Yardım Mi10T Pro Mikrofon Ses ve Video Sorunu

simurg67

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ilhan
Cihazım
mi9
Konular
6
Arkadaşlar Merhaba;
Mi 10t Pro Yurtdışı telefon aldım, ilk başlarda herhangi bir sorun yoktu. Ancak bir kaç ay sonra telefonun mikrofonunda sorunlar çıkmaya başladı, Daha sonra mikrofon arızalandı, sesim karşı tarafa gitmemeye başladı. şimdi de video çekmiyor video kısmına gelir gelmez telefon ana ekrana dönüyor, yazılımı güncelledim, başka yazılım attım ancak yine aynı sorunlar devam ediyor, şu anda telefondan hiç ses gelmiyor , sesim karşı tarafa gitmiyor ve video çekmiyor. onun dışında telefon canavar gibi çalışıyor. Böyle bir sorunla karşılaşan veyahut çözen oldu mu?

Geronymoo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ALİ
Cihazım
Mi 10T PRO
Konular
1
Arkadaşlar Merhaba;
Mi 10t Pro Yurtdışı telefon aldım, ilk başlarda herhangi bir sorun yoktu. Ancak bir kaç ay sonra telefonun mikrofonunda sorunlar çıkmaya başladı, Daha sonra mikrofon arızalandı, sesim karşı tarafa gitmemeye başladı. şimdi de video çekmiyor video kısmına gelir gelmez telefon ana ekrana dönüyor, yazılımı güncelledim, başka yazılım attım ancak yine aynı sorunlar devam ediyor, şu anda telefondan hiç ses gelmiyor , sesim karşı tarafa gitmiyor ve video çekmiyor. onun dışında telefon canavar gibi çalışıyor. Böyle bir sorunla karşılaşan veyahut çözen old

Arkadaşlar Merhaba;
Mi 10t Pro Yurtdışı telefon aldım, ilk başlarda herhangi bir sorun yoktu. Ancak bir kaç ay sonra telefonun mikrofonunda sorunlar çıkmaya başladı, Daha sonra mikrofon arızalandı, sesim karşı tarafa gitmemeye başladı. şimdi de video çekmiyor video kısmına gelir gelmez telefon ana ekrana dönüyor, yazılımı güncelledim, başka yazılım attım ancak yine aynı sorunlar devam ediyor, şu anda telefondan hiç ses gelmiyor , sesim karşı tarafa gitmiyor ve video çekmiyor. onun dışında telefon canavar gibi çalışıyor. Böyle bir sorunla karşılaşan veyahut çözen oldu mu?
Bu sorun bendede dün oldu aynı şekilde acaba sorun neden telefonu açıp kapattım ve ses gelmemeye başladı

jack221

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
jackml93
Cihazım
mate 20 pro
Konular
1
Arkadaşlar Merhaba;
eski yazilim denediniz mi

Geronymoo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ALİ
Cihazım
Mi 10T PRO
Konular
1
Ben telefonu 1 hafta önce aldım bu konularada uzağım

Geronymoo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ALİ
Cihazım
Mi 10T PRO
Konular
1
Gg var mı bir çözümü yazılımsal bir hata mı?

simurg67

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ilhan
Cihazım
mi9
Konular
6

Geronymoo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ALİ
Cihazım
Mi 10T PRO
Konular
1
Buda benim şansım nasıl yapacaz bilmiyorum yeni aldım daha 1 kere telefonu açtım kapattım ve ses gitti

Geronymoo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ALİ
Cihazım
Mi 10T PRO
Konular
1
Hocam bir çok yazılım denedim sorun hep aynı. Bir tamirci ile görüştüm anakart ile ilgili olabilir yaparız biz dedi ama henüz götürmedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam galiba anakart ile ilgili bir sorunmuş hala çözemedim
Hocam telefonu bugün yaptırmak için verdim ve tamir oldu sesler düzeldi ama telefonu kapatıp açtığımda ses yine yok tekrar telefoncuya verdim bakalım sonuç ne olacak..

Geronymoo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ALİ
Cihazım
Mi 10T PRO
Konular
1
Telefonda yazılımsal sıkıntı varmış şuan düzeldi inşallah tekrar aynı sorunu yaşamam şuan taş gibi maşallah

Üst Alt