumlarda kim ne demiş ne yapmış bütün yöntemleri yaptıktan sonra sonuç hep aynı artık pes dedirtti usandım bıktım uğraşmaktan telefonu kapatıp çekmeceye koydum iki ay kadarkaldı
on gün kadar önce bi bakayım dedim telefonu bir naylon torbaya sardım buz dolabının buzluğuna koydum birbuçuk saat beklettim çıkardım resmen telefon donmuştu petek üzerinde 10-15 dakka kadar bekletip kuruladıktan sonra açtım herşey mükemmel çalışıyordu sesler kamera video herşey normal çalışıyor
custom rom yüklüydü yeni rom yükledim apollo_eea_global_V12.5.12.0.RJDEUXM on günden fazladır kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok telefon canavar oldu
Kusura bakmayın biraz uzun yazıldı uzattım galiba belki birilerine faydası olur
yani ben bu şekilde çözdüm

Üst Alt